Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka

byłaś już w trójkącie?

Polecane posty

Gość kaczka

Witam pytanie do dziewczyn ,czy byłyście kiedyś w układzie dwóch chłopaków i jedna kobieta?

Gość gość
15 minut temu, Gość Ania napisał:

Ja byłam 

Piczka wytrzymała? Kleksa nie puściłaś?

Gość Katia37

Najlepszy układ jaki można sobie wyobrazić. Faceci fantazjują o trójkącie z dwoma kobietami ale nie oszukujmy się, mało który byłby w stanie podołać dwóm kobietom jednocześnie choć lubię też kochać się z kobietami ale raczej sam na sam. Z dwoma facetami jest idealnie, obaj starają się Ciebie zadowolić i nawzajem się nakręcają. Przy większej ilości facetów mają głupawkę, udają macho jeden przed drugim itp. Przenoszą Cię z miejsca na miejsce, przekładają, nie można się skupić na swoich doznaniach, można się poczuć jak gumowa lala. Z dwoma mężczyznami czuję się w centrum uwagi i najważniejsza, jestem maksymalnie dopieszczona. Polecam jeśli się zdecydujesz.

Gość Gość aga

Autorko masz rację że to jest cudowny seks chłopak z kolegą troszkę jakby byli w rywalizacji o mnie. Ale po kilku takich spotkaniach chłopak zaproponował wymianę z drugą parą. Do tego by była to starsza para. kobieta pod czterdzieści A facet ponad pięćdziesiąt. Była babka zadbana zgrabna szczupła i facet również z ładną rzeźbą wysportowany. Bardzo szybko doprowadził mnie do niesamowitego orgazmu. Zaczęli Panowie od minetki gdzie mój chłopak tak długo robił że doszła do orgazmu i sala że kochanka się wiła głośno jęcząc. Potem dopiero zrobił jej analnie gdzie miała kolejny orgazm bo sie okazało że była analny dziewicą. Rozumiem że dziewczyny chcą być rznięte ostro przez dużo starszego faceta ale młody chłopak by robił minetke dużo starszej? Również obciągałam z połykiem i miał smaczniejszą spermę od mojego chłopaka.

Gość Ciekawy

Chciałbym spróbować trójkąta z żona ale mam kilka pytań pomoże jakaś pani i pogoda ze mną ?

Gość Ola

Ja pozwolilam patrzec swojemu na zabawy ze swoja przyjaciolka. W koncu robili mi na wzajem  minete i nie wytrzymalam zaczelam mu ssac przy niej. przerodzilo sie w pelny trojkat bylo super

Gość Ciekawy

Ola pogadamy??

Gość PABLO

jest tu pani chętna na trójkąt najlepiej z łódzkiego???

Gość Maz

Łódzkie a dokładniej?

Gość Gość

Mamy z chłopakiem tylko raz mieliśmy trójkąt. Chłopak chciał bym miała tzw. Chrzest rżnięcie kilka godzin nawet w oba otwocki. Następnie już tylko wymiana ze stałą parką. Dlatego bawimy się bez zabezpieczenia z wtryskiem w cipce lub połyskiem.

Gość gość

Przygotowywaliśmy się do wyjazdu urlopwego do grecji. Moja kumpela jak zobaczyła miejsce gdzie jedziemy to od razu nas poinformowała, że tam nie mamy po co zabierać strojów plażowych, że trzeba się przygotować do nagości. Co bym tam nie preferowała na stałe na plażę, na słońce najbardziej naturalna i właściwa jest depilacja na zero. Z zawodu kosmetyczka, zadeklarowała że mnie profesjonalnie przygotuje do wyjazdu,żebym na miejscu nie musiała się o nic troszczyć. Ustaliła program - trzy kolejne weekendy przed wyjazdem przyjeżdżai robi mi po dwa dni depilacji bikini i pach. Zapowiadało się ciekawie, tym bardziej że ona żona marynarza, klasyka post od seksu przez kilka miesięcy.

