Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa

Stwórzmy listę osób z show biznesu, które wydają Wam się fałszywe i wredne z twarzy

Polecane posty

Gość Jhhhj

Rozenkowa 50 lat a psychika nastolatki... A majdan cwaniaczek i wydaje mi się, ze jest z nią dla kasy. Doda była młodsza i ladniejsza, bezdzietna, zgrabna a i tak ją zdradzał. A teraz wziął sobie rozenkową, starszą i glupszą od Dody, z dziećmi, i udaje wielką miłość. Ja uważam że on z nią jest dla kasy i sławy. Skończy się jej sława za max 10 lat i ją kopnie w tyłek dla jakiejś 25 łatki. 

Gość gość

Wredna z twarzy i z charakteru jest Agata Młynarska. 

Gość Kim to sztuczny kwiatek
23 minuty temu, Gość Wiadomozegosc napisał:

A uj z ta Rozenkowa. Stara niemodna i do dopy nie podobna. Co myslicie o Kim Kardashian ?

Góra plastiku, sztuczna na maksa, żeby wyjść z domu spędza godziny przed lustrem. Jej "kreacje" w większości przypadków ukazują jak wielkim bezguściem jest, np. super obcisłe lateksowe ...enki wyglądające na olbrzymie kondomy😂 

Twarz dosyć ładna, ale teraz strasznie ponaciągana. Figura rubensowska i do tego absurdalna, bo wytworzona za pomocą sztucznych mechanizmów - to ciało jest ponapychane plastikiem. Szczyt sztuczności, nie ma w niej nic naturalnego.

Jaki świat, taka gwiazda...

Gość Karalne

Uważajcie bo Internet nie jest anonimowy, jak to się większości wydaje. Za zniewagę i obrażanie bekniecie jak nic . Ważcie słowa

3 minuty temu, Gość Karalne napisał:

Uważajcie bo Internet nie jest anonimowy, jak to się większości wydaje. Za zniewagę i obrażanie bekniecie jak nic . Ważcie słowa

To, że Kim jest sztuczna to nie obraza lecz fakt. To, że jest bezguściem i często wygląda jak olbrzymi kondom, też :D

Gość Karalne

Znam człowieka, który chętnie zająłby się sprawą od ręki ale ma grafik narazie napięty. Się nie ma co śmiać Prawnicy dziś tylko czekają na takie kąski

Gość anty-zyla

Justyna Żyła. ...ka z zachowania, wredota z twarzy i z d...y w sumie również jak pokazała sesja rozbierana.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ok, niech ci będzie, Lewandowska jest akurat akwizytorką, insta jej tylko po to potrzebny by reklamować swoje produkty 10x drożej niz powinny i zbierać kase od naiwnych ludzi. Tak jak większość celebrytek instagramowych. Naprawde ludzie jestescie tak naiwni? Polscy celebryci to dno i metry mułu, o zagranicznych przynajmniej człowiek rzadziej słyszy.

Zapomnialas dopisac jeszcze akwizytorki chodakowskiej. No biedna nie moze sie wbic tylko z ciuszkami dzieciecymi bo jeszcze dziecka nie ma.

Kiedys uwazalam ze jest spoko z jakies 7-8lat temu Miala wtedy chyba z 12 tys osob na facebooku i malo kto wiedzial kim tam ona jest. Ot zwyczajna babka od cwiczen. Teraz uwaza sie za guru fitnessu i kim to ona nie jest. Niewygodne komentarze odrazu uswa i blokuje osobe uwazajac ze ona wie wszystko najlepiej (mimo,ze niestety tak nie jest)

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość anty-zyla napisał:

Justyna Żyła. ...ka z zachowania, wredota z twarzy i z d...y w sumie również jak pokazała sesja rozbierana.

No wlasnie nie potrafie zrozumiec jak ale to jak inni okreslaja ja jako zwyczajna , skromna dziewczyne. No jak?? Pokazac doope i cycki to jest skromnosc hehe Nie zdazyla sie wybic u boku meza wiec po jego odejsciu nachalnie zaczela robic wokol siebie rozglos. Te jej negatywne komemtarza na temat meza i upublicznianie zdjec z jego mama kiedy wyprowadzal sie z domu. Straszna baba a teraz na sile probuje pokazac ze ona mu kibicuje, ze ona mu zyczy wszystkiego dobrego, no jakis paradoks. 

5 minut temu, Gość Karalne napisał:

Znam człowieka, który chętnie zająłby się sprawą od ręki ale ma grafik narazie napięty. Się nie ma co śmiać Prawnicy dziś tylko czekają na takie kąski

Jaką sprawą??? :D

że kim to sztuczny kwiatek? Tego już nikt nie załatwi, ani prawnicy, ani najlepsi lekarze... 😉 Kim umrze jako sztuczny człowiek.

