Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta993

Przeraża mnie dalsze życie z nim.

Polecane posty

Cześć mam na imię Marta jestem z moim facetem 5 lat jestem z nim w 13 tyg ciąży ostatnio bardzo się zmienił myślałam o rozstaniu ale ujrzałam pozytywny test więc wiecie .... Pomijając to że jest na l4 nic nie robi tylko spotyka się z kumplami albo gra na konsoli nawet nie zapyta jak się czuję nic kompletnie ja jeszcze pracuje i z mojej wypłaty opłacał dom raty lekarza i próbuje coś odłożyć na dziecko a on nic zero poczucia . najbardziej zabolala mnie dzisiejsza sytuacja rano przed wizyrlta u lekarza zespół mi się zamek w kurtce u lekarza zapłaciłam 380 zł zostało mi do ostatniego 100 zł on ma jakieś pieniądze na koncie zawiozłem kutlrtke do krawciwej powiedziała że dopiero 10 sty do odbioru musiałam zostawić nie było innego wyjścia pytam mu się czy pozyczy mi 100 zł bo ta kurtka i tak niedługo będzie za mała a usłyszałam po co Ci Nowa kurtka nie ma na to pieniędzy nie jest zimno możesz chodzić w polaze . to stanęłam jak wryta łzy zebrały się w oczach jak ojciec dziecka które noszę w sobie może kazać chodzić mi zima w polaze bo szkoda mu kasy

Gość Ala

Daj sobie z nim spokój. Po urodzeniu dziecka będziesz i jego miała na utrzymaniu. Doskonale poradzisz sobie sama. On żeruje na Tobie.

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Dziewczyno uciekaj. Szkoda życia. A on Cię nie szanuje. Przykre to bardzo co piszesz.

Gość Gość

Współczuję Ci. Wiem że to głupio brzmi ale to się zapowiada na utracony czas z taką osobą, Twój czas. Wiedz że od tej pory będzie Ci ciężko ale życzę Ci z całego serca siły

Gość Gość

Widziały gay co brały... Pewnie był taki od dawna, bo nie wierzę że nagle się zmienił podczas ciąży ale widać bagatelizowalas sygnały ostrzegawcze i jeszcze się nie zabezpieczalas w seksie masakra, trzeba było pomyśleć wcześniej 

Gość gość w gościach

Marta byłas kiedyś z Marcinem ??trzeba było przy nim zostać 

Gość Gosc.

Byle dziecko było zdrowe patrz a reszta nie ma znaczenia.

Gość Goscina

Będę brutalnie szczera, powinnaś go zostawić bez względu na wynik testu. To darmozjad i pasożyt i to się nie zmieni. Będziesz miała na utrzymaniu i dziecko i dorosłego chłopa. Miałam koleżankę w podobnej sytuacji, zostawiła dziada bo uznał ze dziecko na dobę może zużyć max 3 pieluchy, bo on zrobił kalkulacje, a trzeba oszczędzać. Chyba wtedy jej spadły klapki z oczu. Pamietam sytuacje jak zrobiła sobie kanapkę z serem i szynka, jak podszedł i jej szynkę ściągnął z kanapki mówić ze nie maja kasy i ze nie musi „wpierdalac jak królowa”, nawet się nie krępował. Nie dostaniesz od niego ani grosza na dziecko a jedynie dostarczysz sobie zgryzoty. Po co ci to. Nie lepiej wychować dziecko samemu w zdrowej i szczęśliwej rodzinie, relacji niż z takim kims

Gość Zpaznokcilakier

Może nastąpi cud i kiedy urodzi się dziecko, facet się ogarnie zyciowo i może nawet zacznie zarabiać pieniądze. Znam takie przypadki. Ludzie zmieniają i modyfikują swoje zachowanie w zależności od okoliczności. Ale ! Nie naciskaj go, tylko subtelnie mu tłumacz , że czujesz się zagrożona zaistniała sytuacja i obawiasz się tego co będzie dalej. On też potrzebuje wsparcia , bo jest tylko kruchym mężczyzna, a Ty jesteś w ciąży i zarówno w ciąży jak i po ciąży będziesz waleczna jak lwica ... Delikatnością i odrobiną perswazji możesz zdziałać cuda ..  nie rozstawaj  się z nim , bo po co .. może los się odmieni. Co komu pisane. Powodzenia.