Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wikawika

Niechciany seks

Polecane posty

Hej wszystkim, przyszłam tu z tematem takim mam 12 lat (jestem młoda) ale jestem dobrze rozwinięttm dzieckiem. Wielka ... i cycki ,biodra również rozszerzone i mesiączka była w 3 klasie tak więc z tego powodu że wyglądam na conajmniej na 15 lat ponieważ jeszcze maluje się to w wakacje 2018 roku moja przyjaciółka wręcz zaczęła wypisywać że ma chłopaka, ja byłam wtedy na wakacjach więc nie mogłam stwierdzić co i jak. Ona stworzyła grupke z nim ze mną i ją zaczęły być dość pociągajoce tematy z jego strony typu seks , trójkąt, lód itp on miał podkreślam (14) lat on udawal że z nia był ale jemu chodziło o seks. Gdy z nią zerwał bo ona nie chciała tego to do mn wypisywał no i se pisaliśmy nudesy mi wysyłał ja jemu również on byl wymagający bardzo. Po pisaniu z miesiąc wyszłam na dwór na tak zwany skatepark, boisko, plca zabaw to było wszystko razem obk siebie przy dworcu. Nie miałam pojęcia że ten chłopak mieszka blok przed skatparkiem i tym wsYstkim. Napisał mi żebym poszła do niego do piwnicy ja sie tak bałam że nie wiedziałam co zrobić. pisałam że przyjde z kol ale on że sama ,on naciskał bardzo na to aż sie zgodziłam no ale nie chciałam tego poszłam wystarszona i trzęsłam się. On był taki przystojny i wysoki ale wiedziałam że on chce tylko seks na początku żartował trochę i opowiedział że ma młodsza siostrzyczke no i pytał czy mu robie tegi lodzika to ja klękłam i nie wiedziałam co mam robić on zciągnal spodnie i bokserki no i niestett to se stało nie zrobiłam tego z wlasnej woli on później zrobił mi minetke była zajebista naprawdę ale on poźniej chciał sie ruchać ja byłm omotana nie wiedziałam co powiedzieć to było szokiem kazał mi sie wypiąć no i wszedł z 3 razy w dupke a w ci*ke to z 2 no a nie chciał wejść bo miał 18 cm i gruby więc no troche słabo ja pwoiedziałam że moż ena drugi raz on sie naszczęście posłuchał z tej piwnic wyszłam smutna , zdenerowana i roztrzęsnięta dupsko bolało mn z tydzień i ci*ka też poszłam dod omu na obiad z kol i jej wszystko opowiedziałam dalsza część byla gorsza i ciagnie sie do dziś .. 

Gość Jaś

Dawno po dobranoce.