Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak w skrócie !

SKUNSIE

Polecane posty

Gość tak w skrócie !

Jeżeli włazisz na mój profil ,to się zachowuj i nie zostawiaj na nim swojej wielkiej kupy goowna ! Ile tych profili naprodukowałeś ,żeby mnie śledzić ? Zbytnio się nie nagadałeś ze mną ,prawda ?

Gość gość

jak ktoś może wleźć na twój profil i zrobić kupe? :F zresztą, publikujesz coś w necie żeby wszyscy się gapili a potem narzekasz ze się gapią, chore to :classic_wacko:

Gość gość

a jaki masz nick to tez wejde ..hehehe

Gość Ty śmierdzipitko

Nie wchodzę!

Gość tak w skrócie !
11 godzin temu, Gość gość napisał:

jak ktoś może wleźć na twój profil i zrobić kupe? :F zresztą, publikujesz coś w necie żeby wszyscy się gapili a potem narzekasz ze się gapią, chore to :classic_wacko:

To co wklejam to jest tylko i wyłącznie moja sprawa, nie kieruję się twoimi upodobaniami i mam gdzieś twoje poglądy, na ten temat ,a zwłaszcza twoje ukierunkowania polityczne ! Jeżeli zabierasz głos w dyskusji, to się zachowuj i nie obrażaj publicznie moich znajomych, a najlepiej usuń wszystkie swoje lewe profile i zablokuj ! Ja nie mam w tej chwili czasu, bawić się w śledczego i namierzać was ,bo i tak jest to syzyfowa praca ! Wyrzucę drzwiami, oknem wejdziecie ! Poza tym wydawało mi się ,że jesteś bardziej inteligentny, niż to zaprezentowałeś tam, ale cóż, widocznie się myliłam ! Mając wieloraką osobowość, ciągniesz cały czas w dół ,nawet Konstytucja ci nie pomoże, wznieś się na wyżyny pustostanie, raczej pogrąży !   

Gość Gosc
25 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

To co wklejam to jest tylko i wyłącznie moja sprawa, nie kieruję się twoimi upodobaniami i mam gdzieś twoje poglądy, na ten temat ,a zwłaszcza twoje ukierunkowania polityczne ! Jeżeli zabierasz głos w dyskusji, to się zachowuj i nie obrażaj publicznie moich znajomych, a najlepiej usuń wszystkie swoje lewe profile i zablokuj ! Ja nie mam w tej chwili czasu, bawić się w śledczego i namierzać was ,bo i tak jest to syzyfowa praca ! Wyrzucę drzwiami, oknem wejdziecie ! Poza tym wydawało mi się ,że jesteś bardziej inteligentny, niż to zaprezentowałeś tam, ale cóż, widocznie się myliłam ! Mając wieloraką osobowość, ciągniesz cały czas w dół ,nawet Konstytucja ci nie pomoże, wznieś się na wyżyny pustostanie, raczej pogrąży !   

Wiesz co kobieto , ty masz jakąś obsesję. Piszesz tu co jakiś czas,  łatwo cie rozpoznać.    Masakra . Myślisz,  że komuś chce się zakładać masę lewych profili żeby wchodzić na twój profil ? Jeszcze to pisanie w liczbie mnogiej ...Naprawdę powinnaś cos zrobić w tym kierunku , bo twoja psychika szwankuje . 

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz co kobieto , ty masz jakąś obsesję. Piszesz tu co jakiś czas,  łatwo cie rozpoznać.    Masakra . Myślisz,  że komuś chce się zakładać masę lewych profili żeby wchodzić na twój profil ? Jeszcze to pisanie w liczbie mnogiej ...Naprawdę powinnaś cos zrobić w tym kierunku , bo twoja psychika szwankuje . 

Tak, to dobra byłaby rada, gdyby nie to, że on ma wiele chorób: schizofrenię,  dwubiegunówke, wielorakie osobowość,  alkoholizm,  narkomanię a wszystko to okraszone zboczeniami również różnorodnymi i psychopatią spowitymi w oparach satanizmu, co zrodziło depresję. Tego juz nie da się wyleczyć. Dlatego oprócz farmakologicznych sposobów podszywa się pod osoby w necie, których zniszczyć nie jest wstanie ani psychicznie ani fizycznie, ale przynajmniej sobie popisze,  obniży napięcie nerwowe, da szanse pokazania się innym swym osobowosciom, żeby nie powiedzieć osobliwościom. Ostry seks dopełni reszty. Przetrwa do rana a potem, coraz częściej kolejne napady choroby. 

