Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Kłamca

Polecane posty

Gość Oszukana
2 minuty temu, Gość Agata napisał:

Katowice Tomasz

Ewentualnie wiek czy pierwsza litera nazwiska do tego... 

Marek T. Nowa Sól/ Kożuchow ok. 43 l

Michał G. Nowa Sól 39 l, chory psychicznie 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Oszukana napisał:

Kobietki może zaczniemy podawać sobie imiona i nazwiska takich oszustów oraz miasto, żeby wiedzieć z kim czasu nie marnować? 

O kuźwa tylko nie to!

Gość Ewa
Przed chwilą, Gość Oszukana napisał:

Ewentualnie wiek czy pierwsza litera nazwiska do tego... 

Marek T. Nowa Sól/ Kożuchow ok. 43 l

Michał G. Nowa Sól 39 l, chory psychicznie 

Mam blisko do N.Soli. Dawałaś psychicznemu? O matko.

Gość Ola

Potrafił manipulować. Gdy coś tam mi nie pasowało, zawsze w sekundzie znalazł wymówkę, potrafił jakoś mnie przekonać. Może jemu o coś innego chodziło mówiąc, że da mi wszystko. Już sama nie wiem. Wiele razy dopytywała itp, ale potem już te pytania jakby zrobiły się dla niego niewygodne. Unikał ich. Milion razy mówił, że nikogo nie ma, że on nie ma jakichś złych zamiarów wobec mnie. Ale na pytania zaczął odpowiadać tak, że nic z tego nie wynikało. Pytałam milion razy czego ode mnie chce, czego oczekuje, wtedy odpowiadał "przecież już mówiłem" No i m.in. przez te unikanie konkretnych odp czułam że coś jest nie tak, bo ja gdybym chciała kogoś przekonać, udowodnić, to jakoś bym zapewniała.    

Gość Oszukana
Przed chwilą, Gość Ewa napisał:

Mam blisko do N.Soli. Dawałaś psychicznemu? O matko.

Nie. Psychiczny nie dostał. a wcześnie wyszły jego zaburzenia 😂 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ola napisał:

Potrafił manipulować. Gdy coś tam mi nie pasowało, zawsze w sekundzie znalazł wymówkę, potrafił jakoś mnie przekonać. Może jemu o coś innego chodziło mówiąc, że da mi wszystko. Już sama nie wiem. Wiele razy dopytywała itp, ale potem już te pytania jakby zrobiły się dla niego niewygodne. Unikał ich. Milion razy mówił, że nikogo nie ma, że on nie ma jakichś złych zamiarów wobec mnie. Ale na pytania zaczął odpowiadać tak, że nic z tego nie wynikało. Pytałam milion razy czego ode mnie chce, czego oczekuje, wtedy odpowiadał "przecież już mówiłem" No i m.in. przez te unikanie konkretnych odp czułam że coś jest nie tak, bo ja gdybym chciała kogoś przekonać, udowodnić, to jakoś bym zapewniała.    

duzo czasu z nim spędzałaś? znikał na noc? jesli tak to facet w zwiazku

Gość fsfds
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

że przecież mogłam się domyślić

Haha jak uroczo. Wiesz co zazwyczaj uważam, ze takiego oszusta należy błyskawiccznie olać i zapomnieć ale ten cyniczny dziad aż sie prosi, żeby mu troszkę pobruździć. Wyjątkowo bezczelny typ.

Gość gość

Mówił że da ci wszystko, może miał na myśli że całego? Ile mam tyle dam ?

Gość Ewa
1 minutę temu, Gość Oszukana napisał:

Nie. Psychiczny nie dostał. a wcześnie wyszły jego zaburzenia 😂 

To jak chory to nie bierz go pod uwagę. Marka z N.S. znam, wiek by pasował tylko on chyba nie taki je..ka.

Gość Ola
6 minut temu, Gość gość napisał:

Mówił że da ci wszystko, może miał na myśli że całego? Ile mam tyle dam ?

I tu chyba trafiłaś w sedno. Być może o to chodziło. On wiedział, że ja chcę związku, że chcę kogoś na poważnie,a on tu grał grą słów. Mówił, że brzydzi się kłamstwem, że brzydzi się zdrady. Na początku nie, ale potem bardziej unikał weekendów

Gość Oszukana
2 minuty temu, Gość Ewa napisał:

To jak chory to nie bierz go pod uwagę. Marka z N.S. znam, wiek by pasował tylko on chyba nie taki je..ka.

Ostrzegam inne, żeby nie traciły czasu. Psychopata i brutal. Jak sie z denerwuje to moze uderzyc.

Co do Marka - kręcił na 5 frontów, zwodzil... I nie widział w tym nic złego. 

Ostrzegam... Bo po co kolejne maja płakać... Byc moze komuś to kilku łez zaoszczędzi. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ola napisał:

I tu chyba trafiłaś w sedno. Być może o to chodziło. On wiedział, że ja chcę związku, że chcę kogoś na poważnie,a on tu grał grą słów. Mówił, że brzydzi się kłamstwem, że brzydzi się zdrady. Na początku nie, ale potem bardziej unikał weekendów

pracowal na nocną zmianę i domu mówił ze do pracy ? a u Ciebie był? ehh

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ola napisał:

Dostał drań to co chciał, wykorzystał cię i zostawił. Doczeka się ze jego jakaś zrobi na szaro.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

pracowal na nocną zmianę i domu mówił ze do pracy ? a u Ciebie był? ehh

No był ale tylko kilka razy.