Wyszedł z tego trójkącik. Zaczęło się od tego że zaprosiła mojego mężą żeby zobaczył efekty depilacji bikini, czy podobam się mu w werski dziewczynka z nagą gładką bułeczką. Zaczęła świńtuszyć, czy wytrzyma jak tak zaprezentuję się publicznie, pytała czy przy podnieceniu wychodzą mi na wierzch płatki. udawał że nie wie o co chodzi, no to wypróbowała. Najpierw mój zajmował się tylko mną, ale ona była tylko w bezwstydnie obcisłych i cienkich legginsach i topie, zresztą to ja pierwsza sięgnęłam bawić się jej kobiecymi wdziękami. Fajnie było.

Zabawny był początek drugiego weekendu. Mó od razu chciał zacząć zabawę, ale ona zapowiedziała, że jednak depilacja najpierw, może tylko odsłonić piersi, a legginsy mają zostać, że naga p.i.z.d.a. ją dekoncentruje.

Gość gość

mieliśmy dwa razy.

Pierwszy raz - on zachwycony ja z kompleksami. Pół biedy kompleksy, a nie zadrość. Było tak jak on chciał - z drugą laską. Jego znajoma z pracy, co prawda znacznie ode mnie strasza (to był mój podstawowy warunek), ale zręcznie robiła loda i jej starsze, ale dużo większe piersi od moich robiły takie wrażenie na moim facecie, że wyszłam z tego z kompleksami.

Drugi raz ja zachwycona a mój zazdrosny. Skąd miałam wiedzieć, że chciał zakończyć całą zabawę finałem w mojej dupci, to w końcu on pozwolił tamtemu rżnąć mnie analnie jak już byliśmy już pod niebem. Ja mogłam się tylko rozluźnić, wypinać dupkę, rozłożyć nogi, który gdzie mi wsadzał było zupełnie drugorzędne, byle mocno i głęboko, byle jakieś ręce mocno miętosiły moje piersi, byle gardło dławiło się w braku odechu. Może to źle brzmi, może nie jest współczesne, ale cudownie było czuć się taką miękką szmatką do jebania i wykorzystywania w każdy możliwy sposób, byle tylko to wykorzytywanie było odpoweidnio intensywne.

Na tym skończyły się eksperymenty, żałuję, on też, ale porozumienia nie widać.

Gość Ciekawy

Chciałbym spróbować trójkąta szukam Pana lub pani z doświadczeniem

Gość PABLO
20 godzin temu, Gość Maz napisał:

Łódzkie a dokładniej?

dokładniej to opoczno sulejów piotrków tryb???

Gość Pablo

My Wieluń

Gość Dziewczyna

Byłam wtedy dziewicą bo mój chłopak prawiczkiem nie chciał mnie rozdziewiczyć i dlatego zaproponowałam trójkąt na który został zaproszony dużo straszy chłopak. Wiedział jak to zrobić. Minetkę gdy już zaczęłam puszczać soki wtedy wszedł ostro wybijając do dna cipki. Nawet nie bolało i nawet nie krwawiłam bo miał mało krwi na ...ku. Był to mój pierwszy orgazm gdzie tulił mnie mój chłopak do siebie patrząc i obserwując każde posunięcie członka w pochwie. Gdy odszedł kochanek wtedy z mocno nabrzmiałym ...kiem mój chłopak delikatnie wysunął we mnie by nie zrobić mi krzywdy. Wtedy ja przyjęłam inwęcję i zaczęłam nachodzi na niego tak że czułam jego jajka. Miał chyba większy wytrysk od kochanka. Był to pierwszy inostatni seks grupowy.

Gość gość gość
Dnia 28.12.2018 o 22:32, Gość Ciekawy napisał:

Chciałbym spróbować trójkąta z żona ale mam kilka pytań pomoże jakaś pani i pogoda ze mną ?

Podaj namiar a pogadamy.