Błękitku,  idziesz śladami łysego i pijanego mistrza, tylko to nie kungfu, skończysz jak on, poniżony,  wysmiany przez srodowisko,i nieszczęśliwy mimo kasy,  seksu i władzy. Kto próbuje zniszczyć i wykorzyskać tych, co są mu życzliwi tak kończy.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, to dobra byłaby rada, gdyby nie to, że on ma wiele chorób: schizofrenię,  dwubiegunówke, wielorakie osobowość,  alkoholizm,  narkomanię a wszystko to okraszone zboczeniami również różnorodnymi i psychopatią spowitymi w oparach satanizmu, co zrodziło depresję. Tego juz nie da się wyleczyć. Dlatego oprócz farmakologicznych sposobów podszywa się pod osoby w necie, których zniszczyć nie jest wstanie ani psychicznie ani fizycznie, ale przynajmniej sobie popisze,  obniży napięcie nerwowe, da szanse pokazania się innym swym osobowosciom, żeby nie powiedzieć osobliwościom. Ostry seks dopełni reszty. Przetrwa do rana a potem, coraz częściej kolejne napady choroby. 

Błękitku,  idziesz śladami łysego i pijanego mistrza, tylko to nie kungfu, skończysz jak on, poniżony,  wysmiany przez srodowisko,i nieszczęśliwy mimo kasy,  seksu i władzy. Kto próbuje zniszczyć i wykorzyskać tych, co są mu życzliwi tak kończy.

O kim ty piszesz ? 

Gość tak w skrócie !
40 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wiesz co kobieto , ty masz jakąś obsesję. Piszesz tu co jakiś czas,  łatwo cie rozpoznać. 

Nie ukrywam się ,bo nie mam takiej potrzeby , nie mam nic do ukrycia ! Dlaczego więc ciągle piszesz ,że mnie łatwo rozpoznać ?Przecież wiesz do kogo piszesz i z kim rozmawiasz ?

Masakra . Myślisz,  że komuś chce się zakładać masę lewych profili żeby wchodzić na twój profil ?

Jednak chce się wam i to od lat , jak to widać na załączonym obrazku !Zajmij się swoją obsesją i nie dopatruj się jej u mnie ,ok ?

Jeszcze to pisanie w liczbie mnogiej ...Naprawdę powinnaś coś zrobić w tym kierunku , bo twoja psychika szwankuje . 

Moja psychika szwankuje ? Przecież o to wam, w tym wszystkim chodzi ,czyż nie ? "ZABIJ SIĘ, ZABIJ SIĘ ,A  JAK TEGO SAMA NIE ZROBISZ, MY CI POMOŻEMY "  Daruj sobie więc, te  wywody , bo działacie zespołowo ,stąd liczba mnoga ! Nie wpiertalaj się tam gdzie nie trzeba i gdzie cię nie potrzeba ,nie będzie pisać tutaj do was.Tylko ,że wam właśnie o to chodzi ,żeby pisała ,prawda ? Stąd te prowokacje z waszej strony ! WON GADY ODE MNIE !

Gość Gość
3 minuty temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Nie, im nie chodzi o to, bo opinia publiczna dowiaduje się o nich ciekawych rzeczy, dla jednego z nich o to chodzi, bo gdy ona pisze on ma poczucie bycia z nią,  gdy nie ma szans na inny kontakt zadawali się tym. Głupia wdowa, panna modelka,  mężatka a nawet dwie,  które chcą z nim mimo wiedzy, że każda z nich zdradza być z nim. A on i tak szuka i czeka na wpisy tej, która go nie chce. I ciągle nie rozumie dlaczego jego nie chce jak inne chcą. Niedorozwiniety w pewnym sensie chyba jest.

Gość tak w skrócie !

Dzień bez wpiertalania się ,zaczepiania i prowokowania, to stracony dzień dla nich ,a tydzień ciszy, to już  wieczność ,więc musieli 

sk/syny , bo by zdechli ! Jak tu nie pomogło ,nie pomogło na Atlantydzie, to znaleźli sposób , żeby tam wleź i namieszać ! WON GADY !

Gość tak w skrócie !
53 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jaki masz cel w tym, żeby motać , macie rozdzielony zakres obowiązków ?  Herszt bandy ustala ,czy tak ,kto lepszy i jak wymaga tego potrzeba chwili ? Informujesz publikę ,czy mnie chcesz  zwieść ? Na Marsie, może to działało chwile ,ale teraz ? Raczej śmieszy! 

Gość Gosc
35 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Szwankuje i to bardzo , bo nie znam cie ( i to bardzo dobrze) i nie chce poznac 😮 a jedynie napisalam post , ze latwo cie rozpoznac i ze masz jakas obsesje . Ale ty oczywicie juz napisalas ,ze jestem tym kims " twoim urojonym " . 

