Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczka

Czy to prawda że w związku mieszanym rodzą się śliczne dzieci?

Polecane posty

Gość malineczka

Wszyscy tak zachwalają że rodzą się piękne dzieci. Mój brat ma dziecko ze skośnooką dziewczyną. Dziecko hmm jak każde inne. Moja znajoma ma dzieci z afrykańczykiem maluchy ciemna cera włosy sprzężynki. 

Gość Monika

A to Ty znasz wszystkich ? ;)

Ja nie slyszalam o takiej opinii.

Slyszalam,ze ponoc dwoje brzydkich ludzi ma piekne dziecko, a dwoje czarnowlosych rude...ile w tym prawdy nie wiem :)

Gość gosc

czarne sprężynki to najgorszy rodzaj włosa, ani tego rozczesać, puszy sie jak u lalek starego, murzyńskie geny są brzydkie, szeroki nosy i napuchnięte usta, trzeba mieć dużo szczęscia żeby dziecko było ładne; najładniejsze są dzieci mieszane ale z genów arabskich, hinduskich wtedy jest większa szansa że dziecko urodzi sie ładne bo nie bedzie bardzo ciemne, ale ciemna oprawa oczy, czarne włosy i delikatniejsze rysy twarzy, dziewczynki pół wietnamki/japonki/chinki są zazwyczaj b ładne :) i dzieci południowców, to samo, ciemna oprawa oczu i cera lekko ciemniejsza

Gość gość

U nas jedna na osiedlu ma dziecko z czarnym. Mała ma włosy niczym druciak do czyszczenia garnków i ogólnie jest bardzo brzydka, ale matka też urodą nie grzeszy. Nie wiem, jak wygląda ojciec, ale też pewnie żaden z niego Denzel Washington.

Gość Gosc

A mi się uroda południowa w ogóle nie podoba i nie rozumiem tego fenomenu, ciemna skora wygląda jak niedomyta, ciemna oprawa oczu tez bez szału.