Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina

BETA HCG

Polecane posty

Gość Malina

Czy słyszał ktoś o chociaż jednym przypadku, żeby beta hcg (i testy sikane w sumie tez) nie wykrywała ciąży? Zrobiłam bete 5(!) razy, w dwóch różnych laboratoriach. Pierwszy raz 4 tygodnie po stosunku, ostatni raz prawie 8 tygodni po. Zawsze 0,1 lub <0,1. Testy sikane nie wychodzą. Byłam u 4 ginekologów, 3 razy roboione usg (ostatni raz ponad 6 tygodni po stosunku) i 2 zwykłe badania zwykłe ginekologiczne. Żaden lekarz nic nie widzi. Problem taki, że mam objawy. Od miesiąca zgage, non stop mi sie odbija, krwawienie miałam w terminie, ale bardzo skąpe. I chyba wyostrzyl mi sie węch. Dzisiaj powinnam dostać okres, ale nie dostalam go. O co chodzi??

Gość Gość

ciąża ale urojona, sama się nakrecasz ,jak lekarz nic nie widzi to gdzie miała by się schować...

Gość gość

Jeżeli testy wychodzą negatywne ,jeżeli będą nie wychodzi podwyższona  to czego nie rozumiesz? Masz ciążę urojoną ..

Gość Malina

Też to podejrzewałam, ale problem w tym, że ja najpierw dostałam objawów, potem zaczęłam sie schizować....

Gość Gosc

Przebadaj hormony bo to na pewno nie ciąża. 

Gość Legrana

To nie jest ciąża! Można być w ciąży i nie mieć objawów typu wymioty, zgaga itd., więc nie nakręcaj się.