Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredny skorpion

To prawda że skorpiony są msciwe i nie zapominają krzywd

Polecane posty

Gość eks baranicy

Co jak co ale baranice dobrze się koffają po francusku 😜 

Gość gość

Z facetów mi znanych, najbardziej mściwy i opętany nienawiścią nie był żaden skorpion, ale koziorożec. Potrafił przesięgać że poświęci resztę życia na zemstę na mnie, bo go rzuciłam, a zrobiłam to bo stosował przeciwko mnie przemoc. I rzeczywiście, wiele z tej zemsty udało mu się zrealizować. 

Gość Gość Aga

Bzdury sama jestem skorpionem i potrafię wybaczyć przeprosić. Normalną osobą jestem a jak ktoś patrzy na ludzi przez pryzmat znaku zodiaku to niezle ciemniactwo.

To od charakteru człowieka zależy czy jest tak pusty ze nie potrafi wybaczyć czy potrafi. I ok zdrada czy picie ok trudno wybaczyć ale inne rzeczy się da tylko trzeba przestać być upartym wołem bez serca 

Gość gość

Skorpionica wybaczy facetowi zdradę i każde zło, ale po drugiej kobiecie jedzie jak walec i tak długo wali aż ta osoba przestanie dawac oznaki życia, w sensie przenośnym, a gdyby nie istniało prawo karne to także w dosłownym. 

Gość Gość Aga

Nie prawda po nikim nie jadę a mam 38 lat i nie jechałam nigdy po żadnej kobiecie. Nigdy. 

Gość Gość Aga

Czemu oczerniacie skorpiony ? To wszystko zależy od człowieka od charakteru wychowania dzieciństwa. Nie od znaku zodiaku 

Gość gość

To nie jest ciemniactwo tylko obserwacje mnóstwa osób dokonywane przez długie lata. Jeśli księzyc może wywierać wpływ na morze i na zjawiska fizjologiczne u kobiet to inne ciała niebieskie też mogą wywierać wpływ na żywe organizmy. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

Nie prawda po nikim nie jadę a mam 38 lat i nie jechałam nigdy po żadnej kobiecie. Nigdy. 

Właśnie po mnie jedziesz, a to na pewno znikoma częśc tego co potrafisz. 

Gość Barany pamiętliwe jak już
4 godziny temu, Gość eks baranicy napisał:

Baranice są mściwe

Różnica między baranem , a skorpionem jest taka , że baran wybuchnie gniewem i walnie prosto z mostu po czym mu przejdzie , a skorpion będzie knuł intrygę i obmyslal zemstę przez długi czas i wybije Ci noz w plecy w najmniej oczekiwanym momencie . 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

Czemu oczerniacie skorpiony ? To wszystko zależy od człowieka od charakteru wychowania dzieciństwa. Nie od znaku zodiaku 

Ja znam wszystkie msciwe i wredne . 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja znam wszystkie msciwe i wredne . 

Szczegolnie kobiety skorpiony takie są. 

Gość gość

Skorpiony są nidorozwinięte  uczuciowo huśtawki nastroju to codzienność. 

Gość Gosc Baranica
28 minut temu, Gość eks baranicy napisał:

Co jak co ale baranice dobrze się koffają po francusku 😜 

Bardzo dobrze , nie tylko po francusku.  A co , masz z tym problem ? 

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość eks baranicy napisał:

Zaproponowałem pojednanie.. Pojednawczy lodzik świąteczny i NIE CHCIAŁA! 😜 

No widzisz , jak jesteś eksem to już nie masz na co liczyć.  Zapomnij o czymkolwiek . Eksy dla baranic nie istnieją.  

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Skorpion napisał:

Jak to tak można oceniać kogoś po znaku zodiaku. Gdy decydujemy się na ocenę kogoś to napewno trzeba tego kogoś poznać. Jest wiele osób które niby po znaku są idealne a w bliższej relacji okazuję się całkiem co innego.

Wiesz co , racje ludzie maja . Ja znam bardzo dużo skorpionic i to dosyć dobrze znam i to co tu piszą to prawda . Bardzo msciwe , niebezpieczne . 

