Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki

Postanowilem byc brzydki

Polecane posty

Gość Brzydki

I zapuscilem brode by wygladac jak dziad. A chyba jestem jeszcze przystojniejszy bo wiecej kobitek zwraca na mnie uwage w ten sposob ze sie interesuja. 

Gość Gość

To działa tylko u kobiet. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Brzydki napisał:

I zapuscilem brode by wygladac jak dziad. A chyba jestem jeszcze przystojniejszy bo wiecej kobitek zwraca na mnie uwage w ten sposob ze sie interesuja. 

Galerianka to nie kobieta, poza fizjologia

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Lecz się, kiełbasa. 

Gość Ona

Broda raczej dodaje uroku, mój mąż wygląda lepiej niż wiecznie gładziutki. Pozdrawiam

Gość Brzydki
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ej no... Nie rob ze mnie pedofila 😞 dzis sie przymilaja do mnie kobiety ktore kiedys nie zwracaly na mnie uwagi 😞 zamiast zanizyc to, to zawyzylem 😞

Gość Człowiek nikt

Problemy 1 świata są mi obce. 

Gość Gość

Lecz się, kiełbasa. 

To znaczy, że już mnie nie przytulisz błękitku?  Będziesz niedobry? Mam się bać? Używam prostych słów,  żeby Twoja ukochana rozumiała co czyta;) 

Jak zdrowie tatusia? Celowo i swiadomie o to pytam, żebyś wiedział na czym stoisz. Zapomniałeś chyba z kim masz doczynienia. Mam nadzieje, ze juz nie nie będziesz miał potrzeby przytulania mnie a twoja ukochana walczenia o ciebie ze mną nieświadoma niczego. Pomyliły się jej tylko adresy, czyżby nie wie,  że chcesz wrócić do byłej narzeczonej? Czy nie warto już jej o tym mówić,  bo narzeczona spuściła wodę w sedesie po tobie?  Bardzo dobra decyzja. Kto penisem myśli,  niech z penisa żyje i z penisem, to chyba twoje przeznaczenie:/

Gość Brzydki
5 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Problemy 1 świata są mi obce. 

Co ci sie stalo? 😄

Gość Gość

To znaczy, że już mnie nie przytulisz błękitku?  Będziesz niedobry? Mam się bać? Używam prostych słów,  żeby Twoja ukochana rozumiała co czyta;) 

Jak zdrowie tatusia? Celowo i swiadomie o to pytam, żebyś wiedział na czym stoisz. Zapomniałeś chyba z kim masz doczynienia. Mam nadzieje, ze juz nie nie będziesz miał potrzeby przytulania mnie a twoja ukochana walczenia o ciebie ze mną nieświadoma niczego. Pomyliły się jej tylko adresy, czyżby nie wie,  że chcesz wrócić do byłej narzeczonej? Czy nie warto już jej o tym mówić,  bo narzeczona spuściła wodę w sedesie po tobie?  Bardzo dobra decyzja. Kto penisem myśli,  niech z penisa żyje i z penisem, to chyba twoje przeznaczenie:/

Ty masz schizy kobieto. Czemu nikt z twoich bliskich nie widzi co się z tobą dzieje i nie reaguje? Paranoja ostra. 

Gość Tus
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty masz schizy kobieto. Czemu nikt z twoich bliskich nie widzi co się z tobą dzieje i nie reaguje? Paranoja ostra. 

Sylwia? Tu ja... Twoj ukochana Tomus 😘

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

O paranoję to posądziliby mnie, gdybym powiedziała co wiem o tobie i twoich dodatkowych zarobkach. Ale prawda nie musi być prawdopodobna, fikcja tak, dlatego w twoja fikcja wierzą i pranie pieniędzy w firmach typu krzak. Nie zaczynaj i nie groź mi z szacunku do swego ojca.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O paranoję to posądziliby mnie, gdybym powiedziała co wiem o tobie i twoich dodatkowych zarobkach. Ale prawda nie musi być prawdopodobna, fikcja tak, dlatego w twoja fikcja wierzą i pranie pieniędzy w firmach typu krzak. Nie zaczynaj i nie groź mi z szacunku do swego ojca.

Dodatkowe zarobki? Z chęcią poznam sposób na nie. A mojego ojca to ty zostaw w spokoju. Ty naprawdę jest poyebana. Cały dzień wydaje ci się że cię prześladuje fiutonos. Na stare lata wsadza cię w kaftan i żegnaj gienia. 

Gość Brzydki

Klucicie sie o mnie? 🙂

Gość Gość

Dodatkowe zarobki? Z chęcią poznam sposób na nie. A mojego ojca to ty zostaw w spokoju. Ty naprawdę jest poyebana. Cały dzień wydaje ci się że cię prześladuje fiutonos. Na stare lata wsadza cię w kaftan i żegnaj gienia. 

Fiutonos? Wojewódzki tak siebie nazywa z racji wielkiego nosa, post nie o nim..

Gość Brzydki

Cicho juz... Dziewczeta... 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Fiutonos? Wojewódzki tak siebie nazywa z racji wielkiego nosa, post nie o nim..

Wojewódzki? Pojěbalo was całkiem. A zwłaszcza sucha krakowska. Trzeba się złożyć na psychiatrę dla tej baby.