Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak znalezc meza majac juz 30 lat?

Polecane posty

Gość Gość

Nic nie rozumiesz. Kończymy. Pa

Gość TakiOwaki

I bardzo dobrze. Żegnam.

Gość Baj ozieble

Gud baj. 

Gość gosc
27 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

podałam przepis na zdobycie męża, a ta dalej smęci. baby nie zadowolisz :/

pytanie bylo - jak znalezc porzadnego, kochajacego meza  a nie  jelopa

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

pytanie bylo - jak znalezc porzadnego, kochajacego meza  a nie  jelopa

aaa, żeby znaleźć nie-jełopa, to trzeba najpierw być inteligentną kobietą i nie zadawać durnych pytań na forach  :P

Gość Zuzanna

Czesc Zaba. Swietna porada. Chyba to sobie przemysle.

Gość zdziwienie
12 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

aaa, żeby znaleźć nie-jełopa, to trzeba najpierw być inteligentną kobietą i nie zadawać durnych pytań na forach  :P

Masz rację. Z reguły fajne babki nie mają problemów z facetami.

Gość gość

żaba jesteś zayebista 

Gość jakiej

to nie jestet glupie pytanie, kazdy ma jakies problemy, ktorych nei mzoe rozwiazac i zwraca sie o pomoc, wiec nie uwazam ze autorka jest malo inteligentna, tylko nei ma doswiadczenia i nie wie co i jak

Gość gość
7 minut temu, Gość jakiej napisał:

to nie jestet glupie pytanie, kazdy ma jakies problemy, ktorych nei mzoe rozwiazac i zwraca sie o pomoc, wiec nie uwazam ze autorka jest malo inteligentna, tylko nei ma doswiadczenia i nie wie co i jak

Przespała okres na znalezienie faceta, a z wiekiem jest coraz trudniej. Zresztą podejrzewam, że nigdy nie miała za dużego powodzenia, bo gdyby łatwo przychodziło jej zawieranie związków, to nawet w wieku 30 lat by szybko kogoś znalazła.

Gość Zuzanna

Osobiscie uwazam , ze zawieranie zwiazkow w zbyt mlodym wieku to jednak nieporozumienie.

Gość zdziwienie
21 minut temu, Gość Zuzanna napisał:

Osobiscie uwazam , ze zawieranie zwiazkow w zbyt mlodym wieku to jednak nieporozumienie.

W wieku 20 paru lat to za wcześnie?

Jesli chcesz zeby cie kochal, a nie tylko "znalezc meza" to niestety nie masz wplywu.Zalozyc rodzine czy ulozyc sobie zycie mozna w ciagu jednego dnia z podobnym sobie desperatem.jest tysiace facetow ktorym kazdy paszczur spasuje, bo chca miec dzieci czy boja sie samotnosci, natomiast milosc to dar z nieba

Gość sdgrdgd

Pozostaje Ci siedzieć na portalu i wybrzydzać, odrzucać każdego, kto z nikim nie był i kto tam jest bo Ty jesteś lepsza. Ja jestem bez doświadczeń z kobiietami. Ciekawe, czy to źle czy dobrze? Czy mi nie wolno być kochanym? Przez takie z portali całkowicie z nich zrezygnowałem. Teraz się duszę w święta kiedy być z kimś to podstawa.

Gość gość
3 minuty temu, Gość sdgrdgd napisał:

Pozostaje Ci siedzieć na portalu i wybrzydzać, odrzucać każdego, kto z nikim nie był i kto tam jest bo Ty jesteś lepsza. Ja jestem bez doświadczeń z kobiietami. Ciekawe, czy to źle czy dobrze? Czy mi nie wolno być kochanym? Przez takie z portali całkowicie z nich zrezygnowałem. Teraz się duszę w święta kiedy być z kimś to podstawa.

Tak trzymaj, czym bardziej  tutaj ekspertki się udzielają tym bardziej  widać jak u nich jest wszystko na odwròt, po przejściach z bagażem złym. Czym bardziej doświadczona  bardziej przyziemna,  wszytko takie obcykane swoje przeżyły i im starczy.

W poznaniu miłości nie potrzeba bagażu tylko świeżości, niewinności  zaufania,  bez tych starych zagrywek dewotek.. 

Gość Janusz

Musicie po prostu przestać bujać w obłokach i szukać czarnowłosych przystojniaków jak w latynoskich serialach bo czas was niestety posuwa i nawet nie wyróżniający się z tłumu łysawy niezby przystojny kawaler z osiedla może być dobrym i troskliwy mężem tylko większość kobiet nawet na takich nie popatrzy.

