Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia1239

nadopiekuńcza matka.

Polecane posty

Cześć, mam 20 lat. Nie za bardzo wiedziałam do kogo zwrócić się z problemem więc piszę tutaj. Chodzę do ostatniej klasy technikum, nie miałam nigdy żadnych większych problemów w szkole, egzaminy zdane, klasy zdane, wszystko okej. Mam narzeczonego (jestesmy razem prawie 3 lata, zaręczeni od paru miesięcy.) Nigdy nie sprawiałam problemów w domu, zawsze byłam krótko trzymana na smyczy. Nigdy nie imprezowałam, nie piłam, po prostu jestem normalną dziewczyną. Mam problem.Moja matka kiedy wyjdę do mojego narzeczonego każe mi wracać o 19 do domu i na nic mi nie pozwala, nawet u niego nocować, jak sie spoznie kilka minut to od razu wydzwania i robi mi awanturę, i drze się że na przykład zajdę w ciąże i że ona mi zabroni spotykać się z moim narzeczonym, nawet mi ostatnio zabrała telefon który opłaca mi mój facet, a wcale nie miała prawa tego zrobić. mam już tego dosyć! Mogę w każdej chwili wyprowadzić się do swojego narzeczonego, ponieważ ma on swoja kawalerkę, ale boję się. Matka ciągle mówi że zabrania mi się wyprowadzić i jak o tym słyszy to zachowuje się jak nie normalna. Chciałabym po prostu wziąć rzeczy i wyjść, ale boję się że będzie przychodziła do szkoły i się awanturowała. Co mam robić?