Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa

Stwórzmy listę osób z show biznesu, które wydają Wam się fałszywe i wredne z twarzy

Polecane posty

Gość aaaaaa

Na moje oko to: Wieniawa, Gąsiewska (dramat, sam fałsz), Lewandowska (fałsz i pazera poziom hard), Justyna Żyła (zgrywa niewiniątko, a kawał wyrachowanej baby z niej, widać po oczach)

Gość aaaaaa

Rusin też wydaje mi się mega fałszywa, choc bardzo chce by ją odbierano jako cool babkę. Następna fałszywa baba to Rozenek.

Gość gość

Rozenek poznałam prywatnie i jest całkiem fajna, w ogóle inna osoba jak w tv, wyluzowana, naturalna. Jest dobrą aktorką, bo miałam ją zawsze za taką co ma kij w d... a się mocno zdziwiłam. W ogóle znam trochę osób z show biznesu, ale nie wypada mi pisać kto jest fałszywy, a szkoda:classic_wacko:

Gość Gosc

Taylor Swift nawet czytalam o niej, ze bardzo nieprzyjemna dla wszystkich. Poza tym jak dla mnie marna jak pol dXpy zza krzaka.

Rozenek. Widac, ze sucz jakich malo. Powiem wiecej. Uwazam, ze stara i zakompleksiona.

Wieniawa, rznie dame. 

Doda. Uwazam, ze jest przemadrzala i egoistka.

Edzia Gorniak. Cos mi w niej nie pasi. Ale nie wiem co

Gość jgjkk

Zielińska, kożuchowska, Lewandowska, Siwiec

Gość tak sądzę

Agnieszka Szulim, Ania Rubik.

Gość Monika

O Matko! Co za temat!!! Wchodze na kefe i nie wierze. Ludzie co z WAMI!!!! To dzieci w przedszkolu uczy sie by nie oceniac po wygladzie. Apropo Rozenek wiecie,ze jest po prawie? Pozory myla. Fajna i madra babeczka :)

Gość Monika

...i sliczna i ma piekna figure,super synow.  Kogo tam jeszcze macie? Lewandowska: fajna skromna, lubie jej styl. Doda- ekstra glos,ladna kobieta. Justyna Zyla to zwykla dziewczyna w starciu z showbiznesem radzi sobie tak jak radzilaby kazda z nas. Gorniak : dobra mama, piekna figura i wlosy,wrazliwa kobieta :)

Gość Gosc

Oni wszyscy z showbizu wyżej s***ają niż doope mają (czyli są fałszywi, bo pogardzają tymi z ktróych żyją czyli widzami i obserwatorami), myślą że mogą innym mówić jak mają żyć, robić za influencerów, uważają się za elite Polski i wyższą klasę tylko dlatego ze poprowadzili denny program, zagrali w telenoweli albo byli na czarnym proteście. Ach, no i mają instagrama. Za to pod koniec życia, gdy przychodzi emerytura, są w szoku ze jak to?!?! mają emeryturkę jak zwykły człowiek (vide: Rudi Schubert) chociaż wcześniej zarabiali b dobrze i wszystko rozpirzyli bo odłożyć to nic nie łaska. Zobaczycie, że za ok 40 lat wszyscy ci znani teraz celebryci skończą jako biedota w domu starców i będą przez neta błagać o pomoc zwykłych obywateli bo im na leki nie starcza. Nie mam szacunku do tych Rozenków i innych gwiazd instagrama. Lewandowska typowy przykład nowobogackiego człowieka, człowiek ze wsi wyjedzie, ale wieś z człowieka nigdy.

Gość Bum

Wieniawa rżnie gwiazdę wielkiego formatu, a nie damę ;)

Ale jakoś ją lubię, fajna z niej dziewczyna. Z resztą ta druga też jest fajna, Gąsiewska - a w makijażu wygląda odlotowo. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość aaaaaa napisał:

Rusin też wydaje mi się mega fałszywa, choc bardzo chce by ją odbierano jako cool babkę. Następna fałszywa baba to Rozenek.

Mialam to napisac a tu prosze czytam i jako drugie widnieje

Rusin jest falszywa do tego bezczelna. Tez mi sie wydawalo ze jest z niej taka fajna babka i z klasa ale po wywiadzie z frytka w ddtvn tak mnie do siebie zrazila ze mialam pisac do ddtvn ze ostatni raz ogladalam z nia program. Jechala po frytce na maksa. Frytka miala wiecej klasy w sobie niz ona przy tym wywywiadzie. Zreszta ten obok tez juz atakowal frykt...Pozniej po frytce gessler byla to rusin tak jej w d....p...e wlazila ze szok. Widac ze ma swoich ulubiencow i licza sie dla niej tylko wplywowe osoby dzieki ktorym moglaby miec jakies interesy. Tak to czlowieka nie szanuje.

