Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava

Wózekdla bliźniaków

Polecane posty

Gość Ava

Hej. Szukam wózka dla bliźniaków. chcę żeby był jeden za drugim i duże możliwości modyfikacji czy mają być maluchy tyłem do siebie czy przodem. Chciałabym, żeby łatwo się go prowadziło - mieszkam w mieście, więc głównie kwestia chodników, krawężników. Musiałby być też lekki. Najlepiej 2w1. Znacie jakieś sprawdzone?

Gość Oliwia

Ja mam Zoom ABC Design dla moich bliźniaków i jestem zadowolona. Wiadomo, że dwójka to duże obiążenie, szczególnie jak są starsze, a mimo to spokojnie go daje radę prowadzić. Przy okazji też wszędzie sie mieścisz. Nie miałam też raczej problemów, żeby nim wykręcać w sklepach np, chyba, że to były takie malutkie sklepiki 🙂

Gość Marysia

mam wozek podwojny dla dzieci rok po roku i mam zoom od abcdesign mozesz wlasnie wszystko regulowac podpinac czy gondole czy spacerowke, odwracac, zamieniac miejscamiitd powinien ci pasowac

Gość Gość

No i reklama. Ale jak to na kafe,moze przynieśc odwrotny skutek jak anexik srexik

Gość Olka

Głownie spójrz czy szukasz raczej jeden za drugim czy obok siebie, to zależy od rozmiaru drzwi, alejek itd...

Gość marika

jeden obok drugiego sa lepsze tylko masz maly wybor w ogole tych podwojnych to moglabym tylko kilka marek wymienic ale boje sie bo zaraz bedzie ze jakas reklama 😂😂