Gość Ola

Nie byliśmy z jednej miejscowości, i myślę, że tu było mu łatwiej manipulować, a mi trudniej ocenić prawdę. Gdy już pokazałam mu, że raczej jestem pewna, ze kłamie i ma kogoś, zaczął mnie wyśmiewać, poniżać, drwić itp. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ola napisał:

Nie byliśmy z jednej miejscowości, i myślę, że tu było mu łatwiej manipulować, a mi trudniej ocenić prawdę. Gdy już pokazałam mu, że raczej jestem pewna, ze kłamie i ma kogoś, zaczął mnie wyśmiewać, poniżać, drwić itp. 

Chodziło mu tylko seks i o nic więcej. Szkoda że się pospieszyłaś z pójściem do łóżka.

Gość Ola

Nie wiem jak można być tak perfidnym i kłamać z premedytacją dla osiągnięcia celu. Poniżył mnie, ośmieszył, zniszczył mi samoocenę. Na jakiś tam komentarz, powiedział, że przecież nie wyglądam jak modelka i że jetem niedojrzała fizycznie.   

Gość Gość

Faceta trzeba sprawdzić gdzie się da czy przypadkiem w szafie nie chowa baby albo dziecka. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Ola napisał:

Nie wiem jak można być tak perfidnym i kłamać z premedytacją dla osiągnięcia celu. Poniżył mnie, ośmieszył, zniszczył mi samoocenę. Na jakiś tam komentarz, powiedział, że przecież nie wyglądam jak modelka i że jetem niedojrzała fizycznie.   

Serio? Haha jaki chüj. Powiedz jego starej i niech ma zabawę w domku. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Ola napisał:

skąd on jest?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Serio? Haha jaki chüj. Powiedz jego starej i niech ma zabawę w domku. 

hahaha dobre

Gość Gość

Śmieszne to nie było ale dlaczego autorka miałaby się nie zemścić? Takich trzeba sprowadzić do pionu i na ziemię. 

Gość gość

baby nie sprawdza dokladnie kto jest kim, a potem placz, faceci szukaja du///p na boku na portalach

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

baby nie sprawdza dokladnie kto jest kim, a potem placz, faceci szukaja du///p na boku na portalach

wina baby ze facet chvj, no trochę za daleko posuniete twierdzenie, każdy odpowiada za swoje czyny, chyba że jest chory na głowe to wtedy moze być wyjątek

Gość haha

Może rozjaśnisz jak baby mają to sprawdzać? Żądać bieżącego zaświadczenia od lekarza o braku chorób zakaźnych,  od psychiatry o poczytalności,  wyciąg z KRD, zaświadczenie o niekaralności, wszystkie  dane z USC i referencje od sąsiadów, mamy i  byłej żony?  :D

Gość Hahaha

...ki myślicie że fajny singiel siedzi na necie i czeka właśnie na was? On ma kilka takich panienek, i nie kłamie naprawdę szuka stałego związku tylko spotyka się z kilkoma i wybiera sobie najlepszą. Oczywiste że mówi że jest singlem i z nikim nie jest na stałe (i w sumie mówi prawdę) Sprawdził cię, byłaś jedną z gorszych to sobie odpuścił.

Gość gwoli wyjasnienia
2 minuty temu, Gość Hahaha napisał:

...ki myślicie że fajny singiel siedzi na necie i czeka właśnie na was? On ma kilka takich panienek, i nie kłamie naprawdę szuka stałego związku tylko spotyka się z kilkoma i wybiera sobie najlepszą. Oczywiste że mówi że jest singlem i z nikim nie jest na stałe (i w sumie mówi prawdę) Sprawdził cię, byłaś jedną z gorszych to sobie odpuścił.

Przeciez kobiety singielki robia tak samo 🙂 I dobrze bo trzeba miec jakies porownania zeby wybrac to co najlepsze (sic!)

Gość Gość
7 minut temu, Gość haha napisał:

Może rozjaśnisz jak baby mają to sprawdzać? Żądać bieżącego zaświadczenia od lekarza o braku chorób zakaźnych,  od psychiatry o poczytalności,  wyciąg z KRD, zaświadczenie o niekaralności, wszystkie  dane z USC i referencje od sąsiadów, mamy i  byłej żony?  😄

Dziś każdy prawie żyje w necie więc po nitce do glebka raczej nietrudno dotrzeć. 

Gość vvvv
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dziś każdy prawie żyje w necie więc po nitce do glebka raczej nietrudno dotrzeć. 

Niestety zmartwię cie, nie każdy. Znam mnóstwo osób o których w necie nie znajdziesz pół słowa, nawet w kontekście służbowym  i żadnego zdjęcia.

Gość Gość

Prawie. Ślepy jesteś?