Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Słyszałyście o tej tragedii w Katowicach...gdzie były matki tych dziewczyn

Polecane posty

Gość Gość

Dlaczego pozwoliły im na coś takiego?! 

Gość gość

a nie w Koszalinie?

Gość Anja

Ja nie uważam by robiły coś złego chyba lepiej,że wolały iść w takie miejsce niż upić się czy zażywac dopalacze, świadczy to o inteligencji tych biednych, dobrze wychowanych dziewczyn, współczuje rodzinom z całego serca tej ogromnej tragedii

Gość Gosc

Ojców podejrzewam że też miały. Ale najlepiej- wina matki. Co z was za kobiety. Może rodzice akurat chcieli spełnić marzenie dzieci. I to było wyjątkowe wyjście. Pretensje raczej do osoby która ich z zewnątrz nie otworzyła.

Gość Gosc

Ale o co kaman ?

Gość Gość

Też nie wiem o chodzi? Słyszałam tylko o Koszalinie.

Gość gosc

to znaczy na co im pozwoliły? jestem z Katowic i nie wiem o jakiej tragedii mówisz?

chyba chodzi ci o Koszalin i nie wiem o co skrzeczysz? Normalna zabawa. Stała się wielka tragedia gdzie ani ofiary ani ich rodzice nie zawinili a ty się na tych markach wyżywasz. Za׿e kiedy dojdzie do tragedii, nie ważne jakiej i w jakich okolicznościach to zawsze znajdzie się taka kur/wa która ni z grochy ni z pietruchy uderza w rodziców nie wiem po kiego grzyba?   

Ludzie tacy jak ty to zwykłe ludzkie śmieci żywiące się krzywą innych. Nie rozumiem jak takie gó/wno jak ty może po świecie chodzić.

Gość Lulka

A co sie stalo w Katowicach ?? 

Gość Gosc

Ja prdl ty memejo. Za toba mamusia tez wszedzie chodzila ? Zapewne ty bylabys taka mamunia wariatka, ktora chodzi do szkoly z dzieckiem zeby go pilnowac, podpaski bys zmieniala komus jak dziecku pampersy. 

Gość goscik

A ty jak miałaś 15 lat to gdzie była twoja matka? czy czas przy tobie i za rączkę Cię trzymała? przecież mógł Cię pijany kierowca potracic w drodze do koleżanki.  Zwyczajnie miałaś więcej szczęścia. Trzeba być ostatnią hieną żeby w takim momencie bawić się w trollowanie rodziców. Obyś zdechła od smrodu własnych bąków s/u/k/o! 

Gość rita

W dupie były, łajzo parchata. 

Gość mimi

dziewczyny zgłaszanie temat do usunięcia

ja zaraz właśnie to zrobię 

Gość Mala syrenka

Bez sensu, zeby wywolac gownoburze, nie dopuscmy do klotni i do usuniecia jak pisze gosc wyzej.

Gość gosc

Byle na kogoś układać no nie s/uko? Nawet sobie trudu nie zadałeś żeby sprawdzić gdzie to się stało tylko przyszłaś szczekać a nawet nie wiesz co się stało i gdzie. Lecz się KUR/WO

Gość Gosc

Zglaszac !! trolowanie na takiej tragedii powinno sie skonczyc rocznym banem dla takiego scierwa 

Gość cała prawda

admini i moderatorzy kafe widzą że nowa formuła nie sprzyja pisaniu więc wszelkimi siłami dokładają starań żeby się tu coś ruszyło ale teraz szanowni admini przegięcie. Nawet takie kur/wy jak wy powinny znać granicę.

Gość faefe

qrwa jakim trzeba byc niedorozwojem umyslowym zeby pomylić Koszalin z Katowicami.

Autorko skończylas ty chociaz podstawówkę ?

Gość gość h

dziewczyny admini tego syfu usunąć nie chcą. Wszystkie się zgadzamy że ten temat i jego autor to dno, po co to pisać kolejny raz?

Niech to teraz umrze samo, nie piszcie, a niech ten wpis będzie ostatni, niech ten syf spadnie na drugą stronę i zdechnie.

NIE ODPISUJMY, NIE PODBIJAJMY WIĘCEJ! 

Gość Gość

Ja myślę że ich matki się nie spisaly