Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Biadoliłem na forum, że taką mam z kimś więź itd, że szczera sympatia, a co sie okazuje, że to bzdura. Laska z każdym jest taka przyjacielska

Polecane posty

Gość ...

tacy są ludzie, wszyscy jadą na kilku frontach, a ci co nie, to dlatego że nie mają z kim

Gość goscxxx
8 minut temu, Gość ... napisał:

tacy są ludzie, wszyscy jadą na kilku frontach, a ci co nie, to dlatego że nie mają z kim

znowu ten autor od laski z pracy?

Gość goscxxx

zalosne to juz jest

Gość ...
6 minut temu, Gość goscxxx napisał:

nie kurrwa skończcie z tą forumową schizofrenią

Gość Gość

A co ty myślałes naiwniaku? Życie to nie film. Dla miliardów ludzi więzi nie starczy. 

Gość gość
12 minut temu, Gość goscxxx napisał:

Odwracasz kota ogonem bo nie chciała się dać wykorzystać. Nie stworzyłeś więzi to szuka innego. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A co ty myślałes naiwniaku? Życie to nie film. Dla miliardów ludzi więzi nie starczy. 

Jaką Ty stworzyłeś więż z nią pisząc bzdury na kafeterii??? Więż to jest w pełni oddanie i poświęcenie. Chciałes tego ale z jednej strony tylko.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jaką Ty stworzyłeś więż z nią pisząc bzdury na kafeterii??? Więż to jest w pełni oddanie i poświęcenie. Chciałes tego ale z jednej strony tylko.

Odczep się schizofeeniczko. Jestem kobietą więc nie wyobrażaj sobie za dużo. 

Gość ...

byłem w pełni oddany i na każde zawołanie,ale już nie chce, wole nic nie czuć, bo teraz od tych motylków to czuje ale tylko sraczke 

najlepiej mieć wyjebane, o miałem wyjebane na inną laske i zaraz sie zaczęła odzywać i pytać a co a ten a jak tam. chore ludzkie życie

Gość ...

myślałem że to coś wyjątkowego, ta więź, ale jak może być wyjątkowa skoro na własne oczy zobaczyłem, że to samo ją łączy z kimś innym. Jeden z wielu... to nie dla mnie/

Gość gość

Za mało szczegółów

Gość gość
3 minuty temu, Gość ... napisał:

byłem w pełni oddany i na każde zawołanie,ale już nie chce, wole nic nie czuć, bo teraz od tych motylków to czuje ale tylko sraczke 

najlepiej mieć wyjebane, o miałem wyjebane na inną laske i zaraz sie zaczęła odzywać i pytać a co a ten a jak tam. chore ludzkie życie

bzdura, chciał tylko sexu niezobowiązującego i mojej kasy. Zakończyłam temat z autorem. Niech już nie rozważa nic ze mną bo i tak nie chce nic zrobić.

Gość ...
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bzdura, chciał tylko sexu niezobowiązującego i mojej kasy. Zakończyłam temat z autorem. Niech już nie rozważa nic ze mną bo i tak nie chce nic zrobić.

wypad padaczko do choroszczy w pasy!!

Gość Gość

Człowiek uodparnia się na wszystko, w końcu na miłość też. Bardzo często czuję na sercu ciepło rozmawiając z Tobą, jesteś mi bliski. Czasem czuję jak lagodniejesz tylko po to aby następnym razem wybuchnąć z większą siłą. Jesteś kochany ale wiem że nigdy nie poczujesz do mnie tego co ja czuję do ciebie.Dziękuję że jesteś miły, ale nie oszukuj mnie. Nie zasłużyłam sobie. Tw eR

Gość Fgh

To jest ten co kocha zajęta dziewczyne i coś tam

Gość Tenod

Moja kol z pracy tez jest mila dla wszystkich. Aleniewiem, czy komus pozwala do siebie pisac lub tez mialaby chec np na wspolny spacer. Tylko dla wlasnego dobra i ona tez tak mysli, nie zrobimy chyba tego, bo to poglebi przyjazn z mojej strony, boje sie tego, bo tylko ja jestem wolny. Ale szczere rozmowy z nia sa super.

I nie "ten od laski z pracy" bo ja tezjestem i jest nas wiecej.

