Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna

Nowo poznany mężczyzna wyznał mi coś chyba ważnego.

Polecane posty

Gość jolanda

No więc opinia jest taka, że obiektywnie póki co nie masz nic, słowa to słowa, każdy może powiedzieć wszystko. Ale dość naiwnie uważasz, że zjadłaś wszystkie rozumy (i właśnie dlatego pytasz na forum). Ja np na luzie mogę napisać, ze cię lubię,  chociaż to nie jest prawda, bo sprawiasz antypatyczne wrażenie. 

On podjął już jakieś konkretne działania, są czyny które możesz docenić czy na razie nawija tylko na uszka?

Wieeesz, mi facet dzień w dzień miesiącami gadał, że jest zauroczony, bardzo zakochany, wprost przepadał za mną, byłam taka inna, wartościowa i wręcz wybitna ale, no ale  pechowo nie miał czasu się spotkać :P A też wydawał mi się wartościowy (szczególnie jak mi kadził).

Ludzie powyżej mają rację.

Gość Niepewna
1 minutę temu, Gość jolanda napisał:

No więc opinia jest taka, że obiektywnie póki co nie masz nic, słowa to słowa, każdy może powiedzieć wszystko. Ale dość naiwnie uważasz, że zjadłaś wszystkie rozumy (i właśnie dlatego pytasz na forum). Ja np na luzie mogę napisać, ze cię lubię,  chociaż to nie jest prawda, bo sprawiasz antypatyczne wrażenie. 

On podjął już jakieś konkretne działania, są czyny które możesz docenić czy na razie nawija tylko na uszka?

Wieeesz, mi facet dzień w dzień miesiącami gadał, że jest zauroczony, bardzo zakochany, wprost przepadał za mną, byłam taka inna, wartościowa i wręcz wybitna ale, no ale  pechowo nie miał czasu się spotkać :P A też wydawał mi się wartościowy (szczególnie jak mi kadził).

Ludzie powyżej mają rację.

Tak, podjął wiele takich działań, w których wykazał się tym, że mam prawo uważać go za wartościowego. To wychodzi na to, że to Ty byłaś bardzo naiwna, jeżeli tylko wierzyłaś w jego słowa. Ja zawsze łączę ze sobą wiele rzeczy i dopiero potem wyciągam wnioski.

Gość ma ość

Hehehe 

To jesteś w końcu pewna czy Niepewna, sama nie wiesz, szkoda czasu.

Gość gość

ale Ty Jesteś irytująca🙂następnym razem jak założysz temat to uzgodnij sama ze sobą o co Ci chodzi. Ludzie sugerują się tym co napisałaś w pierwszym poście a jest w nim uwaga ze faceta dopiero poznałaś i coś tam powiedział o tym ze jest to człowiek wartościowy było napisać  pozniej np teraz i poprzeć to konkretnem dlaczego tak uważasz. Potrzeba Ci rady a sama wprowadzasz w błąd i jeszcze się wymadrzasz. Skoro wszystko wiesz to nie zakładaj tematów

Gość pik
2 godziny temu, Gość Natychmiast napisał:

To, że jesteś inna niż reszta. Jesteś wyjątkową osobą. Inni go ranili/przytlaczali. To dobry znak.

Chodzi o to żeby było więcej takich postów jak ten, bo tylko na takie czeka

A tu się same niedoświadczone leszcze rzuciły i radzą zejść na ziemię :D :D