Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Za 2 tygodnie kończę 19 lat. A mi w domu źle, otóż czuję że jestem skończona. Mama ciągle przed każdym spotkaniem rodzinnym mówi nie truj nikogo swoimi opowieściami, po co co ta wiedza, że się o kogoś pytasz, co ci to da ( mało się z kimś widzę to jak mam się nie pytać o coś i o kogoś). Albo siostra zarzuca, że dręczę ludzi na messengerze, ale to nieprawda. Chce po prostu pogadać z kimś, a nie mogę?! Kiedyś to nawet z kimś gadałam na imprezie to szepnęła mi na ucho NIE DRĘCZ!! Jak ja się postawiłam kiedyś mamie, że mam swoje sprawy, że ja sama decyduję z kim mogę rozmawiać to mnie uderzyła w nogę i wyzwała od wścibskiej, że się popłakałam. Albo mama mnie przywołuje nieraz na imprezie i patrzy jak długo z kimś rozmawiam. Albo usiadłam koło chłopaka znajomej, a mama od razu nie stawiaj się do niego bo będzie myślała, że go jej odbijesz. Mama jeszcze gadała, ze kuzynka będzie z chłopakiem na imprezie to z nią nie pogadasz. Co złego w tym, że usiadłam koło niego?! Ojciec ciągle do mnie mówi misiu, misiek, ja tego nie lubię. Kiedyś mu się postawiłam, a on krzyczał na mnie. Jak sb nie życzę żeby tak się do mnie zwracać to powinien to szanować, a nie kazania gadać. Lepiej jest mi z ciociami, wujkami, kuzynami, oni chwalą mnie za to, że jestem cicha, spokojna, nie piję, nie palę, prochów nie biorę, nie imprezuje, nie zadaje się z  podejrzanymi ludźmi, że jestem wzorową uczennicą, mam pamięć do dat urodzin, rocznic, itp. Myślę o studiach medycznych ( albo farmacji, fizjoterapii)- zależy od matury jak wypadnie to co zrobić iść na studia zaoczne? Wyprowadzić się do cioci i wujka? ( boję się powiedzieć rodzicom). Mam maturę w tym roku potrzebuje spokoju, a nie pouczeń, kazań, zarzuca mi mama, że mnie maturą nie obchodzi, że zajmuje się fejsem, a przecież to nieprawda. Drogie ciuchy mam, wszystko mam. Albo ojciec gadał, że jak wybiorę inne miasto niż Łódź to mnie zbije pasem. Czy iść do psychologa? ZAŁAMANA.

Gość go123

Jeżeli jesteś przy kasie, to wesprzyj mnie finansowo, a ja ci powiem co robić żeby było lepiej.

Napisz do mnie na mail'a, a ja wyślę ci numer mojego konta bankowego... i dobrą radę, jak wyjść z tego wszystkiego w czym tkwisz.

windows.10.12 (małpa) wp.pl