Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł

opinia do podejscia do zycia

Polecane posty

Gość paweł

Witam.... chciałbym o opinie na temat mojego podejscia do zycia...sprawa wyglada tak ze mam 29lat i jestem sam.  bardzo chciałbym miec juz rodzine , zone , dzieci, ...niestety zycie mnie nie dopiesciło i dało popalic poprzez zdrade mojej byłej dziewczyny, przez co moje plany troche legły w gruzach.  Gdy rozmawiam ze znajomymi , twierdza ze zabardzo panikuje , ze wszystko przede mna i wogóle... ja natomiast zazdrosze juz moim rowiesnikom, albo młodszym ich ustatkowanego, spokojnego zycia... czy naprawde zaabrdzo sobie to wszystko dobieram do głowy??

Gość Ell.

Chyba za bardzo rzeczywiscie panikujesz. Pospiech jest wskazany przy lapaniu pchel. Rodzine zalozyc, to wielka odpowiedzialnosc. Oczywiscie zdrowa rodzine na stabilnych fundamentach. 

I mysle, ze jesli jestes ulozonym, zorganizowanym czlowiekiem, z dobrymi, uczciwymi zamiarami, to mozesz osiagnac sukces. I mozesz byc szczesliwym i spelnionym czlowiekiem. I tego ci z calego serca zycze. 

Gość uff

mam nadzieję, że Ci się poszczęści i się zakochasz z wzajemnością we właściwej kobiecie 🙂 >3