Gość Gość Gość Gość

A mnie zaskoczył Ed Sherman, że na urlop zabrał kumpli. Gdzie? Do Lubania w Polsce! Tak Lubań! Pozwiedzał, zjadłabym w restauracji, wypił piwko, zagrał w bilarda. 

Taka gwiazda, taki chajs, a żadne tam Seszele czy Jamajka. 

Polski Lubań, dlatego lubię go za bycie normalnym. Acha, i to polscy fani rozszyfrowali  po zdjęciach zamku w tle. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Zapomnialas dopisac jeszcze akwizytorki chodakowskiej. No biedna nie moze sie wbic tylko z ciuszkami dzieciecymi bo jeszcze dziecka nie ma.

Kiedys uwazalam ze jest spoko z jakies 7-8lat temu Miala wtedy chyba z 12 tys osob na facebooku i malo kto wiedzial kim tam ona jest. Ot zwyczajna babka od cwiczen. Teraz uwaza sie za guru fitnessu i kim to ona nie jest. Niewygodne komentarze odrazu uswa i blokuje osobe uwazajac ze ona wie wszystko najlepiej (mimo,ze niestety tak nie jest)

Chodakowska i nie tylko, masa aktoreczek, piosenkareczek, gdyby usunęli instagrama musiałyby stać przy wylotówce jako słupy reklamowe i wyciągać co chwila inny produkcik. Żarcie pudełkowe, szmaty ze stron internetowych, kosmetyki i inne bzdety co to każdy moze sobie w rossmanie czy innym hm kupić, ale ONE jeszcze dają rabacik 10%, jak wpiszesz hasło okoń, takie dobre. Żerują na Karynach (ich sprawa) ale pzede wszystkim na nawincyh nastolatkach, które ślepo zapatrzone obserwują ich profile i myślą, ze one są takie cool i osiągnęły coś w życiu. Usuwanie komentarzy na porządku dziennym tylko pierdzenie słodkie zostaje. A wszystko co nie po ich myśli to HEJT, życzę im żeby ktoś im w końcu wylał kubły zimnej wody na łby.

Gość Gość Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość Gość Gość napisał:

A mnie zaskoczył Ed Sherman, że na urlop zabrał kumpli. Gdzie? Do Lubania w Polsce! Tak Lubań! Pozwiedzał, zjadłabym w restauracji, wypił piwko, zagrał w bilarda. 

Taka gwiazda, taki chajs, a żadne tam Seszele czy Jamajka. 

Polski Lubań, dlatego lubię go za bycie normalnym. Acha, i to polscy fani rozszyfrowali  po zdjęciach zamku w tle. 

Ed Sheeran. Literówka 🙂

Gość Karalne

Być może. Daj jej Boże zdrowie. Ja tylko ostrzegam. Ip waszych smartfonów, komputerów i nr telefonów u dostawcy to jest drobnostka w świetle prawa. Pozdro

Gość Gosc

Zalozcie inny watek i zablokujcie ta ostatnia co sie tak o Rozenkowa zdenerwowala. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Karalne napisał:

Być może. Daj jej Boże zdrowie. Ja tylko ostrzegam. Ip waszych smartfonów, komputerów i nr telefonów u dostawcy to jest drobnostka w świetle prawa. Pozdro

I co???? Masz tu jakies obrazanie z wyzwiskami itd itp??? Krytykujemy w sposob kulturalny i misze cie zmartwic ale mamy do tego prawo. Niestety te osoby sa osobami publicznymi i musza byc nastawione ze nie kazdy bedzie w ich strone slodko pierdzial. 

1 godzinę temu, Gość Gif napisał:

Ludzie czy wyście na łeb poupadały dzisiaj ? 🙂 Co wam zrobiła Pani Rozenek czy Lewandowscy?  Pani Rozenek jest wykształconą,  piękną kobietą, państwo Lewandowscy masę pieniędzy codziennie przeznaczają dla potrzebujących i nie chwalą się tym wszem i wobec, skromni mili , zadbani fajni ludzie. Jak tak wam nie wstyd 🙂

Lewandowscy...serio? Bo  mi się Lewandowska najbardziej kojarzy ze zbiórką pieniędzy na operację dla PRZYJACIÓŁKI za 200 tys, dla niej grosze. kobieta zmarła.  

