Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Spotkanie z ex jak to u Was?

Polecane posty

Gość Kasia

Rozstaliśmy się 1,5 roku temu. Zostawił mnie bo stwierdził że za duża różnica wieku itd. na początku nie mieliśmy kontaktu pozniej co jakiś czas odzywalismy się do siebie . Dwa razy spotkaliśmy na godzine, dwie. Od 3 miesięcy ten kontakt był częstszy. Często pisał, dzwonił. Zwierzalismy się itd. Mieszka 100 km ode mnie. Wczoraj napisał że bedzie w moim mieście i czy mam ochotę wyjść i poznac jego znajomych. Zgodziłam się. Poszliśmy do jego kumpla. Było 5 osób. Spędziliśmy tam 4 godziny. Może to dziwne ale widziałam w jego oczach taki błysk jak na mnie patrzył. Kilka razy nasze spojrzenie się spotkało na dłużej. Odwiózł mnie ostatnia. Odprowadził pod klatkę. Napisał jak weszłam do domu że widział że spodobałam się jemu kumplowi itd. widziałam jak zerkał na nas jak jego kumpel mnie zagadywał. Dziś od rana pisal . Wieczorem napisał że znowu przyjeżdża.. później zapytał co robię czy śpię. Miałam wrażenie że chciał żebym to ja dziś wyszła z inicjatywą ale ja tego nie zrobiłam. Poszedł i jest u kumpla..nadal coś czuję do niego i nie chce dać po sobie tego poznać.. tylko jakoś mi się wydaje że wczoraj jak tak na mnie patrzył myslal o nas.. pytał o sylwestra że możemy iść do znajomych. Nie wiem sama..a wy? Spotykaliście się z eks?