Gość Gość martyna

Dopiero dwa lata jak jestem mężatką doszło w obecności męża doszło do nietypowego. Chodzi o to że mąż chciał dwóch kochanków i on. Co ciekawe po wyjściu z cipki kochanków maz zaczął od minetki i dopiero wtedy mnie rżnął. Pierwszy byl szybko obfity wytrysk. Ale drugi seks po godzinie i trwał z godzinę. 

Gość Gość bolek

Pierwszy trójkąt z mężem i jego kolegą był efektem wypicia przez nas alkoholu,kolega został na noc,gdyż był samochodem.Zaczęłam się wygłupiać i ich podpuszczać .Mamy duże łóżko i mąż nie miał nic przeciwko temu,że będziemy spać w trójkę,widziałam u niego duże podniecenie.W łóżku w całkowitej ciemności zaczęły się niewinne igraszki,po chwili czułam ,że jestem macana nie tylko przez męża,nie pozostałam dłużna i zaczęłam ich łapać za ...y. Ten kolegi wydawał mi się grubszy niż męża,poczułam mocne podniecenie i nie protestowałam kiedy mąż ściągnął mi majtki, dla mnie znaczyło to że pozwala na więcej.Przez moment miałam dwa ...y w dłoniach  i palec kolegi w cipce .Następnie obróciłam się bokiem do męża aby on pierwszy zaczął mnie posuwać,ja wtedy zaczęłam ssać koledze.Gdy ja miałam orgazm,oni spuścili się jednocześnie, mąż we mnie kolega w buzi.Tej nocy to było wszystko,doszło opamiętanie.

Gość Dziewczyna
Dnia 3.01.2019 o 21:54, Gość Dziewczyna napisał:

Byłam wtedy dziewicą bo mój chłopak prawiczkiem nie chciał mnie rozdziewiczyć i dlatego zaproponowałam trójkąt na który został zaproszony dużo straszy chłopak. Wiedział jak to zrobić. Minetkę gdy już zaczęłam puszczać soki wtedy wszedł ostro wybijając do dna cipki. Nawet nie bolało i nawet nie krwawiłam bo miał mało krwi na ...ku. Był to mój pierwszy orgazm gdzie tulił mnie mój chłopak do siebie patrząc i obserwując każde posunięcie członka w pochwie. Gdy odszedł kochanek wtedy z mocno nabrzmiałym ...kiem mój chłopak delikatnie wysunął we mnie by nie zrobić mi krzywdy. Wtedy ja przyjęłam inwęcję i zaczęłam nachodzi na niego tak że czułam jego jajka. Miał chyba większy wytrysk od kochanka. Był to pierwszy inostatni seks grupowy.

Co to był za sen. Do dzisiaj wspominam.

Gość gościówa

też miałam sytuację z nocującym u nas kolegą męża. Ultramalutka kawalerka, jedno łóżko, duże i dlatego nawet na podłodze nie było miejsca się położyć. Spanie albo w łóżku albo na siedząco. Oni zaczęli się wkręcać w picie, chciałam za wszelką cenę to zatrzymać, powiedziałam że idę spać, a oni niech robią co chcą. Łazienka, prysznic, lekkie płukanie dupci, skąpy szlafroczek na gołe ciało. Wychodzę i hop do łóżka tuż przy nich. Spod kołderki wyrzucam szlafroczek sugerując wieloznacznie że mam do nich pełne zaufanie i żebym się nie wstydziła to do spania zupełnie ciemno.

No i było super, na początek delikatny, długi całus przytuleni na boczku, z lekkim łyżeczkowym wygięciem. Powolne spokojne pieszczoty rozmasowujące i rozwierające pośladki. penisy błądzące po moim ciele, z przodu i z tyłu, coraz bliżej ślizgające się po rowku. Miękko jeden wszedł we mnie. Najcudowniesze był, że nie zastanawiałam się który. Potem jeszcze lepiej.