Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeech...

Zostawić wszystko i lecieć do niej?

Polecane posty

Gość eeech...

Będąc w UK przez pół roku poznałem poprzez znajomych pewną Angielkę, zaiskrzyło i zakochaliśmy się w sobie.

Utrzymujemy ze sobą kontakt przez "skajpa", portale społecznościowe codziennie, ona kiedy ma tylko wolny od pracy czas to stara się do mnie do Polski przylecieć chociaż na weekend, mimo, że loty są kosztowne, to i tak wydaje swoje oszczędności by ze mną być choć na chwilę.

Ja tutaj w Polsce mam mieszkanie po babci, moja rodzina prowadzi pewną firmę, niedużą, ale solidną i rodzice chcą bym za rok, dwa przejął ją po nich.

Proponowałem dziewczynie z UK by przeprowadziła się tutaj, ale ona się boi... ogromna bariera językowa, nie ma tu praktycznie nikogo, w Anglii ma stałą pracę i dobrze sobie w niej radzi, osiąga sukcesy.

Ja jestem po politechnice i mógłbym znaleźć w UK dobrą pracę, ale jak wiadomo, tam wszystko zaczynam od zera...

Jak myślicie, sprzedać mieszkanie, lecieć do niej, zaczynać wszystko od zera, czy zostać w PL, mieć już start w życiu zapewniony, ale porzucić swoją miłość?

Gość eeech...

napisze coś ktoś?

Gość kfkf

Bilety kupione z wyprzedzeniem nie sa drogie, no chyba ze na okresy swiateczne ale normalnie sa po 15 funtow.Wiem, bo latam co miesiac do Polski wlasnie z UK. Poza tym daj sobie czas nie dzialaj pochopnie. Narazie widujcie sie chociaz raz, dwa razy w miesiacu zeby podtrzymac uczucie a za rok czy dwa zobaczysz co dalej

Gość Gość

Rzucanie wszystkiego dla kogoś to głupota. Zwłaszcza gdy to się okaże niewypałem. 

Gość Ból

Porzuć miłość, to i tak wszystko minie i zostaniesz prędzej czy później sam w UK, bo nakryjesz ją z murzynem, który ma ogromnego ptaszka 😛

Gość gość

Sprobuj w uk co Ci szkodzi

mieszkanie w pl wynajmij

daj sobie rok 

nie wyjdzie masz gdzie wrocic

Mieszkanie wynajmij. Nie sprzedaj absolutnie! Spróbować możesz. I tak masz jeszcze trochę czasu nim odziedziczysz firmę. A nuż Ci tam się uda?

Gość eeech...

Dzięki za wasze rady! Naprawdę dzięki 🙂

Gość kfkf

To szczescia zycze . Milosc jest piekna, fajnie ze mozesz jej doswiadczyc bo nie kazdy ma takiee szczescie 🙂 powodzenia i pozdrawiam

Gość eeech...
3 minuty temu, Gość kfkf napisał:

To szczescia zycze . Milosc jest piekna, fajnie ze mozesz jej doswiadczyc bo nie kazdy ma takiee szczescie 🙂 powodzenia i pozdrawiam

Dzięki Ci bardzo! Tego samego Tobie życzę 🙂

Gość Clara1

Ja bym sobie raczej darowala. Nie zostawilabym wszystkiego tutaj, a jeśli okaże się że jednak się nie dogadujecie? Co innego gadać że sobą na necie, pisać że sobą a żyć razem pod jednym dachem. 

Gość Gość

Warto spróbować, żeby nie żałować. Wynajmujesz mieszkanie i w UK sprawdzasz jak ci się życie potoczy.