Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chari.i

Jak poradzić sobie z samotnością?

Polecane posty

Pół roku temu rozstalam sie z chłopakiem, rozstanie zakończyłam głęboka depresja,która trwa do dzis. Zmieniłam miejsce zamieszkania,myślałam, ze będzie to najlepsze rozwiązanie. Niestety tak nie jest. Czuje sie sama,mam znajomych,ale niestety nikt nie chce ze mna wyjść choćby na piwo,bo kazdy ma kogos a ja jestem sama. Całymi dniami siedze w domu przed telewizorem,albo uciekam w prace.Zawsze mam wrażenie, ze wszyscy sie ze mnie śmieją. Przez to mam niską samoocenę. Boje sie samotności,ale niestety od 6 miesięcy, niepotrafie nikogo dla siebie znaleźć.  Ostatnimi czasy mam myśli samobójcze oraz straciłam kompletnie sens zycia. Nie wiem co zrobić.. 

Gość Marcin

Cześć jestem Marcin mam podobny problem, napisz do mnie jestem z pod Warszawy z Grodziska Mazowieckiego. Chętnie cię poznam I wybierzemy się wspólnie na spacer. Napisz na emaila mutel1@wp.pl

Gość Gość

Przelatywacz-pocieszyciel się ujawnił. 

Gość Marcin

Mam 29 lat i jestem miłym i spokojnym chłopakiem. NAPISZ NA EMAILA

Gość Marcin

Nie jestem żaden przelatywacz tu akurat pomyłka. Choruje na epilepsję i wiem doskonale co to znaczy nie mieć kogoś, kogo się kocha. Bardzo mi brakuje również bliskiej osoby

Gość eq2weqwe

Ja sobie kupiłam dwa kotki, razem sie bawia i jestem zachwycona. Tez sie czulam samotna, a teraz jest towarzystwo i mega lepiej, polecam.

Gość Marcin

Zgadzam się zwierzęta są super ale brakuje osoby z którą po prostu można się spotkać i wybrać choćby na spacer