Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja9586056458569

Z czego ta bezwstydna kłamczucha i darmozjadka finansuje swoje wystawne życie?

Polecane posty

Gość ja9586056458569

https://www.facebook.com/OfficialYeonmiPark/
"Uciekinierka" z Korei Północnej, mieszka sobie teraz w Nowym Jorku, szpanuje wystawnym życiem, drogimi ciuchami, ajfonami, jeździ po całym świecie, właśnie pojechała na miesiąc do Australii żeby "uciec przed zimą". Może sobie pozwolić na komfort nieustannych dalekich podróży bo będąc bogata jednocześnie nie pracuje NIGDZIE, nie robi NIC. A przepraszam, coś jednak robi, regularnie obrzuca oszczerstwami tą biedną Koreę, jakie to tam jest piekło na ziemi. Kłamie w żywe oczy, nikt inteligentniejszy od ameby nie uwierzy w jej słowa, ale niestety z inteligencją u ludzi różnie bywa. Jak widać za zdradę i oczernianie swojej ojczyzny dostaje duże pieniążki delikatnie mówiąc, skoro na tak wystawny styl życia jak prowadzi może sobie pozwolić. Obrzuca błotem Kim Dzong Una, któremu nie dorasta do pięt, bo on przynajmniej robi wszystko co może dla swojego kraju, a ona tylko ten kraj potrafiła zdradzić a teraz zarabia na jego oczernianiu. Bardzo potępiała Trumpa za spotkanie z Kim Dzong Unem i jest mocno przeciwna poprawie relacji Korea Północna-USA, cóż, chyba się boi, że jeśli te relacje zbyt się poprawią to Amerykanie przestaną jej płacić grube dolary za bezwstydne obrzucanie błotem zdradzonej przez siebie ojczyzny. Ja osobiście wzięłabym to za kudły i deportowała z powrotem do Korei Północnej, Koreańczycy powinni mieć możliwość ukarać sprzedajną zdrajczynie za to co zrobiła. Mam nadzieję, że Trump ją w końcu deportuje.

Gość Ewcia3

Wygląda jak prostytutka, może w tym zawodzie też sobie dorabia?

Gość ja9586056458569

Całkiem możliwe, sprzedała ojczyznę, może i sprzedaje swoje ciało. Faktycznie wygląda obrzydliwie, szczególnie na ostatnim zdjęciu w tych rudych włosach i okropnym makijażu, jak koorwisko :/

Gość rrrrrrrkolokolp

ale czy to co ona mowi to nie prawda? ludzie jak ogladali jej przemówienia płakali razem z nią.. czy to nie prawda, ze tam skąd uciekła głód jest tak wielki, że pojawia się często kanibalizm, bo już nie ma pod płytami na ulicy korzonek do wyrwania. nie zgodzicie się z tym?

Gość Wtf

Zazdrośnicy

Gość ja9586056458569

rrrrrrrkolokolp, to nieprawda co ona mówiła, pewnie, że ludzie płakali razem z nią bo przebiegła żmijka ich zmanipulowała. W Korei były problemy z niedoborem żywności, ale nie aż takie jak ona mówiła i większość historii, które ona opowiadała są ewidentnie zmyślone. Czasem jak nie ustaliła zeznań z matką to jedna mówiła co innego, druga co innego... wstrętna kłamczucha i tyle, paskudnie wykorzystująca ludzką naiwność i emocje. Zdradziła swój kraj i teraz cały czas próbuje mu szkodzić, popiera sankcje na Koreę, które właśnie pogarszają warunki życia ludzi, nawołuje do dalszego gnębienia własnej ojczyzny. Przeczytaj przemówienie noworoczne Kim Dzong Una, szczególnie część o gospodarce, zobacz ile On się głowi żeby poprawić warunki życia ludzi pod tymi ciężkimi sankcjami, a ta szmaciara stara się bojkotować Jego wysiłki dla poprawy warunków życia własnego narodu i bierze za to pieniądze, kim trzeba być żeby tak robić?! Ona śmie obrzucać błotem Kim Dzong Una, wspaniałego młodego przywódcę, pełnego energii dla swojego kraju, taki młody człowiek i poświęca się całkowicie pracy dla dobra narodu, ciekawe ilu innych 35-latków byłoby na to stać? Nie wiem jak ona może spojrzeć w lustro, na jej miejscu brzydziłabym się sama siebie.

Gość ja9586056458569

Wtf, że jak? CZego można jej zazdrościć? Tego, że jest szmaciarą, która zdradziła własną ojczyznę? Nieróbstwa? nieprzydatności do totalnie niczego?  Tak jak napisałam, gdybym była na jej miejscu to brzydziłabym się sama siebie, powiesiłabym się chyba, nie mogłabym żyć będąc takim czymś. Ona musi być totalnie pozbawiona honoru skoro tak daje radę. Bogactwa jej nie zazdroszczę, ja mam na tyle pieniędzy, że mi wystarczy i ja je uczciwie zarabiam a nie sprzedając swój kraj, i wolałabym być już nawet biedna niż mieć takie brudne pieniądze jak ona.

Gość Ewcia3

Już z twarzy wygląda na fałszywą i wredną, pewnie nie ma żadnych skrupułów przed kłamaniem

Gość MIECZ MIŁOŚCI

NIE DAŁBYM JEJ DO RYJA MOJEGO MIECZA MIŁOŚCI

Gość ja9586056458569

Ewcia3, no widać w jej twarzy taką żmijowatość. No kłamie bez mrugnięcia okiem, tylko płakusia sobie żeby był lepszy efekt. Nienawidzę takich ludzi :(

Gość ja9586056458569

MIECZ MIŁOŚCI, no i dobrze bo jeszcze złapałbyś jakąś nieprzyjemną chorobę xD

Gość Marekk

Ohydna, nie dotknąłbym kijem, nawet za dopłatą.  a zazwyczaj Azjatki mi się podobają

Gość gosc

Bardzo ładna jest. Jak "kur/wisko"? Żałosna zazdrośnica z ciebie.

Gość aeretiel

A CHOOOY W UCHO KIM DZONG UNOWI

NASRAŁBYM NA NIEGO - NA TYLE ZASŁUGUJE TEN KOMUNISTYCZNY  ŚMIEĆ

Gość Gość

Marne prowo, ale większość łyknęła, wiec 2/10

Gość ja9586056458569

Tak, jej wygląd przywodzi mi na myśl tandetną prostytutkę i nie tylko mi, ale powiedzmy, ludzie różnią się gustami, niektórzy ich nie mają, ok, może dla ciebie jest "bardzo ładna". Jednak to nie zmienia faktu, że jest ludzkim śmieciem, zdrajczynią, darmozjadką i pustaczką, budzi we mnie nie zazdrość, a jedynie obrzydzenie i odrazę 🙂

Gość ja9586056458569

aeretiel, żal mi ciebie dzieciaku, idź lepiej spać już, bo jak mama zobaczy, że siedzisz na necie to będzie zła. Kim Dzong Un jest wspaniałym człowiekiem, dobrym i oddanym swoim ludziom, jako przywódca państwa jest wybitny. Fascynuje wielu ludzi na świecie i coraz więcej, twoje prymitywne obelgi nic tu nie zmienią 🙂

Gość JanekSłowianin

Ja też bym jej do ryja nie dał, obleśna 😮

Gość Mam pomysł

Trzeba napisać petycję do Trumpa, żeby ją odesłał do Korei, na pewno chętnie pozbyłby się jej z USA skoro go krytykuje! :D