Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość88

Patrzenie na inne

Polecane posty

Witajcie, zwracam się do was z prośbą o pomoc,  jestem z chłopakiem od 4 miesięcy, otóż mam taki problem, że czuję, że nie mogę  z nim wychodzić na miasto.. ponieważ on patrzy na inne dziewczyny, a raczej na coś z tyłu.. w mojej obecności, jak to widzę do dostaje białej gorączki.. czuje się wtedy upokorzona, nie podoba mi się jego zachowanie, odczuwam się, że jestem gorsza, brzydsza i mi jest przykro, co mam zrobić?

Gość Stulejarzyk

Klotz na klate, to jest to czego wam potrzeba :)

Gość TRudno

taka męska natura, nic na to nie poradzisz dopóki facet wytwarza testosteron. Możesz z nim porozmawiać ale ręczę, że najwyżej będzie bardziej dyskretny. Nie ma tu Twojej czy jego winy, tak nas natura skonstruowała. Nie musisz czuć się "gorsza", tak jest świat urządzony. 

Gość Stulejarzyk

Spotkajcie sie razem i zrobcie sobie wielkiego parującego kloca, na pewno wam ulzy :) ps. proponuje na wasze twarze :)

Gość gosc

Co ma robic jak sa ladniejsze,mlodsze i swieze jak rozyczki?

Gość whut

haha ale cham

Gość Llklk

Tak to przykre, ale to tylko dupa:) nic wiecej  🙂

To jest kwestia kultury i wychowania.

Naprawdę, jeśli ma się trochę kultury to nie robi się tego w obecności swojej dziewczyny. Pogadaj z nim o tym, zapytaj jak on by się czuł gdybyś ty oglądała się za każdym co przystojniejszym facetem na ulicy.

Gość gość

Hmm... na coś z tyłu... plecy?

Gość Gość

Najlepszym sposobem żeby coś zrozumiał to robić to samo, jak widzisz przystojniaka na ulicy to gapic się na niego dłuższym spojrzeniem. Sam musi zobaczyć jak to jest... A jeśli już zwracała mu uwagę i on mówił,, to nic takiego, faceci tak maja" to odpowiedz to samo jeśli on będzie miał pretensje że gapisz się na innych. Najlepiej poczuć na własnej skórze bo jak będziesz mu robić,, wyklady" to i tak niewiele zrozumie.