Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak nie dopuscic do zagnieżdzenia zarodka?

Polecane posty

Gość Gość

Cześć.trzy dni temu wyszła glupia sytuacja, nie wiem jak do tego dopuściłam, ale wylądowałam z łóżku z dobrym kolegą. Nie zabezpieczyliśmy sie, skończył we mnie. Akurat przypadały mi dni płodne ale i mpletnie o tym nie myślałam i wiem, że jest duze prawdopodobienstwo niechcianej ciąży. Jestem przed maturą, uczuć zadnych do tego chłopaka nie żywie, a on na pewno nie nadaje sie na ojca. Stąd moje pytanie, co zrobić zeby nie doszło do tej implantacji zarodka, bo z tego co wiem dochodzi do tego po kilku dniach.  Znacie moze jakieś sposoby? Z góry dziekuje, będę bardzo wdzięczna

Gość Niezła jesteś

Jak to kolega skończył w tobie? Szybki numerek i cie zalał? Fajnie sie bawisz szczególnie, ze znasz swój cykl. Jak tak mozna?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Niezła jesteś napisał:

Jak to kolega skończył w tobie? Szybki numerek i cie zalał? Fajnie sie bawisz szczególnie, ze znasz swój cykl. Jak tak mozna?

Byłam zwyczajnie pijana, pokłóciłam się z chłopakiem. On przyszedł po klucze i został na noc bo chciał sie napic, byłam zmęczona, pod wpływem i chyba po prostu miałam wywalone w to czy mi sie to podoba, może dla świętego spokoju, nie wiem. Glupio mi, ale nie chodzi o moją inteligencje. Proszę o radę. Nie mogę dopuścić do ciazy i wole za wczasu zapobiec. Mam chłopaka, gdyby jeszcze o niego chodziło to jakos bym sie pogodzila z kazdym rozwojem sytuacji ale nie z kims takim

Gość Mama_Leo

Dziecko to największy dar. Jak w ogóle mozesz klasyfikować dzieci pod kątem ojca. Dziecko tego to bym jeszcze urodziła ale tamtego to nie moge?! Jesteś szmatą i karma do ciebie wróci i bedziesz sama ja bym za synka dała sie pokroić a jego ojciec tez nie jest idealny i co z tego zgłaszam ten post

Gość Niezła jesteś
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Byłam zwyczajnie pijana, pokłóciłam się z chłopakiem. On przyszedł po klucze i został na noc bo chciał sie napic, byłam zmęczona, pod wpływem i chyba po prostu miałam wywalone w to czy mi sie to podoba, może dla świętego spokoju, nie wiem. Glupio mi, ale nie chodzi o moją inteligencje. Proszę o radę. Nie mogę dopuścić do ciazy i wole za wczasu zapobiec. Mam chłopaka, gdyby jeszcze o niego chodziło to jakos bym sie pogodzila z kazdym rozwojem sytuacji ale nie z kims takim

A ty teraz normalnie chłopakowi w lczy patrzysz? Zrobiłaś z siebie pojemnik na sperme juz pomijając, że pewnie masz koło dwudziestki a juz niewierna

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Mama_Leo napisał:

Dziecko to największy dar. Jak w ogóle mozesz klasyfikować dzieci pod kątem ojca. Dziecko tego to bym jeszcze urodziła ale tamtego to nie moge?! Jesteś szmatą i karma do ciebie wróci i bedziesz sama ja bym za synka dała sie pokroić a jego ojciec tez nie jest idealny i co z tego zgłaszam ten post

Ale co zgłaszasz? Myslisz, że dziecko z wiecznie nafetowanym ojcem byłoby szczęśliwe? Pewnie nie. Zrobiłam głupio i wiem o tym ale nie pytam o ocene, moze doszło do zaplodnienia, a może nie. Lepiej zapobiegać niż leczyć. Klasyfikuje dzieci, no nieźle. Oczywiste jest dla mnie, że gdyby sie zdarzyło z czlowiekiem, ktory jest odpowiedzialny, którego kocham , który interesowalby sie dzieckiem to nie byłby koniec świata , ale jakie zycie miałoby dziecko, ktore ojca by nie widzialo albo spotykało naćpanego? Zarodek nie czuje, za to dziecko w takiej rodzinie owszem.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Niezła jesteś napisał:

A ty teraz normalnie chłopakowi w lczy patrzysz? Zrobiłaś z siebie pojemnik na sperme juz pomijając, że pewnie masz koło dwudziestki a juz niewierna

Na razie sie z nim nie widziałam i nie wiem jak spojrze mu w oczy. Zrobiłam co zrobilam ale ludzie ja pytam o coś innego i licze na pomoc

Gość Nie martw się

Poczekaj te 3-4 tygodnie, jak test wyjdzie pozytywny to weź tak nie wiem 15 ibupromów max, pasożyt sam sie usunie