Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka

Mój były

Polecane posty

Gość Majka

Przychodzę do was z moim problemem, z którym sama nie wiem co mam zrobić i nie daje mi to spokoju. Chodzi tu o mojego byłego chłopaka z, którym spotykałam sie przez pewien czas. Po okresie kilku miesięcy powiedział mi, że się ,,odkochał''. Bardzo to przeżyłam i wsumie dalej tak jest. Po półtorej tygodnia od rozstania sie ze mną znalazł sobie nową dziewczynę z którą już nawet teraz nie jest. Tak wiem pewnie wydaje wam sie to śmieszne.. Jak sądzi on i znajomi to mnie nie zdradzał a tym bardziej nawet nie miał kiedy, ponieważ dużo czasu razem spędzaliśmy i chodzimy do jednej szkoły. Ogólnie wszystko między nami było super. Dodam jeszcze że teraz znowu ma nową dziewczynę. Dwa miesiące po zerwaniu ze mną a masz już drugą dziewczynę. Problem jest w tym że on do mnie co jakiś czas pisze co u mnie że sie o mnie martwi ponieważ przez problemy zdrowotne spędziłam pewien okres czasu w szpitalu. Pisał do mnie z prośbą żebym mu napisała jak tam moje wyniki badań i żebym mu napisała czy wszystko okej. Pisze do mnie ogólnie o jakieś zwykłe pierdoły albo komentuje moją aktywność na fb. Dodam jeszcze że nawet nie usunął naszego zdj na fb mimo że nawet moja koleżanka zwróciła mu na to uwagę. A przez takie zachowanie nie da się o kimś zapomnieć albo on sie tak zachowuje żebym nie zapomniała o nim. Wydaje się zazdrosny o to czy sobie kogoś nie znajdę. Więc proszę was o swoją opinię bo nie wydaje mi się że tak zachowuje się były który ma wywalone na swoją byłą. Moje przyjaciółki widziały nawet że mnie w szkole obczajał xd Więc sama nie wiem co mam o tym myśleć. Czekam na waszą pomoc i porady.

Gość Gosc

Może ma taki sposób bycia  i się martwi tak jak napisałaś. To, że z jakiś przyczyn zerwał z tobą jako dziewczyna nie oznacza moze, że od razu  nie będzie chciał podtrzymywać z tobą znajomości. Różne mogą być powody. Wzbudzanie zazdrości....takie dziecinne. Mi nie przyszłoby do głowy żeby takie coś robić. Jak się z toba rozszedł to raczej nie po to,  żeby teraz wzbudzać zazdrość twoja. Może napisz coś jeszcze. Może chce być twoim kolegą mimo tego, że nie jesteście razem. Trudno powiedzieć. Pozdrawiam Agnieszka. 

Gość Majka
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Może ma taki sposób bycia  i się martwi tak jak napisałaś. To, że z jakiś przyczyn zerwał z tobą jako dziewczyna nie oznacza moze, że od razu  nie będzie chciał podtrzymywać z tobą znajomości. Różne mogą być powody. Wzbudzanie zazdrości....takie dziecinne. Mi nie przyszłoby do głowy żeby takie coś robić. Jak się z toba rozszedł to raczej nie po to,  żeby teraz wzbudzać zazdrość twoja. Może napisz coś jeszcze. Może chce być twoim kolegą mimo tego, że nie jesteście razem. Trudno powiedzieć. Pozdrawiam Agnieszka. 

On raczej nie jest takim typem chłopaka który by chciał sie przyjaźnić z byłą a tym bardziej by się nie martwił o byle kogo. Nawet jego kolega uznał że jest głupi że tak odwala najpierw zrywa a teraz się martwi i że to do niego niepodobne . Jak sobie tak szybko po mnie znalazł dziewczynę to się tym chwalił przed znajomymi żebym się niby gorsza poczuła. Albo jakieś głupie zaczepki były w moją stronę. A te jego oczajanie mnie w szkole jest po prostu śmieszne kto normalny robi takie coś swojej byłej. Ale po naszym zerwaniu dowiedziałam się że mój były jest strasznie zmienny i w ciągu dwóch tygodni może mu się wszystko odwidzieć więc też przez to nie wiem co mam o tym myśleć. A zdjęcia naszego na fb nie chce usunąć mimo że nawet znajomi zwracali mu uwagę i ma dziewczynę. Wszyscy mi mówią że niby nie mam się nim przejmować ale no czasami się nie da