Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 34

Pytanie do kobiet o orgazm podczas analu... czy jest mozliwy?

Polecane posty

Gość on 34

MoraBkack

Myślę że przy silnym podnieceniu kobieta jest w stanie przezyc orgazm bez czynnosci seksualnych, bo za orgazm odpowiada mózg, a nie cipka i jej odczucia.

Albo inny przyklad ...z jednym facetem bedzie miała orgazm a z innym nie bedzie miała i jest to zalezne od tego jaki jest jej stosunek do niego...czy go kocha, czy go pragnie.:)

Gość pshemo91
1 godzinę temu, Gość on 34 napisał:

MoraBkack

Myślę że przy silnym podnieceniu kobieta jest w stanie przezyc orgazm bez czynnosci seksualnych, bo za orgazm odpowiada mózg, a nie cipka i jej odczucia.

Albo inny przyklad ...z jednym facetem bedzie miała orgazm a z innym nie bedzie miała i jest to zalezne od tego jaki jest jej stosunek do niego...czy go kocha, czy go pragnie.:)

Dokładnie, dlatego też mówi się, że kobietę uwodzi się przez ucho, a mężczyznę przez oczy. Dlatego kobiety uważają niski, mocny głos za bardzo męski i seksowny, nawet jeśli w rzeczywistości właściciel głosu to mały, wyłysiały kurdupel.

Gość Ja4
5 godzin temu, Gość pshemo91 napisał:

Dokładnie, dlatego też mówi się, że kobietę uwodzi się przez ucho, a mężczyznę przez oczy. Dlatego kobiety uważają niski, mocny głos za bardzo męski i seksowny, nawet jeśli w rzeczywistości właściciel głosu to mały, wyłysiały kurdupel.

Kobiety to też wzrokowcy:) Jeśli facet mi się nie podoba to głosem nie nadrobi.A jeśli chodzi o orgazm bez czynności seksualnych bo za to odpowiada mózg to totalna ściema:) No chyba, że ja się tak jeszcze nie podniecilam aby przeżyć orgazm bez czynności seksualnych😃

Gość Misia

nie wiem, bo mój zawsze podczas analu pieści ręką mi łechtaczkę. Wie, że tak chcę, więc w takiej konfiguracji zawsze mam orgazm

Gość thomas

również poszukuję na skype nik thomas3333_5 wiek dowolny panie pary

Gość Nowa

Jeśli Twoje pytanie jest jak najbardziej serio to....

po kilkudziesięciu latach małżeństwa powiem żę:

1. Orgazm analny jest duuużo większy niż pochwowy. Zawsze przeżywam go zdecydowanie lepiej.

2. Często jest tak, że zaczynamy "normalnie", mam orgazm pochwowy, a następnie zaczynamy się bawić i ... mam jeszcze większy analny.

3. Zdarza się też tak (ale to tylko dosłownie kilka razy w roku), że ... patrz punt 2 i ... w czasie analu mąż bawi się łechtaczką i mam MEGA duży drugi orgazm czując że jest analno- łechtaczkowy

4. NAJWAŻNIEJSZE - ciężko mnie namówić na anal. Zawsze to wymaga przygotowań i tak dalej. Jest może 3-4 razy w miesiącu. Nie więcej.

Pozdrawiam

Gość TereFereQQ
46 minut temu, Gość Nowa napisał:

po kilkudziesięciu latach małżeństwa powiem żę:

...

4. NAJWAŻNIEJSZE - ciężko mnie namówić na anal. ... Jest może 3-4 razy w miesiącu. Nie więcej.

To jest totalna ściema: po 20+ latach małżeństwa współżyjesz tak często, że ciężko namawialny anal (czytaj: rzadki) masz może raz w tygodniu? Czyli, że nadal gzicie się codziennie, nie mówiąc o cotygodniowym analu? Ściemniać to my, ale nie nas :)

I jeszcze taki fałszywy wstęp o mówieniu serio :D

Gość Ja4
8 minut temu, Gość TereFereQQ napisał:

To jest totalna ściema: po 20+ latach małżeństwa współżyjesz tak często, że ciężko namawialny anal (czytaj: rzadki) masz może raz w tygodniu? Czyli, że nadal gzicie się codziennie, nie mówiąc o cotygodniowym analu? Ściemniać to my, ale nie nas 🙂

I jeszcze taki fałszywy wstęp o mówieniu serio 😄

Hehe uśmiałam się z tego namawiania:))3,4 w miesiącu no to raz na tydzień wychodzi.

17 godzin temu, Gość on 34 napisał:

MoraBkack

Przy łechtaczkowym wystarczy(mi) sama czynność fizyczna. A orgazm nie jest zależy od partneraz którym się to robi(w moim przypadku).

Gość Mayaaa

Ja najczęściej proszę faceta o anal i masowanie łechtaczki wtedy szybko dochodzę :)