Gość gosc
9 minut temu, Gość Karalne napisał:

Hahhahahaha o matko ty jestes chyba jakas swiezynka na kafe. Sorry siedze tu 10 lat i takie rzeczy byly wypisywane ze nikt nic z tym nie robil. 😁 nie nakrecaj sie bo jedna dusza nie powstrzyma tego zlego swiata w internecie

Gość Karalne

Ja tylko was chciałem ostrzec. Róbcie co chcecie i uwazacie, że wam wolno

Gość gosc
5 minut temu, sówka1313 napisał:

Lewandowscy...serio? Bo  mi się Lewandowska najbardziej kojarzy ze zbiórką pieniędzy na operację dla PRZYJACIÓŁKI za 200 tys, dla niej grosze. kobieta zmarła.  

Jej przyjaciolka byla na leczeniu w niemczech mimo ze zamiast 200tys zebrano tylko 26 tys zl...cos malo wiesz. Zmarla bo tam zachorowala.

4 minuty temu, Gość Karalne napisał:

Ale to co już nie można prawdy napisać? A jeśli nie można to z jakiej paki? 😉

I dlaczego mam kłamać i pisać pochlebne opinie skoro taka kim na nie nie zasługuje?? Bzdury.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Karalne napisał:

To za to, że napiszę że celebryty wciskają kit ludziom i reklamują byle g*wno też mogę odpowiadać karnie??? :D ale jaja, wystarczy wejść na ich profile i zobaczyć, że 90% ich dodań to nawet niespecjalnie zakamuflowana reklama jak z telemarketu. Nic nie robią, nie tworzą, kiedyś to nawet taka Birtney Spears była podziwiana przez nastki bo tańczyła, śpiewała, fajnie się ubierała ale oryginalnie a nie w szmaty reklamowane. A teraz nastki podziwiają celebrytke bo wstawiła reklame kosmetyku i już wielka gwiazda. Dno dna, takie działalności się powinno tępić jak oszustwo.

Gość gość

Rozenkowa jest bardzo ładna i w każdym calu zadbana. Przyznajcie, że trochę jej zazdrościcie 🙂 Dziwi tylko, że najbardziej pasjonuje ją tropienie kurzu po cudzych domach, no ale różne są upodobania. 

Gość gość

Rozmawiałem z koleżankami z pracy. Podobno ich dzieci najbardziej boją się Holeckiej. 

Gość gość
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

Jej przyjaciolka byla na leczeniu w niemczech mimo ze zamiast 200tys zebrano tylko 26 tys zl...cos malo wiesz. Zmarla bo tam zachorowala.

Tak? To czemu zamiast od razu dac jej kase i niech jedzie na leczenie, tracono cenny czas na zbiórke? By pani Lewandowska musiała jak najmniej dołożyc, czy dla lansu by pokazac jaka jest wspaniała?

Gość Gosc

Lewa to ...iszcze ostre. Podejrzewam, że i dla kasu i dla rozgłosu. 

Gość gość

a jak wspaniali lewandowscy dali 15 tys na dom samotnej matki, to zaraz było na dupelku wraz z pięknymi zdjęciami. Dla nich 15 tys, to jak dla przeciętniaka 10 gr. 

Gość Gośc
17 godzin temu, Gość gosc napisał:

Właśnie. 26 tys zebrano, a pani Lewa nie dołożyła ze swoich ani grosza. Mnie to wystarczy, żeby tej pani nie gloryfikować.

18 godzin temu, Gość Jhhhj napisał:

Rozenkowa 50 lat a psychika nastolatki... A majdan cwaniaczek i wydaje mi się, ze jest z nią dla kasy. Doda była młodsza i ladniejsza, bezdzietna, zgrabna a i tak ją zdradzał. A teraz wziął sobie rozenkową, starszą i glupszą od Dody, z dziećmi, i udaje wielką miłość. Ja uważam że on z nią jest dla kasy i sławy. Skończy się jej sława za max 10 lat i ją kopnie w tyłek dla jakiejś 25 łatki. 

Rozenek nie ma 50 lat! Ma tyle ile mówi. Sprawdź sobie, kto jest jej ojcem, policz sobie ile musiałby mieć lat płodząc ją. Doda ładniejsza? Chyba cię też pogięło. Taka sama przeciętniara i do tego bezczelna rozpuszczona wieśniara, później odpicowana jak Gośka. 

Kożuchowska super aktorka, lubię ją jako zawodowca, ale jako człowiek już niefajna. Z takich faktycznie oszustów, to Gwit. Fanom i swojemu dietetykowi mowi jedno, a robi drugie. 

Co do dojścia, kto pisze na kafeterii, to sorry laska, ten znajomy, który byłby chętny się tym zająć, zajmując się tym musiałby popełnić przestępstwo. 

Gość koko9

ja nie lubie korzuchowskiej, jakas taka nieprzyjemna mi sie wydaje. Nie ogladam filmow z nia.