Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra

Dziwna gorączka

Polecane posty

Gość Sandra

Hej. Czy któraś z was mamy tak miała u swojego dziecka. Córka ma prawie 4lata. Ostatnio w zeszlym tygodniu przechodziła zwykła infekcje katar, kaszel nic groźnego bez zadnych skoków temperatury. Wczoraj dziecko przez cały dzień było wulkanem energii a na wieczór bez żadnych innych objawów oprócz pozostałości po katarze gorączka 38.1. Podałam lek i był spokój gorączka spadla. Dzis to samo od rana do wieczora zero gorączki takie 36.7-37.2 cały dzień sie wsciekala się bawiła się a po kąpieli znów nie wiadomo skąd 38.0 goraczki. Oczywiście nie odrazu bo temperaturę miała mierzona po prawie godzinie od kąpania jak zaczęła się pokladac co zawsze ciężko ją do łóżka zagonić. Mówiła że ją trochę brzuszek boli i rączka ale ona czasem lubi sobie powymyslac też skarzyla się tez na gardło i ma trochę zaczerwienione fakt podałam jej argentin t. Jutro idę zrobić jej morfologie, crp i mocz. Nie pytajcie nawet czego zdążyłam naczytać sie w internecie o dziwnych gorączkach już. Któraś mama tak miała ze swoim dzieckiem że cały dzień dziecko czulo sie dobrze a na wieczór gorączka? 

Gość Abc

Przy infekcjach czesto na wieczor goraczka rosnie.