Rozenek zawsze byla wg mnie falszywa. Mam wrazenie ze wszystko jest udawane nawet ten dystans do siebie. Asi express nie dalo sie ogladac a wmawianie polakom ze ona i majdan to polscy bechamowie to juz cios ponizej pasa i wielka przesada. Dla mnie to ona i on do pięt nigdy bechamom nie dosiegna

Gość Gosc

Aaaajahahahahaha Rozenkowa. Victoria Beckham hahajajajahah hahahahaha uuuuuuhuhuhuhuhu aaaaaaaaahahahahahah iiiiiiiihihihihihi eeeehehehehehe

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Rozenek zawsze byla wg mnie falszywa. Mam wrazenie ze wszystko jest udawane nawet ten dystans do siebie. Asi express nie dalo sie ogladac a wmawianie polakom ze ona i majdan to polscy bechamowie to juz cios ponizej pasa i wielka przesada. Dla mnie to ona i on do pięt nigdy bechamom nie dosiegna

Bo Beckhamowie lepsi? kompleks polaków, trawa bardziej zielona zawsze u innych. Wszędzie celebryci się rozbestwili i są uważani za Bogów, wmówili ludziom ze są im do życia potrzebni i dlatego kobiety przede wszystkim ich obserwują. Środkowy palec dla nich, niech najpierw wykażą minimum pokory i artyzmu a nie tylko gołe dooopy i wyświechtane frazesy powtarzać.

Gość Gif

Ludzie czy wyście na łeb poupadały dzisiaj ? 🙂 Co wam zrobiła Pani Rozenek czy Lewandowscy?  Pani Rozenek jest wykształconą,  piękną kobietą, państwo Lewandowscy masę pieniędzy codziennie przeznaczają dla potrzebujących i nie chwalą się tym wszem i wobec, skromni mili , zadbani fajni ludzie. Jak tak wam nie wstyd 🙂

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gif napisał:

Ludzie czy wyście na łeb poupadały dzisiaj ? 🙂 Co wam zrobiła Pani Rozenek czy Lewandowscy?  Pani Rozenek jest wykształconą,  piękną kobietą, państwo Lewandowscy masę pieniędzy codziennie przeznaczają dla potrzebujących i nie chwalą się tym wszem i wobec, skromni mili , zadbani fajni ludzie. Jak tak wam nie wstyd 🙂

Płacą Ci chociaż dobrze za pieprzenie takich farmazonów? To zwykłe chałturniczki ze znanymi (na nieszczęście) nazwiska, wypromowanymi przez zachłanne media. Nic wartościowego dla świata nie zrobiły, a uważają sie z anie wiadomo kogo.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gif napisał:

Rozenek piekna kobieta...yhyyy ooookej.... No fakt wyrobila sie bo za piekna to ona nie byla. Skromna, mila??? Ale gdzie??? 

Gość Goś

Nie oceniam po wyglądzie, natomiast miałam (nie)przyjemność poznać Małgorzatę Kożuchowską. Niesympatyczna, wyniosła, "co to nie ja". Lubię jej rolę w Rodzince.pl, ale osobą jest odpychającą.

Gość Bum

Rogalska, brzydka pani, wyglądającą już staro na swój wiek, zaakceptowanao poprzez fakt, że nie ratuje się chirurgią plastyczną (a też nie wiadomo, tylko że ewentualne efekty są marne) czuje się alfą i omegą i pokazuje swą wyższość nad innymi paniami, którym dbanie o siebie przyniosły jakieś efekty.

Lubiłam ją do czasu, a teraz uważam, że jest fałszywa. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bo Beckhamowie lepsi? kompleks polaków, trawa bardziej zielona zawsze u innych. Wszędzie celebryci się rozbestwili i są uważani za Bogów, wmówili ludziom ze są im do życia potrzebni i dlatego kobiety przede wszystkim ich obserwują. Środkowy palec dla nich, niech najpierw wykażą minimum pokory i artyzmu a nie tylko gołe dooopy i wyświechtane frazesy powtarzać.

Duzo lepsi... Beckham byl jednym z najlepszych pilkarzy a nie taki wypierdek majdan ktory pcha sie do tv zeby pamietali kim on jest (hahahaha gdyby nie to ze mial.slub z doda to nikt by nie wiedzial kim on jest) a vicki z szarawej myszki z zespolu zalozyla potezne sieci sklepow ubraniowych, z kosmetykami i malo tego jest wzorem dla wielu Brytyjek. Do tego zawsze skromna i mimo ze spice girls byla kreowana na taka co to wyzej glowe ma to tak naprawde nie jest taka.

