Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmarynowa

Dom na odludziu....???

Polecane posty

Gość Rozmarynowa

Wesolych swiat kochani. Moje pytanie brzmi ...co myslicie o domu na odludziu. Moj maz kupil dzialke...jest ona przy lesie , na okolo kilka domkow letniskowych, zamieszkalych tylko latem. Jest droga ale nie oswietlona, jest blisko wies ale nie widac z dzialki swiatel z domow noca. Kto z was wybudowalby tam dom? Czy balibyscie sie?  Jakie sa wasze odczucia. Dodam ze dzialka jest za dnia przepiekna,  jakbyscie byli w rezerwacie przyrody... 

Gość gość facet

Kotku, przynajmniej nikt nie będzie Ciebie słyszał jak będziesz krzyczała z rozkoszy podczas orgazmu. No chyba, że lubisz jak ktoś słyszy, gdy jesteś podniecona i sapiesz z rozkoszy.

Gość gość

Gość Rozmarynowa to Ty niedawno pytałaś na kafeterii: Czy jestem w ciąży??

Gość gosc

autorko nie przejmuj sie powyzszym komentarzem jakiegos frustrata seksualnego

dzialka obok lasu super sprawa, ejsli wasz styl zycia pozwala na takie zycie (praca, szkola dla dzieci itp)

jak macie fundusze to wybudujcie sobie wymarzonyh domnek i ladnie urzadzcie ogrod (hm, duża ta działka?)

w celu zwiekszenia bezpeiczenstwa mozna podpiac sie pod agencje ochrony (ok 100 zlotych miesiecZnie) i/lub kupic psa obronnego

Gość Rozmarynowa
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

autorko nie przejmuj sie powyzszym komentarzem jakiegos frustrata seksualnego

dzialka obok lasu super sprawa, ejsli wasz styl zycia pozwala na takie zycie (praca, szkola dla dzieci itp)

jak macie fundusze to wybudujcie sobie wymarzonyh domnek i ladnie urzadzcie ogrod (hm, duża ta działka?)

w celu zwiekszenia bezpeiczenstwa mozna podpiac sie pod agencje ochrony (ok 100 zlotych miesiecZnie) i/lub kupic psa obronnego

Mój mąż będzie zazdrosny, że się mną interesujesz.