Gość Gienek Napisano Grudzień 27, 2018 Jakiego producenta okien polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2018 Mysmy w tym roku wreszcie wymienili okna na nowe i jest różnica. O niebo ciszej a akurat mieszkamy przez dość hałaśliwej ulicy. Teraz mamy pcv OknoPlus, kupowaliśmy z mężem w Katowicach w Roro, mają swój sklep w starej poczcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 Ja mam z Oknoplast i mega polecam. Zamawiałam te okna w salonie partnerskim KUBUS na Armii Krajowej 46 w Katowicach, ale jeśli Ci bliżej na Bytkowską to jest tam też salon Expert. Moja siostra tam zamawiała bo mieszkają obok Również zaufała temu producentowi. Nie muszę dużo mówić, są wiele lat na polskim rynku i sprzedają też okna za granicę. Bałabym się zamówić okna od mało znanej firmy z niewielkim doświadczeniem. To duże ryzyko, a Oknoplast pewny wybór. Zastanów się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Styczeń 2, 2021 Ja mam dobre doświadczenia z firmą Oknoplast i ich okna jak i bramy garażowe polecam. Mam i to i to z ich firmy. Bardzo dobra jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach