Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Miła Nie chce sprawić przykrości

Polecane posty

Gość Gość

Piszę od wakacji z dziewczyną ze swojego roku oboje mamy 23 lata, krótko o niej urocza i bardzo miła aż dziwne że wolna. Wydaje mi się że początkowo mieliśmy lepszy kontakt. Dziewczyna lubi się pobawić imprezy i te sprawy. Liczyłem z nią na coś więcej spotkaliśmy się raz po tym wyjechała na studia dość daleko. Obecnie jest w domu miała dość się odezwać i mieliśmy wyjść na świąteczna kawę a tu cisza. Olewa mnie ? To ona miała się odezwać. Wcześniej bywało juz ze odzywała sie z opóźnieniem kilku godzin czy dni. Nie chce pisać i blagac o spotkanie co msm zrobić z tym "fantem"?

Gość bella
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Liczyłem z nią na coś więcej

Co znaczy coś więcej? Bo jeśli chodzi o bzykanie to może coś ugrasz ale na cokolwiek innego bym nie liczyła po twoim opisie.

Gość eloy

Odezwij się i zapytaj się co z tą kawą. Jeżeli nie odbierze albo odbierze i będzie kręcić daj sobie spokój. Szkoda prądu. Gdybyś się jej podobał to już dawno by napisała do ciebie w sprawie spotkania przy kawie. Spróbować jednak możesz. Ten jeden raz. Nie bądź nachalny. Ilość wysłanych smsów nie przekłada się na sukces jeżeli facet nie podoba się dziewczynie. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość eloy napisał:

Odezwij się i zapytaj się co z tą kawą. Jeżeli nie odbierze albo odbierze i będzie kręcić daj sobie spokój. Szkoda prądu. Gdybyś się jej podobał to już dawno by napisała do ciebie w sprawie spotkania przy kawie. Spróbować jednak możesz. Ten jeden raz. Nie bądź nachalny. Ilość wysłanych smsów nie przekłada się na sukces jeżeli facet nie podoba się dziewczynie. 

Jak zaproponowałem tą kawę to napisała "kawa zawsze spoko😉" tylko ona miała dac znać kiedy może i miała o Tym pamiętać... Chciałbym wiedzieć czy mogę liczyć choć na przyjaźń jeśli jej nie kręcę. Bardzo ją lubię miałem wrażenie ze nie klasyfikuje ludzi na lepszych i gorszych. A teraz to nie wiem czy mnie lubi czy nie 

Gość bella
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

kawa zawsze spoko

Kojarzysz takie sytuacje, gdy przypadkiem spotyka się dwóch dawnych znajomych i wymieniają się uprzejmościami w stylu: "koniecznie musimy się kiedyś zgadać", "musimy kiedyś skoczyć razem na piwo" po czym się rozchodzą i nigdy nie dochodzi do spotkania?

Ten tekst idealnie wpisuje się w powyższy scenariusz ;) Po prostu coś tam odpisała, żeby cię zbyć.

7 minut temu, Gość Gość napisał:

tylko ona miała dac znać kiedy może i miała o Tym pamiętać...

Patrz wyżej. Jeśli sobie nie przypilnujesz to z tej kawy raczej nici.

8 minut temu, Gość Gość napisał:

Bardzo ją lubię miałem wrażenie ze nie klasyfikuje ludzi na lepszych i gorszych. A teraz to nie wiem czy mnie lubi czy nie  

Po prostu pewnie w mieście w którym studiuje znalazła przyjaciół, towarzystwo, mają swoje życie, swoje tematy itd. a gdy przyjeżdza do domu rodzinnego woli spędzić czas z rodziną i niestety, dawne znajomości umierają śmiercią naturalną. Tak zdarza się często..

Gość Gość
14 minut temu, Gość bella napisał:

Kojarzysz takie sytuacje, gdy przypadkiem spotyka się dwóch dawnych znajomych i wymieniają się uprzejmościami w stylu: "koniecznie musimy się kiedyś zgadać", "musimy kiedyś skoczyć razem na piwo" po czym się rozchodzą i nigdy nie dochodzi do spotkania?

Ten tekst idealnie wpisuje się w powyższy scenariusz 😉 Po prostu coś tam odpisała, żeby cię zbyć.

Patrz wyżej. Jeśli sobie nie przypilnujesz to z tej kawy raczej nici.

Po prostu pewnie w mieście w którym studiuje znalazła przyjaciół, towarzystwo, mają swoje życie, swoje tematy itd. a gdy przyjeżdza do domu rodzinnego woli spędzić czas z rodziną i niestety, dawne znajomości umierają śmiercią naturalną. Tak zdarza się często..

Czyli myślisz że lepiej sobie odpuścić niż pisać i prosić znowu o spotkanie? Chyba mija się to z celem i lepiej spróbować o niej zapomnieć prawda?

Gość Spandau Ballet

Jeżeli planujesz do niej startować to sobie odpuść bo dostaniesz kosza. Szkoda czasu i fatygi. Rozejrzyj się za inną dziewczyną-taką, która z przyjemnością umówi się z tobą na kawę i nie tylko.

Gość bella
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czyli myślisz że lepiej sobie odpuścić niż pisać i prosić znowu o spotkanie? Chyba mija się to z celem i lepiej spróbować o niej zapomnieć prawda?

Nawet jeśli dojdzie do tej kawy to i tak nie nastawiaj się na nic więcej bo ani związku ani wielkiej przyjaźni z tego i tak nie będzie. W 1. poście napisałeś:

10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wcześniej bywało juz ze odzywała sie z opóźnieniem kilku godzin czy dni

A to baaaardzo dużo mówi o jej stosunku do waszej znajomości. Zgadzam się z przedmówcą, lepiej rozglądaj się za inną kobietą, tamten pociąg już odjechał.

Gość Gość
21 minut temu, Gość bella napisał:

Nawet jeśli dojdzie do tej kawy to i tak nie nastawiaj się na nic więcej bo ani związku ani wielkiej przyjaźni z tego i tak nie będzie. W 1. poście napisałeś:

A to baaaardzo dużo mówi o jej stosunku do waszej znajomości. Zgadzam się z przedmówcą, lepiej rozglądaj się za inną kobietą, tamten pociąg już odjechał.

Dzięki za szczerą opinię.  Ciężko mi się z tym pogodzić bo na początku znajomości mogliśmy rozmawiać ze sobą godzinami dopiero potem się zaczęło pieprzyć. Nadzieję miałem z tego względu iż jako obcą dziewczynę zaprosiłem na wesele trochę na hardkora zgodziła się by po 2 dniach odmówić. Wtedy mnie przeprosiła i zaproponował by się poznać jesli sie na nią nie gniewam, tak zaczęła się nasza znajomość.