Gość Gość

To chyba jakiś debil bo z zajętych same kłopoty zawsze więc czego się spodziewać? 

Gość Tenod

Zajeta ale jeszcze nie zona, robi jakas roznice. Zachowanie kobiety tez. Ona po kolezensku jest na tak, nie inaczej, dlatego te umawianie wolalbym odpuscic, chociaz mowilem jej, ze by bylo bardzo mile.

Gość ...

ona nie jest zajęta, jest wolna, ale ma dużo adoratorów, i zauważyłem że coś jest pomiędzy nią a innym naszym znajomym.

a najlepsze jest to że to właśnie on szuka laski do ruchania, ilekroć przechodze obok, on sie bawi telefonem i co nie spojrze to lurkuje po portalach randkowych i obcina laski. 

o i takich laski lubią, nie wrażliwego czułego faceta, tylko cwaniaczka który będzie podstekstami sypał

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To chyba jakiś debil bo z zajętych same kłopoty zawsze więc czego się spodziewać? 

Jeśli ktoś od początku wmawia że to będą same kłopoty to nic dziwnego że później tak się dzieje. Tego czarnowidztwa człowiek boi się najbardziej. 

Gość Tenod

Spoko, jak laska jest madra nie pusci sie z innym. Chociaz, ta opowiadala mi ze zdradzala raz i jej chlopak to wie. Dobrze poznac, sama o sobie opowie. Mnie tylko zatrzymuje, ze moge sie zakochac a chcialbym sie z nia bawic, tanczyc spacerowac, ale jest to ale. No zabujam sie na maxa bez wzajemnosci, nie tego chce.

Gość Ygh
4 minuty temu, Gość ... napisał:

ona nie jest zajęta, jest wolna, ale ma dużo adoratorów, i zauważyłem że coś jest pomiędzy nią a innym naszym znajomym.

a najlepsze jest to że to właśnie on szuka laski do ruchania, ilekroć przechodze obok, on sie bawi telefonem i co nie spojrze to lurkuje po portalach randkowych i obcina laski. 

o i takich laski lubią, nie wrażliwego czułego faceta, tylko cwaniaczka który będzie podstekstami sypał

Na jaką litere ona ma imie?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli ktoś od początku wmawia że to będą same kłopoty to nic dziwnego że później tak się dzieje. Tego czarnowidztwa człowiek boi się najbardziej. 

To są realia a nie czarnowidztwo. Ile romansów kończy się dobrze? Nie bądź naiwna. Czy tam naiwny. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Tenod napisał:

Spoko, jak laska jest madra nie pusci sie z innym. Chociaz, ta opowiadala mi ze zdradzala raz i jej chlopak to wie. Dobrze poznac, sama o sobie opowie. Mnie tylko zatrzymuje, ze moge sie zakochac a chcialbym sie z nia bawic, tanczyc spacerowac, ale jest to ale. No zabujam sie na maxa bez wzajemnosci, nie tego chce.

Spoko, Ty się nie zabujasz 🙂 Laska nie ma takiej siły 😞hahaha, ale przyznam że fajnie się to czyta 

Gość Tenod

W sumie znamy sie i widzimy ponad 3 lata, czy spotkanie poza praca by cos zbudowalo wiecej? Nie wiem, ona i ja mowilismy, ze lepiej nie, ale moglibysmy, nie zaprzeczala.

Gość gosc gosc
2 godziny temu, Gość Tenod napisał:

Zajeta ale jeszcze nie zona, robi jakas roznice. Zachowanie kobiety tez. Ona po kolezensku jest na tak, nie inaczej, dlatego te umawianie wolalbym odpuscic, chociaz mowilem jej, ze by bylo bardzo mile.

to jest zajeta czy ma duzo adoratorow?

Gość gość

Można się przyjaźnić z kilkoma osobami. Nie widzę w tym nic złego. Wy z tego co piszesz parą nie jesteście.

Gość Ghyre

No a jak ma wybrac pasującego, trzeba poznac dobrze, zacznij sie umawiac moze sie zakocha bardziej, nie ma co sie obrażać, tez mam dobrych znajomych i zawsze mila jestem, ale wazne slowa tylko do jednego

Gość gość

Umówiłeś się z nią? Ile czasu jej poświęciłeś? Czy tylko na forum piszesz i masz oczekiwania?