Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka

Panowie co czujecie do kochanki?

Polecane posty

Gość Kochanka

To głębsze uczucie, zauroczenie czy tylko pożądanie i seks?

Gość Mirek

Ja kochankę znam od dziecka a żonę poznałem na studiach. Kocham dzieci i kochankę. Dlatego nie odszedłem od żony żeby dzieci miały w miare normalne życie. Po 15 latach małżeństwa żona znów o mnie sobie przypomniała ale teraz to mnie głowa boli i nie ma na co liczyć. Od 8 lat sypiam wyłącznie z moją kochanką którą kocham, pożądam i jest dla mnie najlepszą przyjaciółką. Połączyła nas jej choroba i ciesze się że kiedy była zupełnie sama mogła na mnie liczyć. Szkoda że choroba nie pozwala jej mieć potomstwa bo największym marzeniem mojej kochanki jest mieć upragnione dziecko.

Gość Dawid

Do kochanki można czuć tylko chęć wytryski w pochwie .

Gość gość

Kol.Dawidzie,kochankę można kochać! Są w życiu człowieka uwarunkowania których nie można przeskoczyć czy się z nimi pogodzić!

Gość 123

Nikt się już nie wypowie?

Gość kazek

ja moją lubię, ale kocham żonę, ale żona mamy troje dzieci po porodach ani w dupkę nie chciała, ani brać do buzi, seks to dla niej tylko przykry obowiązek więc ile można ścierpieć seks z kłodą, a naprawdę żonę kocham,  więc w pracy poszukałem sobie chętną która zrobi wszystko i obciągnie i wypnie dupę i jeszcze po rękach całuje jak ją zerżnę i tyle

Gość gość

ja moją kocham ale ona to rozwódka a ja kawaler

Gość Dialog taki

- Podobno masz kochankę?

- Ależ Skarbie, ja kocham tylko Ciebie, a tamtą, to ja pierdolę!

Gość Gość

Trudne pytanie. Zasadniczo Kochanka służy do polerowania bolca, a żona, to plany, dzieci, dom... Ale kochankę, kocha się tak naprawdę. Dla niej stawiasz na głowie cały swój świat. Kochance kupujesz prezenty i fundujesz przyjemności. Z kochanką czujesz się doceniony. To zupełnie dwie rożne sfery życia.

Gość gosc
Dnia ‎01‎.‎01‎.‎2019 o 15:48, Gość Gość napisał:

Trudne pytanie. Zasadniczo Kochanka służy do polerowania bolca, a żona, to plany, dzieci, dom... Ale kochankę, kocha się tak naprawdę. Dla niej stawiasz na głowie cały swój świat. Kochance kupujesz prezenty i fundujesz przyjemności. Z kochanką czujesz się doceniony. To zupełnie dwie rożne sfery życia.

Ok.do czasu gdy zostawisz zone, poslubisz kovhanke i gwsrantowana powtorka z rozrywki.😂

Gość Poliki
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Ok.do czasu gdy zostawisz zone, poslubisz kovhanke i gwsrantowana powtorka z rozrywki.😂

Ekzakli 🙃

Gość gość

Z niektórych wypowiedzi można się szczerze uśmiać, 'polerowanie bolca' i to; 'wypnie du/pę i jeszcze po rękach całuje jak ją zerżnę i tyle'. Koń by się uśmiał.;)