Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm

wyobrażasz sobie związek z facetem biseksualnym?

Polecane posty

Gość 111

jestem facetem i nie wyobrażam sobie związku z kobietą biseksualną.

Gość Ona

Nie ma takiej opcji, tylko hetero. Nie znioslabym myśli, że sypial z innymi mężczyznami 

Gość ...
6 minut temu, Gość Ona napisał:

Nie ma takiej opcji, tylko hetero. Nie znioslabym myśli, że sypial z innymi mężczyznami 

a jeżeli nigdy by nie spał z facetem, a po prostu pociągają go faceci i kobiety?

Gość gość
Przed chwilą, Gość 111 napisał:

jestem facetem i nie wyobrażam sobie związku z kobietą biseksualną.

a gdybyś mógł na tym skorzystać ? trójkąt z jej koleżanką i z nią

Gość Asienkaaaaa

Ja jestem bi i szukam chłopaka któremu to nie przeszkadza 

Gość ...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

a gdybyś mógł na tym skorzystać ? trójkąt z jej koleżanką i z nią

też nie, bo szukam dziewczyny do stałego związku, a nie do trójkątów, swingowania, układów i innych rzeczy tego typu.

Gość Gość

Poszukaj sobie bi i tyle na temat. Większość hetero na to się nie zgodzi. 

Gość Mobo

Jestem facetem bi i sam nie widzę siebie w związku z kobietą... kiedyś próbowałem, ale zdecydowanie wolę spotykać się z facetami. Z kobietą jakaś przygoda -  chętnie, ale stały związek odpada.

Gość Gosc

Sorry , ale nie .

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Mobo napisał:

Jestem facetem bi i sam nie widzę siebie w związku z kobietą... kiedyś próbowałem, ale zdecydowanie wolę spotykać się z facetami. Z kobietą jakaś przygoda -  chętnie, ale stały związek odpada.

To chyba jesteś homo

Gość mmm
Przed chwilą, Gość Asienkaaaaa napisał:

Ja jestem bi i szukam chłopaka któremu to nie przeszkadza 

jesteś skarbem dla mnie

Gość Ona
8 minut temu, Gość ... napisał:

a jeżeli nigdy by nie spał z facetem, a po prostu pociągają go faceci i kobiety?

Prędzej czy później przespalby się z facetem. 

Osoby biseksualne zazwyczaj są rozwiazle seksualnie, a mnie tego typu układy nie interesują

Gość Mobo
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To chyba jesteś homo

Jestem biseksualny. Kobiety i mężczyźni pociągają mnie w tym samym stopniu. Chodzi o to, że będąc z facetem nie muszę znosić kobiecych fochów, humorków, huśtawek nastrojów, niezdecydowania, "nieogara" życiowego. Związek z kobietą przez to to koszmar.

Gość gość

jak można nie chcieć dziewczyny biseksualnej , ja nie rozumiem

Gość FX4
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jak można nie chcieć dziewczyny biseksualnej , ja nie rozumiem

Do poważnego związku kobieta bi to proszenie się o katastrofę, wierz mi przerabiałem to 😄

Natomiast jak chcesz seks układu, jakiś trójkącików i tego typu spraw to bierz dziewczynę bi w ciemno 😉

Gość gość
Przed chwilą, Gość FX4 napisał:

Do poważnego związku kobieta bi to proszenie się o katastrofę, wierz mi przerabiałem to 😄

Natomiast jak chcesz seks układu, jakiś trójkącików i tego typu spraw to bierz dziewczynę bi w ciemno 😉

patrząc na Zbiornik to tam co druga żona jest Bi i jakoś żyją ze sobą i świetnie się bawią , tak bym chciał właśnie .

Gość hehe
2 minuty temu, Gość gość napisał:

patrząc na Zbiornik to tam co druga żona jest Bi i jakoś żyją ze sobą i świetnie się bawią , tak bym chciał właśnie .

A ty myślisz, że faceci ze zbiornika te swoje żonki to poważnie traktują? że są w nich zakochani? 😄 błagam... zbiornik to społeczność swingersów, a swingersi po prostu przekładają seks nad uczucia i tyle. Wśród mężczyzn swingujących kobieta biseksualna to wręcz wymaganie, bo z hetero nie mogą sobie robić trójkącików KKM, nie? Więc co się dziwisz, że swingersi ze zbiornika mają kobiety bi? 😛

Gość gość
Przed chwilą, Gość hehe napisał:

A ty myślisz, że faceci ze zbiornika te swoje żonki to poważnie traktują? że są w nich zakochani? 😄 błagam... zbiornik to społeczność swingersów, a swingersi po prostu przekładają seks nad uczucia i tyle. Wśród mężczyzn swingujących kobieta biseksualna to wręcz wymaganie, bo z hetero nie mogą sobie robić trójkącików KKM, nie? Więc co się dziwisz, że swingersi ze zbiornika mają kobiety bi? 😛

przecież sam jestem na tym portalu i wiem jakbym traktował swoją żonę , osobiście znam takie małżeństwa i to całkiem fajni ludzie są zwyczajni .

Gość gość

Moglabym. Sama jestem bi i spokjnie moglabym byc z kims kto tez jest.

I nie. Nie uznaje zdrad, ukladow geometrycznych itd.

Gość gość

Moglabym. Sama jestem bi i spokjnie moglabym byc z kims kto tez jest.

I nie. Nie uznaje zdrad, ukladow geometrycznych itd.

Gość gość

Taki koles jest niemeski w oczach kobiet i nic dziwnego

Gość gość

Przykre, ze tylu facetow traktuje bisksualne kobiety jak fetysz. Nic dziwngo, ze wiekszosc to ukrywa.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Przykre, ze tylu facetow traktuje bisksualne kobiety jak fetysz. Nic dziwngo, ze wiekszosc to ukrywa.

przecież to miłe oglądać dwie babki miziające się ze sobą

Gość gość

Ale osoby biseksualne tez chca zwiazkow, a nie byc dla kogos fetyszem. 

Mnie by bylo smutno gdybym zwiazala sie z kims w dobrej wierze, a potem dowiedziala, ze ta osoba chciala mnie wykorzystac do spelniania fantazji

Gość FX4
7 minut temu, Gość gość napisał:

Nom... moja była ukrywała przede mną, że jest biseksualna wyszło po dziewięciu latach związku, ty zaczęła mnie zdradzać z lesbijką. To był typ dziewczyny z dużym poczuciem kręgosłupa moralnego, jeśli można tak napisać i zdradami się brzydziła. Gdy od niej odchodziłem zapytałem jej wprost, co poszło nie tak, czego jej brakowało? Ona odpowiedziała mi wprost, że było jej ze mną bardzo dobrze, ale facet nie da ci tego co kobieta... kurtyna! 😄 Więc to mi dało dowód niepodważalny, że z żadną kobietą bi nie ułożysz sobie życia, bo w końcu homoseksualne pragnienie się w osobie biseksualnej obudzi.

Osoba hetero pragnie tylko jednej płci, osoba bi obu.

Dziś mam żonę w 100% hetero jestem szczęśliwy i uwierz mi, że po tym związku z biseksualistką przez który zmarnowałem najlepszą dekadę swojego życia wybadałem żonę dokładnie na jej orientację 😉

Każdemu facetowi który szuka miłości i związku na całe życie z całego serca odradzam związku z biseksualnymi kobietami.

One chcą dobrze, one chcą być wierne, ale taka jest ich natura i te ich potrzeby w końcu wyjdą na wierzch. Tyle.

Gość gość

Cała litania gender to zboczenia. 

Normalny/a  nigdy się nie zgodzi.