Gość Bum

A propo zauważyliście, że osobami dbającymi o siebie najbardziej pogardzają zaniedbane i bardzo brzydkie, leniwe grubasy? :D

A najbardziej zazdrośni o dbających o siebie są ludzie urodziwi? Boją się konkurencji?...😂

Gość Gif

Moim zdaniem Pani Rozenek zawsze była piękna, jest mądra , miło jej się słucha i patrzy na nią. Nikt mi nie płaci  jak to ktoś napisał wyżej za "pieprzenie takich farmazonów".  Weźcie pod uwagę fakt, że nie znacie tych osób osobiście. Nie można tak źle nikogo osądzać. Czasem może nam się wydawać, że ktoś jest wyniosły lub zrozumiały. A przy bliższym poznaniu okazuje się, że ta osoba tylko taką miała minę albo była zamyślona i tak naprawdę można z nią konie kraść 🙂

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przepraszam ale o jakich ty gooolych dooopach piszesz? Nie mierz wszystkuch swoja miara.

Co do Victori Bechham....

Victoria mimo milionowych zarobków dalej pozostała sobą. Skromna, taka cicha myszka. Na "salony" uczeszcza bo ja zapraszaja ale nigdy woda sodowa do głowy jej nie uderzyła i nie musia robic wokól siebie szumu zeby wszyscy ja dostrzegli. Nie toczy wojen z innymi gwiadami nie obgaduje. W tym jest lepsza od Rozenkowej. 

Gość Gosc

Brzydka to wie ze jest brzydka i nie konkuruje

Gość Wiadomozegosc

A uj z ta Rozenkowa. Stara niemodna i do dopy nie podobna. Co myslicie o Kim Kardashian ?

Gość Gosc
55 minut temu, Gość Monika napisał:

O Matko! Co za temat!!! Wchodze na kefe i nie wierze. Ludzie co z WAMI!!!! To dzieci w przedszkolu uczy sie by nie oceniac po wygladzie. Apropo Rozenek wiecie,ze jest po prawie? Pozory myla. Fajna i madra babeczka 🙂

Sorry ale prawo to dzisiaj żaden prestiż,  może je skończyć każdy ...a, wystarczy isc na zaoczne, zaplacic i kuc na blachę, aplikacja to co innego. Także jakby skończyła polibude lub medycynę, wtedy można mówić o porządnym wykształceniu.

Gość gosc

Rozenek tragiczna!!! Jeszcze te jej komentowanie ze pieska zaadoptowala bo byl w strasznych warunkach

nosz kuzwa. Wziela sobie rasowego psa zeby jej do tych psow w domu pasowal. Jakby miala dobre serce to wzielaby psa ze schroniska. Straszne obludne babsko

Gość Ale ale
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Brzydka to wie ze jest brzydka i nie konkuruje

Czy piękna kobieta zawsze musi konkurować? Bo inaczej nie jest piękna? :D

Gość gość

Też nie cierpię Rogalskiej, przypieprzała się do Kamela jak jeszcze był żonaty, nie wiem jaką rolę odegrała w jego rozwodzie, ma dziwny, sztuczny sposób bycia, cały czas cos odgrywa, wszędzie jej pełno i cały czas tylko: ja, ja, ja i ja. Jeśli ona ma już odłożone na starość to chciałbym nie musieć jej oglądać w tv. Znajdźcie jej jakieś inne zajęcie niż prowadzenie programów, błagam 😭

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przepraszam ale o jakich ty gooolych dooopach piszesz? Nie mierz wszystkuch swoja miara.

Co do Victori Bechham....

Victoria mimo milionowych zarobków dalej pozostała sobą. Skromna, taka cicha myszka. Na "salony" uczeszcza bo ja zapraszaja ale nigdy woda sodowa do głowy jej nie uderzyła i nie musia robic wokól siebie szumu zeby wszyscy ja dostrzegli. Nie toczy wojen z innymi gwiadami nie obgaduje. W tym jest lepsza od Rozenkowej. 

Ok, niech ci będzie, Lewandowska jest akurat akwizytorką, insta jej tylko po to potrzebny by reklamować swoje produkty 10x drożej niz powinny i zbierać kase od naiwnych ludzi. Tak jak większość celebrytek instagramowych. Naprawde ludzie jestescie tak naiwni? Polscy celebryci to dno i metry mułu, o zagranicznych przynajmniej człowiek rzadziej słyszy.

Gość Gosc

Skonczcie juz o tej rozenkowej, bo malo sie, ktoras tu nie obes ra