Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazwaw

Chciałabym faceta chociaż takiego 8-9/10 ale w PL same brzydalebrzydale

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, Piaskun napisał:

Cóż, z reguły z kobietą sypiącą takimi tekstami żaden przystojny i tak nie będzie chciał się spotykać, wiec dla ciebie problem jest czysto teoretyczny.

Wystarczy że będzie dobrze wyglądać i będzie chciał nawet jeśli będzie gorszymi sypać. Nie bojsja. 

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Wystarczy że będzie dobrze wyglądać i będzie chciał nawet jeśli będzie gorszymi sypać. Nie bojsja. 

Cóż, zdarzają się pary pustaków pięknych urodą typu plastic is fantastic.Tu mnie masz.

Gość Gość

Plastik nie plastik i tak byś ruchal więc nie oszukuj samego siebie i nie rob z facetów takich wybrednych bo to załamanie i śmiesznosc. 

Gość fff
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Plastik nie plastik i tak byś ruchal więc nie oszukuj samego siebie i nie rob z facetów takich wybrednych bo to załamanie i śmiesznosc. 

ruchał może by i wyruchał, ale śniadania takiej nie zrobi, ani pesdy nie wyliże tylko spuści sie na twarz i włosy a następnie opuści lokal xD

Gość Gość
5 minut temu, Gość fff napisał:

ruchał może by i wyruchał, ale śniadania takiej nie zrobi, ani pesdy nie wyliże tylko spuści sie na twarz i włosy a następnie opuści lokal xD

No i co z tego? Lepszy przez to nie jest bo i tak się spusciles na taką. Hipokryzja. 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie każdy jest jełopem bez szacunku do siebie i z samokontrolą oraz preferencją psa molestującego każdą nogę. To, że akurat tacy do Ciebie podbijają po klubach nie oznacza, że są reprezentatywni całemu genus masculinum.

Gość Bolo

Ja jestem brzydal, od zawsze jestem tego świadomy i ok jakoś z tym żyje. Zadziwiają mnie kobiety które twierdzą to samo ale gdy się dowiedzą że mam kasę to nagle nie jest tak źle, zmień fryzurę i styl to będzie z ciebie ciastko. Ryj mam że bez kija nie podchodź i nagle się podobam.

Gość gość
10 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

Według Ciebie przystojnych. Nie według kobiecych standardów. Ja również nie widuje zbyt często przystojnych mężczyzn. No chyba, ze na siłowni. Na ulicy bardzo rzadko. Polacy z natury sa brzydcy. A żeby było jeszcze gorzej - biedni. 

I z czym do ludu? 

Kolejne zakompleksione brzydactwo, które próbuje się pocieszać tym, że jak jej faceci nie chcą, to znaczy że są brzydcy 🙂

Gość Gość
14 minut temu, Piaskun napisał:

Nie każdy jest jełopem bez szacunku do siebie i z samokontrolą oraz preferencją psa molestującego każdą nogę. To, że akurat tacy do Ciebie podbijają po klubach nie oznacza, że są reprezentatywni całemu genus masculinum.

Nie oszukuj się. Swoją zonke którą onsmarowujesz w necie jakoś molestowales soł? 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie oszukuj się. Swoją zonke którą onsmarowujesz w necie jakoś molestowales soł? 

Obsmarowujesz? Litości...
Nie wspominając, już o tym, mój stan cywilny nijak ma się do tematu dyskusji.

Gość Gość

A ma się ma. Hue Hue 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ma się ma. Hue Hue 

Z mądrości ludowych:
"Poznasz głupiego po śmiechu jego".

Gość Gość

I po polyku jego Piaskuna swego. PS. dodatkowo chrumkam 🐽oink

Gość Migotka
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

Cóż, zdarzają się pary pustaków pięknych urodą typu plastic is fantastic.Tu mnie masz.

Jak Ken i Barbie na imprezę wpadli.. Tak oto zaczynają się słowa piosenki które idealnie opisują dzisiejszych pustaków. Obojętnie czy kobieta czy mężczyzna jeśli zwraca zbyt dużą uwagę na wygląd to dobrze pod kopułą nie ma. 

Gość gość

Wygląd jest bardzo ważny.

Gość ...
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wygląd jest bardzo ważny.

hipokrytka, a jak ktoś skrytykuje wasz celulit boczki czy coś to zaraz solidarność jajników sie włącza, hr tfu

Gość Mądra kobieta
34 minuty temu, Gość ... napisał:

hipokrytka, a jak ktoś skrytykuje wasz celulit boczki czy coś to zaraz solidarność jajników sie włącza, hr tfu

Właściwie z jakiego powodu masz krytykować czyjeś boczki czy cellulit? Kto dał Ci takie prawo? Skoro Ci sie cellulit czy sadlo nie podobają, to umawiaj sie z dziewczynami, które tego nie maja. Proste? Pewnie, ze proste! I nikogo wtedy krytykować nie trzeba.