Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wam podobał się w dzieciństwie i młodości zarówno z wyglądu i charakteru? Postacie z filmów mam na myśli

Polecane posty

Gość gość

Mimo, że nie urodziłam się w Prl to dzięki rodzicom, ciociom, wujkom, niektórym kuzynom kuzynkom polubiłam filmy co leciały za komuny. Mając 12,5 roku podobał mi się Kloss ze Stawki większej niż życie( 180 cm, przystojny, męski, odważny, sprytny, umięśniony). W wieku 13 lat Kloss mnie znudził ze względu na Janka z pancernych. Janek przystojny, lubiłam go w wieku 13-16 lat. Jeszcze Tomek z pancernych mi się podobał- wysoki 185 cm, wesoły, gaduła, skromny, umięśniony, odważny, mimo, ze przeciętny z wyglądu wieku 13-16 lat. W wieku 16 lat zaczął mi się podobać Leszek Talar z serialu Dom, bo przystojny, mimo, że jest średniego wzrostu, ambitny, nie piję, nie pali, skromny, nieśmiały, wrażliwy, zdeterminnowany. W tym czasie Łukasz Zbożny mi się też podobał bo wysoki, przystojny, ambitny, skromny, ale zawsze mi Leszek Talar odpowiadał. Jeszcze Leszek Górecki z Daleko od Szosy, mimo, że z wyglądu przeciętny, niski, ale to i tak fajny, nie piję, nie pali, ambitny, skromny, nieśmiały, zdeterminowany, ale bardziej Leszek Talar przemawia do mnie niż Leszek Górecki. Do Klossa się pomyliłam, mimo, że przystojny, 180 cm, bo udaje kogoś kim nie jest, laski zmienia, udaje twardziela, pali, piję, nie wygląda na 20 latka tylko na 40 latka. Janek z pancernych to wieczny dzieciak.

Gość amBrożyk

gdy zobaczyłem na filmie Barbarę Brylską to wyobraziłem sobie kobietę, że jest nago na łące i zwaliłem konia na jej widok,

gdy zobaczyłem na filmie Polę Raksę to wyobraziłem sobie kobietę, że jest nago na łące i zwaliłem konia na jej widok,

na widok wielu polskich pięknych aktorek zwaliłem konia 

na widok wielu Polek musiałem ostro schlać ryja, zanim Polka zaczęła się podobać , omijam takie brzydoty przy których nawet kindybał nie staje 

ale nie tylko wygląd kobiety decyduje , że facet patrząc na kobietę wali konia !

gdy 'paskuda' w restauracji zaczyna się facetowi podobać po kilku drinkach to należy błyskawicznie zapłacić rachunek 

i wyjść z lokalu .

Gość Gosc.

Robin hood 

Zorro

Gość gość

Filmy oglądane na kasetach, ale puszczane przez starych,

Robin Hood serial chyba z czasów prl

Gość gość

oczywiście robert de niro zakochałam sie w nim

Gość Kokoko

Neil Tennant ahahaha 😄

Harrison Ford , Chevy Chase 

Gość gość

de niro wymiata i te słowa "you talkin to me? you talkin to me? drażnią mnie tacy źli chłopcy 😛

Gość sonne

Jerzy Zelnik i Antonio Banderas.