Gość Skorpiondg
7 minut temu, Gość Barany pamiętliwe jak już napisał:

Różnica między baranem , a skorpionem jest taka , że baran wybuchnie gniewem i walnie prosto z mostu po czym mu przejdzie , a skorpion będzie knuł intrygę i obmyslal zemstę przez długi czas i wybije Ci noz w plecy w najmniej oczekiwanym momencie . 

Bzdury. 

Ile skorpionów znasz naprawdę, to były kochanki czy żony a może te do których próbowałeś zarywać i dały ci kopa? 

Gość Baranice mnie lubią.

Barankami  mam  duże dopasowanie,  to jest sprawdzone. Baranki jak potrzeba to umieją spławić. 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Kobiety skorpionice są niesamowicie wredne, mściwe, dwulicowe i potrafią na zimno zniszczyć życie drugiej kobiecie, cały czas odgrywając ideał (zwykle żony i matki albo pracoholiczki). Faceci skorpiony są zupełnie inni, często szlachetni, skłonni do poświęceń, raczej się nie mszczą. Znam osobiście i z mediów paru wspaniałych skorpionów. 

Wiesz , ze cos w tym jest co piszesz . Znam sporo skorpionic i moge napisac to co ty . Znam tez mezczyzn skorpionow i sa o wiele lepsi od skorpionic , łagodniejsi. 

Gość gość

Skorpionica dla baranicy to wròg.

Baranica dla skorpionicy  politowanie. 

Gość Vhi8yft

A dlaczego wybaczac tym co skrzywdzili?ja jestem skorpionica i faktycznie jestem pamietliwa ale to przez to ze ludzie bardzo mnie skrzywdzili i nawet nie przeprosili a skrzywdziły mnie nieskorpionice

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Skorpiondg napisał:

Bzdury. 

Ile skorpionów znasz naprawdę, to były kochanki czy żony a może te do których próbowałeś zarywać i dały ci kopa? 

Moje koleżanki od dzieciństwa:) .Później kilka spotkanych w życiu i w pracy . Wszystko się powiela i zgadza .  Ja żyję że skorpionami  w zgodzie , nie nadepnely mi na odcisk , ale wiem co potrafią,  jakie są msciwe i wredne . Znam ten charakter . To co ludzie piszą to prawda.  I to się tyczy szczególnie kobiet,  bo mężczyzn też znam , tak mi się ułożyło, że dużo osób spod tego znaku poznałam. Kobiety szalenie niebezpieczne i bardzo msciwe , wredne . 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Skorpionica dla baranicy to wròg.

Baranica dla skorpionicy  politowanie. 

Jestem baranica i dobrze zyje ze skorpionami , umiemy zlapac wspolny jezyk , tak ze wsadz sobie te durnoty w buty . 

Gość Ju98r4

Skorpionic po prostu nie powinno sie rozdrazniac i krzywdzic..a wredne sa czesto przez innych ludzi..za to bardzo inteligentne ambitne wierne i charakterne

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Baranice mnie lubią. napisał:

Barankami  mam  duże dopasowanie,  to jest sprawdzone. Baranki jak potrzeba to umieją spławić. 

Co to znaczy i jaki masz znak zodiaku ? 

Gość gość

Skorpionice mają też często manię prześladowczą, chowają urazy przez całe życie a zemsta to ich drugie imię. Są też bardzo zawistne i niszczą kobiety, od których się czują gorsze. 

Gość gość

O ile ktoś nie stanie pośrodku 🙂 tak się zgadza. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Co to znaczy i jaki masz znak zodiaku ? 

Idealny dopasowany  🙂

Gość zodiakalna skorpionka

Jestem zodiakalna skorpionica i dla ludzi którzy sa i byli wobec mnie ok zawsze jestem miła obojetnie kto kim jest,natomiast mam faktycznie skłonnosc do pielegnowania urazów,raczej sie nie mszcze tylko odcinam od osób fałszywych zakłamanych nielojalnych

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ju98r4 napisał:

Skorpionic po prostu nie powinno sie rozdrazniac i krzywdzic..a wredne sa czesto przez innych ludzi..za to bardzo inteligentne ambitne wierne i charakterne

Nikogo nie powinno się krzywdzić. A co do inteligencji to istnieją różne jej typy, u skorpionic cały spryt jest skupiony na zwalczaniu osób do których mają jakieś pretensje. 

Gość gość

Skorpiony zawsze tak mòwią są idealne ale tak nie jest.