Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek

Specjalista od Zaćmy

Polecane posty

Gość Wojtek

Moja żona poszukuje w Białymstoku specjalisty od zaćmy. Może ktoś coś z was wie? Pilne!!

Gość Robert

Słyszałem o dobrym specjaliście na Rocha w Prywatnym Szpitalu Okulistycznym, bo jeśli pilne to prywatnie najlepiej a nie czekać w tych kolejkach a NFZ.

Gość Ancik

Miałem u tego specjalisty wykonywany zabieg laserowej korekcji wzroku, to jest dr Michnowski i jak najbardziej mogę go polecić. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta.

Gość Gontarz

Mój mąż miał u tego lekarza właśnie operacje zaćmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z fachowego podejścia Pana doktora. Również polecam.

Gość Zaprawiony

Tak też słyszałem że to bardzo dobry okulista, znany w Białymstoku i okolicach... super podejście do pacjenta a to ważne szczególnie przy poważnych schorzeniach albo przy dzieciach.

Gość Julita

Jeśli pilne to również polecam ten Prywatny Szpital Okulistyczny. Naprawdę wychodzą do pacjenta z pomocną ręką i można na spokojnie wszystko ustalić bez zbędnych kolejek i czekania miesiącami. Jak jest określona godzina to na tą lekarz przyjmuje 🙂

Gość Albert

Właśnie mnie zawsze denerwowało to że byłem umówiony na określoną godzinę a specjalista przyjmował mnie nawet kilka godzin później. Dlatego jeśli chodzi o takie poważne sprawy jak np jaskra nie decydowałabym się na wizytę na NFZ. Prywatnie najlepiej a o dr Michnowskim tez słyszałam z racji że jestem z okolic Białegostoku kilka osób ze znajomych wiem że jeździ do niego na wizyty.