Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten z problemem

Problem z zauroczeniem... do nauczycielki.

Polecane posty

Gość Ten z problemem

Hej,

Więc mam problem uczuciowy. Jestem w liceum, dokładnie to 2 klasa. W mojej szkole jest wiele praktykantek (bądź nauczycieli dopiero zaczynających zawód nauczyciela). I w tym sęk. Jest pewna nauczycielka (informatyka) z magistrem, ma 29 lat. Uczy nie tylko informatyki, aczkolwiek nie mam z nią innych lekcji niż informatyka. Wbrew pozorom jestem dobry z tego przedmiotu, więc udzielam się w miarę możliwości (szczególnie jeśli ona o to prosi 😉 ). I tu leży problem. Od dwóch lat mam z nią lekcje i przez ten czas.... zauroczyłem się w niej. Po prostu, fajna kobieta (z wyglądu wcale nie na 29 lat), inteligenta, coś jakby mój typ. Wiem że nie mam u niej szans (Z racji na różnicę wiekową, to że jest moim nauczycielem, ma MĘŻA). I to jest najgorsze. Zwierzam się koledze z zajęć (nie chodzi ze mną do szkoły więc mnie nie zdradzi), a sam mam mentalnego doła, gdyż nie wiem co robić. Przez 2 lata o niej myślałem.... chciałem zapomnieć, szukałem innej dziewczyny która mi się podoba.... ale nic z tego. Wiadomo, to jest chore i wiem o tym. Aczkolwiek potrzebuję porady, czy ktoś był w takim stadium?

Dzięki za zainteresowanie, Adam