Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Asertywność dziwna cecha która sprawia że w oczach innych nabierasz wartości

Polecane posty

Gość gość

I co z tego że zrobisz doktorat i masz ogromną wiedzę, jak nie wykażesz się asertywnością to przynajmniej w PL wszyscy cie mają za śmiecia i mają cie w dupie.Ja uwazam ze to nasza taka podła cecha narodowa, popracowałem w Niemczech, Szwajcarii i Norwegii.

Tak jestem osobą pozbawioną asertywności i kreatywnosci i (mimo to ukonczyłem 2 kierunki studiów, bo studia die na woedzy opierały a nie na pierdółkach typu kontakty miedzyludzmi czytaj asertywnosc) lubie miec  bo pracy święty spokój i jak kto chce to moge z nim piłke pograc.

W tamtych krajach czułem szacunek za to ze jestem człowiekiem, a nie ciągłe trucie dupy o wiecznej zwiększonej aktywnosci na codzien w czasie wolnym, nie raz słysze w PL zebyn se drugą prace znalazł, żebym meczył (nawiązywanie jskiego kolwiek kontaktu poza te niezbędne w swoim własnym słowniku nazywam męczeniem) jakąs dziewczyne żebym miał w przyszłosci żonę

nie lubie jak ktos mi chce na siłe narzucać zebym ciągle był w gazie, a w PL jest wiele takich osób.

Widze ze w PL ludzie którzy chcą po prostu miec święty spokój są ostro tępieni.

A co wy o ty myslicie i czy macie podobnie?

czy dla was jest asertywnosc?

Czy jest niezbędnym przymusem by przezyc w PL godnie??

Ludzie innym na siłę wciskają coś, a w razie jak nie wypali mówią: "sam chciałeś".

Nikt za mnie nie umrze więc mam czyjeś, rady, uwagi i oczekiwania względem mojej osoby głęboko w rzyci .

Gość Kosiarka

Hmm ja tez lubie swiety spokoj:) a czy sa wokol mnie osoby ktore moglyby mi truc jaki mają pomysl na moje zycie? Nie:) jednostki bez wyczucia niewolnicy systemu od razu do kasacji:) a czy potrafie odbic atak? Pewnie, tylko po co sie w to bawic, strata czasu, jestem w Polsce i jest fajnie, nigdy nie mowie komus jak ma zyc, i szybko ucisze darmowe niechciane doradctwo, każdy musi sie zajmowac swoim tylkiem, jak ma zapedy kierowac innymi to juz wiem ze maja problem z ogarnieciem sensu istnienia, a wyklad na ten temat to juz moj konik;:)

Gość B...

Ciekawy temat, jedenz niewielu. Prawda, że Polska to specyficzny kraj. Tu ludzie sami lubią robić sobie cięzkie klimaty. Debil dabila debilem pogania, tak w skrócie... Lubią robić komuś a przy okazji też sobie robią pod górkę.