Gość gosc

Januszu, jednak pociąg fizyczny, przynajmniej na początku, to jedna z podstaw stworzenia związku. Nie wyobrażam sobie związać się na siłę z łysiejącym brzuchatym panem, który mi się nie podoba, tylko dlatego że desperacko chcę mieć kogoś przy sobie. A przy seksie wyobrażać sobie kogoś innego. To już chyba lepiej być samemu. Nie jestem autorką

Gość Gość
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Januszu, jednak pociąg fizyczny, przynajmniej na początku, to jedna z podstaw stworzenia związku. Nie wyobrażam sobie związać się na siłę z łysiejącym brzuchatym panem, który mi się nie podoba, tylko dlatego że desperacko chcę mieć kogoś przy sobie. A przy seksie wyobrażać sobie kogoś innego. To już chyba lepiej być samemu. Nie jestem autorką

Dokładnie 

Gość mnjkjjjjjjjj

he he dokladnie. mialam przystojnego chlopaka a jednak w seksie wyobrazalam sobie woytka z zakolami to co dopiero maja baby w seksie z nieatrakcyjnymi januszami... ;/

Jeśli zastanawiasz się jak znaleźć chłopaka, a później męża to polecam ten artykuł.

https://odzyskajfaceta.pl/jak-znalezc-chlopaka/

Fajnie opisane, w moim przypadku się sprawdziło i jestem mega zadowolona. :) 

Gość abc123

A co byście doradzili 30-latce, która była 10 lat w związku, ale on nie wyszedł i teraz musi zacząć od nowa?

Niestety przez długoletni związek zapomniała jak to jest chodzic na randki

Gość Alf
21 godzin temu, Narodowy napisał:

A jakie są te twoje wymagania? Może za dużo wymagasz i sama pchasz się w ramiona staropanieństwa?

Zauważyłem jedną rzecz piękną w młodości. Gdy jesteś młody, to najważniejsze dla ciebie są właśnie uczucia, romantyzm, ale gdy się starzejemy, to coraz częściej zaczynamy myśleć praktycznie, jak będzie mi się z nim/nią żyć, czy dobrze zarabia, co potrafi, czy ma mieszkanie, samochód... rozumiesz co mam na myśli? Dlatego młodym tak łatwo przychodzi sobie kogoś znaleźć, bo najważniejsze są uczucia, a reszta schodzi na dalszy plan.

Narodowy ma rację. Za młodu byłem goły i wesoły. Poznałem cudowną dziewczynę. Zakochaliśmy się w sobie. Liczyło się tylko nasze uczucie. Ona nie zwracała uwagi na to, że ja nie miałem nic. Moi rodzice również nic nie mieli- oprócz małego mieszkania. Ja studiowałem. Ona pracowała. Jej rodzice mieli oszczędności i wiejską posiadłość. Pod względem finansowym jej sytuacja była dużo lepsza od mojej. Byliśmy wtedy w wieku  20+. Gdy wzięliśmy ślub zaczynałem od zera. Zamieszkaliśmy z jej rodzicami gdyż mieli oni duże mieszkanie. Po kilku latach poszliśmy na swoje. Uważam, że udało nam się dlatego, że byliśmy młodzi. Nie patrzyliśmy na pieniądze. Najważniejsza była miłość i codzienny seks.

Gdybym był singlem w wieku 30-40 lat i był w takiej paskudnej sytuacji finansowej jak wtedy gdy miałem lat 20+, ciężko byłoby mi znaleźć życiową partnerkę. Kobietom w wieku 30-40 lat nie wystarcza już tylko sama miłość i seks. One zwracają uwagę na wiele innych aspektów. 

Gość gcjhdt

Co innego zamieszkać w wieku 20+ z rodzicami. A co innego jak się ma 40+ i nadal brak pieniędzy i dobrej pracy :( To logiczne.

Gość gosc
Dnia 26.12.2018 o 21:04, Gość Janusz napisał:

Musicie po prostu przestać bujać w obłokach i szukać czarnowłosych przystojniaków jak w latynoskich serialach bo czas was niestety posuwa i nawet nie wyróżniający się z tłumu łysawy niezby przystojny kawaler z osiedla może być dobrym i troskliwy mężem tylko większość kobiet nawet na takich nie popatrzy.

faceci musicie przestac bujac w oblokach i czekac na boginie , bo taka nie istnieje, sa jedynie stare panny wokolo, na ktore nawet nie chcecie spojrzec, bo nie wygladaja idealnie