Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różyczka1

Uczucie

Polecane posty

Hej.Mam nadzieję,że tutaj znajdę pomoc.Bo nie rozumiem,pewnej sytuacji.

Sytuacja wygląda następująco,podoba mi się kolega,ten kolega się o tym dowiedział od drugiego kolegi.lKrasz zachowywał się w stosunku do mnie następująco:Patrzył mi się prosto w oczy,któregoś razu zapytał się mnie czy mam chłopaka,czy z kimś się spotykam.Zachowywał się tak,jakby mu na mnie zależało.Napisałam do niego pierwsza jako koleżanka,a on następnego dnia pochwalił się,że do niego napisałam koledze.Później minęło może z 2 tygodnie i znowu do niego napisałam...po dłuższej chwili on napisał mi że nie jestem w jego typie,że nie jest mną zainteresowany.Wydaje mi się,że się mną interesuje,ponieważ mamy wspólnego kolege,który wysyła mu screeny z naszych wspólnych rozmów.Zauważyłam też,że niektórzy myślą,że jest między nami jakaś chemia.Któregoś razu ktoś spytał się go,czy czasem nie pokłócił się ze mną.Ogólnie rzecz biorąc,nie rozmawiam z nim.Ponieważ któregoś razu napisał do mnie kolega,ja pokazałam te rozmowy koleżance.A ona powiedziała,że ten chłopak który mi się podoba będzie zazdrosny.

Nie kumam sytuacji.Ktoś pomoże?