56 minut temu, Gość Gosc napisał:

O kim ty piszesz ? 

O Mnie jak rozumiem. 🙂

Gość tak w skrócie !
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Szwankuje i to bardzo , bo nie znam cie ( i to bardzo dobrze) i nie chce poznac 😮 a jedynie napisalam post , ze latwo cie rozpoznac i ze masz jakas obsesje . Ale ty oczywicie juz napisalas ,ze jestem tym kims " twoim urojonym " . 

Wpieprzasz się w każda rozmowę , dobrze mnie znasz ,a ja ciebie ,więc nie wykręcaj teraz, kota ogonem , bo rozśmieszasz mnie tylko ! I przypomnę  :Czyż to nie ty, pod cudzym wizerunkiem przemierzałaś kraj cały, jak długi i szeroki szukając ogiera ,czyż to nie ty na kamerkach zabawiałaś na cudzy koszt zboków napalonych, zbierając żetony ? Wszystko by hulało dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo ktoś ją rozpoznał i czar minął! Zdrowo musiałaś się szlajać, zdobywając doświadczenia ,że po takim małym szczególe rozpoznali cię na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klubów byłaś znana i co ? Oburza cię miano żony kolecjonera ? Bo to nie ty byłaś jego żoną ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecież,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawiła mu takie ,że kolekcjoner z domu wyjść nie może ,bo w drzwi z tymi rogami się nie mieści ! Siedzi więc przed kompem dzień i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsyła wam gości stręczyciel,żebyście z wprawy, obie nie wyszły i budżet domowy zwiększyły! No jej chyba teraz trudno ,usiadła na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie ruszać i nie dotykać ! WOW !

Wklejam ,bo nie chce mi się pisać tego wszystkiego od nowa ,a pisać będę ,czy wam się to podoba ,czy nie ! O moją obsesję się nie martw ,raczej  zainteresuj się swoją wieloraką osobowością, zaburzona divo !

Gość tak w skrócie !
11 minut temu, Piaskun napisał:

O Mnie jak rozumiem. 🙂

hahahhahahahaah pozazdrościł ,że o tym jego nicku  nic nie pisze ,więc się ujawnił 

Gość gość
6 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

hahahhahahahaah pozazdrościł ,że o tym jego nicku  nic nie pisze ,więc się ujawnił 

Wiesz, że jesteś zdrowo pojebana?

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Poniekąd rozumiem jej myślenie. Ja Ekspert-Absolutnie-W-Każdej-Dziedzinie z ego godnym cara galaktyki faktycznie nie uważam że można rozmawiać o czymś innym niż o mnie.

Jednakowoż autorka raz już rozpowszechniała Prawdę o mnie na innym topiki dokładnie w ten deseń.

Dalej nie jestem pewien czy to genialny troll, czy rasowa wariatka.

Gość tak w skrócie !
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Wg was i to od lat ,hahahahahaha

Gość gość
10 minut temu, Piaskun napisał:

Poniekąd rozumiem jej myślenie. Ja Ekspert-Absolutnie-W-Każdej-Dziedzinie z ego godnym cara galaktyki faktycznie nie uważam że można rozmawiać o czymś innym niż o mnie.

Jednakowoż autorka raz już rozpowszechniała Prawdę o mnie na innym topiki dokładnie w ten deseń.

Konkretna schiza u tego dziwadła. Bezapelacyjnie.

x

Tak tylko o tobie alfo i omego. Nie przesadzaj może, co?

x

Uważam, że to psychiczy troll czyli 2w1.

Gość tak w skrócie !
12 minut temu, Piaskun napisał:

Raczej genialna ,ale nie troll ,bo w trolowaniu wam nie dorówna ,choćby chciała ,jesteście w tym mistrzami ,nad mistrzami ,a w sk/synstwie jeszcze bardziej! 

Gość gość
Przed chwilą, Gość tak w skrócie ! napisał:

Raczej genialna ,ale nie troll ,bo w trolowaniu wam nie dorówna ,choćby chciała ,jesteście w tym mistrzami ,nad mistrzami ,a w sk/synstwie jeszcze bardziej! 

Możesz zamilczeć i nie zaśmiecać forum? Na nikogo nie działają twoje zabiegi, rozumiesz to tworze?

x

Pisz gdzie indziej. Może tam gdzie bywa twój prześladowca. Nie rozumiesz?

x

Razisz tym co reprezentujesz. Poza tym nawet jeśli "oni" tutaj są to czy widzisz, że mają cię w poważaniu? Nie szkoda życia na takie bele co? Precz z tym z forum.

