Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaaaaka gość

Napletek, czy to się jeszcze komuś przydaje?

Polecane posty

Gość Taaaaaka gość

faceci powinni się rodzić bez napletków, a niestety coraz trudniej o taki egzemplarz... uprzedzając złośliwe wypowiedzi, nie podobają mi się ciapaci...

Gość Gosc

Albańczycy nie maja napletka 😉

Gość szaarrriiiikkkkk

No jak tak w zimie bez czapki?!...

Po coś natura ten napletek mężczyznom dala.

Jeszcze rok temu naukowcy uważali migdałki za zbędne organy.

W tym roku doszło do sensacyjnego odkrycia - otóż osoby pozbawione migdałków są znacznie bardziej narażone w przyszłości na choroby układu oddechowego - czyli natura nie dała nam migdałków bez powodu. Od tego roku światowa organizacja zdrowia odradza usuwania migdałków.

Więc sądzisz, że napletek jest bezużyteczny? Mylisz się.

Ta sama  wyżej wspomniana organizacja wraz z parlamantem europejskim kilka lat temu potępiła w rezolucji zabiegi usuwania napletków chłopcom w wieku niemowlęcym, nazywając to barbarzyństwem.

Poza tym urolodzy usuwają napletki tylko mężczyznom cierpiącym na choroby tylko stulejka, załupek, jeśli ktoś chce sobie usunąć napletek będąc zdrowym musi zrobić to prywatnie.

Gość Onani

Mi osobiście podobają się kutasy bez napletka i higiena u takiego pana to naprawdę wyższy poziom 

Gość Taaaaaka gość

zgadzam się... zaraz ktoś napisze wystarczy się myć blablabla

ale obrzezany faktycznie nawet po całym dniu nie pachnie brzydko, a z napletkiem już po godzinie delikatnie cuchnie...

Gość szaaarrrriiikkkk

Odezwaly sie ekspertki od higieny,warga sromowa wieksza i mniejsza...pod pacha sie powachaj...hehe

Brak napletka plus przecięcie wędzidełka  zmniejsza wrażliwość w seksie. Możecie zapomnieć panny, że mężczyzna będzie chciał używać prezerwatywy.

26 minut temu, Gość Taaaaaka gość napisał:

zgadzam się... zaraz ktoś napisze wystarczy się myć blablabla

ale obrzezany faktycznie nawet po całym dniu nie pachnie brzydko, a z napletkiem już po godzinie delikatnie cuchnie...

Jak się nie ściąga napletka przy sikaniu, to wiadomo, że cuchnie.

Jak ktoś ściąga napletek przed sikaniem, to nic nie śmierdzi.

Problem w tym, że niektórzy faceci nie mają nawyku zdejmowania napletka gdy leją.

Najlepiej usunąć napletek małym dzieciom, bo jak dorosły mężczyzna chce go usunąć, to będzie cierpiał po zabiegu. Im starsze ciało, tym ten zabieg jest bardziej bolesny.

Gość szaaarriiikkkk

A ja mam tak wytrenowany napletek,ze nie potrzebuje prezerwatywy...sory przejezyczylem sie-wytresowany-

Gość 7655

baby to pier#olone hipokrytki! jak mają okres to z cipy wali jak ze sklepu rybnego...

po całym dniu w pracy cipa też cuchnie niemiłosiernie, a te głupie się penisów czepiają...

swoje wary sromowe najpierw powąchać...

Przed chwilą, Berutiel napisał:

Najlepiej usunąć napletek małym dzieciom, bo jak dorosły mężczyzna chce go usunąć, to będzie cierpiał po zabiegu. Im starsze ciało, tym ten zabieg jest bardziej bolesny.

Cóż, tak samo by można powiedzieć o kobiecym obrzezaniu. Wybacz, ale okaleczanie genitaliów tylko dlatego, ze płci przeciwnej płci się podoba to śmierdząca sprawa.

Miliony Afrykanek zostało obrzezanych zgodnie z ichnim zwyczajem i przeżyło.

Czy znaczy to, że powinniśmy rzezać dziewczynki w okresie niemowlęcym (tak jak chcesz by było to robione chłopcom) i wszystko będzie ok?

Gość gość

Mam usunięty napletek. Zabieg przeszedłem 8 lat temu, w wieku 25 lat, musiałem prywatnie, ponieważ nie miałem stulejki, a pozbyłem się tylko ze względów estetyczno-komfortowych... miałem zbyt krótki napletek i często mi się zsuwał w różnych sytuacjach, bo było bardzo niewygodne...

