Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati

Romans i zdrada

Polecane posty

Gość Nati

Pytanie do kobiet, które mają romans.. Jak długo może to trwać? Jak udaje się to ukryć przed partnerem? Z góry dziękuję za odpowiedzi.  Pozdrawiam 😘

Po prostu przyznaj się mężowi/partnerowi i rozstań się jak cywilizowana osoba.

Skoro go zdradzasz to znaczy, że go nie kochasz.

Zamiast żyć w oszustwie, krzywdzić człowieka, któremu obiecywałaś wierność i miłość, po prostu odejdź, a nie bawisz się w schadzki po kryjomu, chowanie telefonu, jak gówniara!

Gość Nati
47 minut temu, Narodowy napisał:

Po prostu przyznaj się mężowi/partnerowi i rozstań się jak cywilizowana osoba.

Skoro go zdradzasz to znaczy, że go nie kochasz.

Zamiast żyć w oszustwie, krzywdzić człowieka, któremu obiecywałaś wierność i miłość, po prostu odejdź, a nie bawisz się w schadzki po kryjomu, chowanie telefonu, jak gówniara!

Dziękuję, ale nie potrzebuje takich rad.  Wiem co robię i na co się decyduję.  Pozdrawiam 😘

Gość Malinowy krem
2 minuty temu, Gość Nati napisał:

Dziękuję, ale nie potrzebuje takich rad.  Wiem co robię i na co się decyduję.  Pozdrawiam 😘

Zapewniam Cię ze nie wiesz. 

Gość Nati
32 minuty temu, Gość Malinowy krem napisał:

Zapewniam Cię ze nie wiesz. 

Na chwilę obecną nie chcę tego kończyć 😉

Gość fbgnhnhg
2 godziny temu, Gość Nati napisał:

Na chwilę obecną nie chcę tego kończyć 😉

Wiem kim jesteś, P. się o wszystkim dowie. Chociaż wątpię, że do tego romansu dojdzie, trudno będzie ci znaleźć kogoś tak zdesperowanego 😂.

Gość Nati
7 godzin temu, Gość fbgnhnhg napisał:

Wiem kim jesteś, P. się o wszystkim dowie. Chociaż wątpię, że do tego romansu dojdzie, trudno będzie ci znaleźć kogoś tak zdesperowanego 😂.

Ciekawe rzeczy piszesz 😂😂😂

Gość taka prawda

Autorko, BĄDŹ UCZCIWA w stosunku do człowieka, któremu ślubowałaś I POSTAW SPRAWĘ JASNO. Wynika z tego, że Ty chciałabyś trzymać "dwie sroki za ogon" a tak się nie da !!! Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko jednocześnie.

Gość gość

min od 2 do 3 lat lub do wykrycia przez małżonka o ile nie przerodzi to sie w miłośc . Jak ukryć ? tego się nie da , może przez miesiąc ale odpłyniecie emocjonalne, kradzież czasu dla rodziny , dziwne zachowania itp nie dają szansy na dłuższe ukrywanie chyba że charakter pracy lub brak miłosci męża do żony i jego też romans. A nie prosciej porozmawiać z jeszcze mężem o sytuacji i dać sobie szanse na normalne życie ? kochanek to substytut męża i nic więcej dodatkowo to ostatni gwóżdz do związku małżenskiego nieodwracalny w czasie . Przekroczysz granicę i już nie wrócisz z powrotem do życia musisz zmienić wszystko o 180 stopni. A co jak kochanek sie zakocha i oszaleje , będzie dążyć do związku z tobą , rozwiedzie się na szybko z żoną ( powie jej , weżmie winę całą na siebie i przepisze cały majatek na nia ) a potem powiadomi męża o wszystkim podpierając sms, msm, zdjęciami, filmikami . Były tu opisy takich sytuacji gdzie mężatka chciała tylko sie poseksić a skonczyło to się tragicznie bo ani absztifikant zamożny, ani piekny, ani przedsiębiorczy całkowite zaprzeczenie ex mężą. Poczytaj na forach jest tu jedno o zdradzających kobietach : jak wyjść z romansu. Zresztą zrobisz jak pragniesz a nie jak powinnas.

Gość gość

https://f.kafeteria.pl/temat-7385637-wychodzenie-z-romansu-cz2/

https://f.kafeteria.pl/temat-7396081-jak-wyleczyc-obsesje-milosna/

Gość Gość

Dwa lata trwa.