Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko mi dziś

Jak przestać cierpieć

Polecane posty

Gość Ciężko mi dziś

Rok temu pisał do mnie przez całe Święta. Było to miłe były to początki czegoś. Jak się okazało zbałamucił mnie totalnie, bo przechodził  kryzys w związku. Byliśmy ze sobą pięć miesięcy było cudownie. Później ona zaczęła o niego walczyć on wrócił. Przyznał że przechodził kryzys. Wrócił do niej chociaż nie jest cacy, ale podjął taką decyzję. Bardzo cierpiałam, odciełam się nie chciałam go znać. Poznałam kogoś kto na chwilę odwrócił moją uwagę. Nie trwało to długo. On pisał w zasadzie cały czas, mimo iż tego nie chciałam, nie odpisywałam. Ostatnio zaczął znów pisać intensywniej by teraz milczeć. Nie wiem czy podbudowuje sobie tym swoje ego. Pisze normalnie, czasem się zwierza coś na zasadzie że wybrał rozumem nie sercem. Nie wierze w  takie bajki za bardzo namieszał, staram sie to ignorować ale boli. Odzywa sie kiedy mu wygodnie, kiedy się nudzi. Teraz nawet nie wysłał życzeń. Nie chce go blokować ale chce przestać cierpieć, tym bardziej że jego związek posuwa się na przód. On jest dla mnie kimś ważnym ale chce przestać się łudzić. Czy jest ktoś kto przechodził coś podobnego? 

Gość Ouu

A wiesz co to znaczy zablokować czyjs numer w telefonie ? Jest taka funkcja

Gość Ciężko mi dziś

Tak jak napisałam nie chce go blokować! Nie jestem na tyle silna 

Gość Mariusz

Jasne, że przechodziłem coś podobnego. Usunięcie wszystkich kontaktów i unikanie kontaktu to podstawa przy zapominaniu. Też nie umiałem usunąć np z głupiego fb, ale w końcu to zrobiłem, zabolało mnie aż w środku, jakbym coś odciął. To tak silne było. najlepiej to załóż nowy numer tel. I to najszybciej. Wszystko pokasuj, żeby nie kusiło. Zobaczysz, że będzie Ci po tym z czasem lepiej.

Gość Afagff

A.A.skąd jest ten gość z jakiego miasta i jak ma na imię pytam z ciekawości bo coś mi to przypomina 

Gość AAA

Właśnie też ciekawa jestem, miałam podobnie.Ciekawe,skąd on jest?

Gość Tak po prostu

Spalone mosty to najlepszy w życiu start 

nie wahaj się 

odejmij się od tego ☺

Gość Gość

Nie jesteś na tyle silna? Bo wciąż chcesz żeby pisał, tyle że on traktuje Cie jako koło zapasowe i narzędzie do podbudowadnia ego, po co Ci to? Jedyna droga do zapomnienia jest definitywnie odcięcie się. On wybrał tamta więc ja kocha a na Tobie mu nie zależało, raczej traktował Cie jak zapchajdziure i plasterek na ranę. Nie bardzo zadziałało bo do niej wrócił więc musi ja kochać. Uświadom to sobie i odetnij się raz na zawsze. Nie ludz się.