Przed chwilą, Piaskun napisał:

Cóż, tak samo by można powiedzieć o kobiecym obrzezaniu. Wybacz, ale okaleczanie genitaliów tylko dlatego, ze płci przeciwnej płci się podoba to śmierdząca sprawa.

Miliony Afrykanek zostało obrzezanych zgodnie z ichnim zwyczajem i przeżyło.

Czy znaczy to, że powinniśmy rzezać dziewczynki w okresie niemowlęcym (tak jak chcesz by było to robione chłopcom) i wszystko będzie ok?

A czy ja, Piaskunie, napisałam, że napletek mi przeszkadza?

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Osobiście uważam, że usuwanie napletka jest niepotrzebne. Jeśli oczywiście facet/chłopiec ma dysfunkcję w tym miejscu, to wtedy trzeba zrobić operację.

Gość Ciekawy

Beruitel a potrafisz rączką zsuwać delikatnie napletek z żołędzi? 🙂

1 minutę temu, Berutiel napisał:

A czy ja, Piaskunie, napisałam, że napletek mi przeszkadza?

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Osobiście uważam, że usuwanie napletka jest niepotrzebne. Jeśli oczywiście facet/chłopiec ma dysfunkcję w tym miejscu, to wtedy trzeba zrobić operację.

Sugerowałem się cytowaną wypowiedzią. Była ona dosyć jednoznaczna, a dopiero teraz dostarczasz kontekst.

Gość napletek

i co,teraz glowka pracuje?

Gość gość

Ja tam nadal uważam, że faceci powinni rodzić się bez napletków. Agresja, agresja i frustracja... Obrzezanie dziewczynek i chłopców mają ze sobą wspólną tylko nazwę... ale co oznaczają w/w określenia... odsyłam do literatury, tudzież czeluści internetu.

Jeśli przez usunięcie napletka łechtaczki pozbyłabym się przykrego zapachu po całym dniu, na pewno bym to zrobiła. Tyle w temacie, ale jestem zboczona na punkcie czystości i estetyki... Taka estetka ze mnie i nic nie poradzisz...;)

Gość Ciekawy
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja tam nadal uważam, że faceci powinni rodzić się bez napletków. Agresja, agresja i frustracja... Obrzezanie dziewczynek i chłopców mają ze sobą wspólną tylko nazwę... ale co oznaczają w/w określenia... odsyłam do literatury, tudzież czeluści internetu.

Jeśli przez usunięcie napletka łechtaczki pozbyłabym się przykrego zapachu po całym dniu, na pewno bym to zrobiła. Tyle w temacie, ale jestem zboczona na punkcie czystości i estetyki... Taka estetka ze mnie i nic nie poradzisz...;)

A jak obciągasz penisa i wypływa ci nasienie do ust, to nie zaburza to twojego poczucia estetyki i smaku?

Gość brokula

Hej Ty estetka ,jak chuj dobrze stoi to nie ma napletka...

Gość Gorglzaur

Ja swój zjadlem

Gość Gość

60% Polaków nie zsuwa napletka przy sikaniu! Fuj! 

Gość Byłemobrzezany

Ja byłem obrzezany techniką high&loose. Efekt jest taki, że w spoczynku mam napletka, a przy lekkim podnieceniu, sam gładziutko schodzi 🙂 Bardzo sobie cenię ten typ obrzezania, ponieważ penis wygląda po europejsku, ale łatwiej schodzi i można nim poruszać 🙂 Jestem mega zadowolony z tego :classic_biggrin:

Gość Rabin Mosze Krugerstein
2 minuty temu, Gość Byłemobrzezany napisał:

Ja byłem obrzezany techniką high&loose. Efekt jest taki, że w spoczynku mam napletka, a przy lekkim podnieceniu, sam gładziutko schodzi 🙂 Bardzo sobie cenię ten typ obrzezania, ponieważ penis wygląda po europejsku, ale łatwiej schodzi i można nim poruszać 🙂 Jestem mega zadowolony z tego :classic_biggrin:

To jest niekoszerna metoda obrzezania. Aj waj goj!

Gość napletek

Narod Wybrany wybral swoje wybieranie przez obrzezanie bo mysleli ,ze z tego Narod powstanie...generalnie chujowo wybrali

Gość Berutiel
7 minut temu, Gość Rabin Mosze Krugerstein napisał:

To jest niekoszerna metoda obrzezania. Aj waj goj!

hahahaha