Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Moze to głupie ale ne mam gdzie sie wygadac tesciowa mnie pobila

Polecane posty

Gość Gość

Brzmi śmiesznie, biorąc pod uwagę że ma 70 lat, ale tak było. Zaczęła mnie bić z całej siły po głowie tym co miała pod ręką, najpierw torebką, a jak ją wyrwałam to złapała pilota i niemal połamała go na mojej głowie... Tylko się broniłam, ale nie mogłam jej oddać, jakbym ją uderzyła mogłoby się coś wydarzyć i byłoby że z premedytacją zabiłam biedną starszą panią... Wiec tylko leżałam, darłam się w nadziei że ktoś przyjdzie z pomocą i zasłaniałam się, a ta jedną ręką mocno trzymała mnie za włosy, a drugą lała po głowie. Zastanawiam się co by było, gdyby pod ręką zamiast torebki i pilota był nóż... Już mam dość, ta kobieta mieszkam u niej i robi co chce, awanturuje się ze mną jakbym to z nią żyła a nie z jej synem. Tak źle się czuję w tym domu, że nie mogę już wytrzymać. Uciekam do mojej mamy i tam przepłakuje całe godziny, kosztem dzieci bo nie jestem w tym czasie z nimi... Zresztą o to wczoraj zrobiła awanturę, że mnie nie ma w domu. Jak jestem to słyszę, żebym cos wreszcie zrobila w mieszkaniu - a z jakiej paki jezeli to jej mieszainie?. Chyba już się miarka przebrała, bardzo poważnie rozważam wyprowadzenie się, ale strasznie mi żal dzieci, tak bardzo są za swoim ojcem... 

Gość Sucha

Kobieto ogarnij się trochę jak teściowej nie pasuje twoje towarzystwo a twój mężczyzna nie reaguje w tej kwestii bo mamusia jest najważniejsza to na prawdę jest trochę nie chalo ....na twoim miejscu spakowała bym siebie i dzieci i spieprzyła bym z tego chorego domu nie zastanawiając się ....jak masz się gdzie zatrzymać to  nie czekaj tylko to zrub ....a i jeszcze na twoim miejscu poszła bym na obdukcję lekarską ....będziesz miała podstawę do tego żeby dzieci zostały przy tobie ..... powodzenia

Gość Mala syrenka

Gownianie prowo, nuda 

Gość Onie

A to coda się dzieją, zrub cus, morze na ksierzyc na miotle z męrzem poledz

Gość Ciociadobrarada

A gdzie tutaj mąż w tym wszystkim? Nie reaguje na twoją relację z jego matką? Na twoim miejscu wyprowadziłabym się do swojej mamy, z dziećmi albo bez. 

Gość gosc

raz każdy może uderzyć zgodnie z tym  co pisowce chcą wprowadzić w życie ustawą