Gość Gość

Z tej paranoi kiełbasa dostaniesz niewydolności 🧠 

Gość tak w skrócie !
28 minut temu, Gość gość napisał:

21 minut temu, Gość gość napisał:

Możesz zamilczeć i nie zaśmiecać forum? Na nikogo nie działają twoje zabiegi, rozumiesz to tworze?

Gdyby tak było ,nie byłoby takiego odzewu głupia krowo ! Sami sobie zaprzeczacie !

x

Pisz gdzie indziej. Może tam gdzie bywa twój prześladowca. Nie rozumiesz?

Dziękuję za radę ,ale z niej nie skorzystam ! Będę pisać dalej ,choć widzę ,że to wam bardzo przeszkadza ! lepiej było dla was ,gdy nie wiedziała o waszych draństwach,prawda ? Za plecami w kilku na jedną ,łatwiej wam szło !

x

Razisz tym co reprezentujesz. Poza tym nawet jeśli "oni" tutaj są to czy widzisz, że mają cię w poważaniu? Nie szkoda życia na takie bele co? Precz z tym z forum.

W jakim poważaniu mnie macie, wie to od kilku lat ,więc nie musisz tak ostentacyjnie i bez przerwy tego podkreślać ,wie również ,że bez niej zdychacie , potrzebujecie jej do życia ,bo inaczej w goownie swoim się  utopicie ! Gdyby było inaczej nie osaczalibyście ją tak, bez ustanku wszędzie ,gdzie się tylko da! Wasza obsesja rośnie z dnia ,na dzień i nie ważne ,że błaznów z siebie teraz robicie ,MUSICIE, MUSICIE ! Potrzebne wam to jak powietrze do życia! 

Gość tak w skrócie !
30 minut temu, Gość gość napisał:

Konkretna schiza u tego dziwadła. Bezapelacyjnie.

skoro ty tak piszesz ,to na pewno tak jest hahahahahahahah

x

Tak tylko o tobie alfo i omego. Nie przesadzaj może, co?

przecież to prawda o tym wielonicku ,wielorakiej osobowości ! On wie kim jest najlepiej i wie tez co robił i robi! Czasem napisze prawdę o sobie !

x

Uważam, że to psychiczy troll czyli 2w1.

No toś teraz dowaliła ,chyba się z tego już nie podniesie 

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Umrzesz po  skonsumowaniu kiełbasy a odchorujesz z pewnością, nie wiem czy na twoich bliskich to nie przejdzie, zapytaj błękitnego kapturka,  on coś o tym wie. Częsta konsumpcja tym bardziej nie zwalnia od odpowiedzialności,  to nie dziala jak szczepionka

Gość tak w skrócie !
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak już nie wiadomo co napisać ,to kiełbasą chcecie zatkać ! Wsadźcie sobie ją wiecie gdzie ! Wystarczyło jej, jeden post przeczytać o kiełbasie,żeby was  w nim rozpoznać ,więc nie wysilajcie się za bardzo ,bo próżny wasz trud i próżne wasze starania !

Gość Gość
1 minutę temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Jak już nie wiadomo co napisać ,to kiełbasą chcecie zatkać ! Wsadźcie sobie ją wiecie gdzie ! Wystarczyło jej, jeden post przeczytać o kiełbasie,żeby was  w nim rozpoznać ,więc nie wysilajcie się za bardzo ,bo próżny wasz trud i próżne wasze starania !

No dokładnie. Zdemaskowalas nas. Kielubaso Holmes 🕵️‍♀️Jesteś taka piękna gdy się złościsz. Najpiękniejsza a każda ci zazdrości.

Gość gość

Mylisz się trollu. Nie jestem jednym z "nich". Jestem przechodniem, czytam forum a ty jesteś dnem robiąc to co tutaj robisz. Nie znam tego którego oskarżasz i mam go gdzieś. Po prostu nie podoba mi się co tu uskuteczniasz.

x

Inni też czytają. Nie tylko ci, którzy cię "biją". Nie tłumacz mi się i nie umoralniaj mnie bo to co robisz nie wymaga usprawiedliwienia.

x

Idź z tym do sądu a nie codziennie ściany spamu wrzucasz.

x

Zachowaj się jak na damę przystało i idź to załatw prawnie. Nie stalkuj na forum, zrozum to.

Nie odpisuj mi bo jesteś trollem.

x

NIE SPAMUJ FORUM!!!

"Konkretna schiza u tego dziwadła. Bezapelacyjnie"  - To było do ciebie 🙂