Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whyy

Faceci czemu zdradzacie?

Polecane posty

Gość Whyy

Przecież cipka to cipka 

Gość Sexmaszyna

Przy jednej dziurze to i kot zdechnie :classic_biggrin:

Gość stachu

a czemu robią to kobiety??;)

Gość Pieszczoch

Chciałabyś faceta co ci go włoży i na trzęsienie ziemi będzie czekał? Jedna cipka będzie jak martwa cipka, druga cipka sprawia wrażenie że jakby miała zęby to by mi go odgryzła. Wyjaśniłem?

Gość Mąż od wielu, wielu lat

Nie wszyscy zdradzają...

Gość gość

bo mają n.i.e.d.o.j.e.b.a.n.i.e. mózgowe i takich nalezy omijać

Kobiety a czemu zdradzacie?

Przyczyn zdrad jest bardzo wiele, ale żadna nie może być usprawiedliwieniem dla żadnej płci.

Zdrada jest zawsze obrzydliwością, bez względu na jej powód, przyczynę.

Zawsze lepiej się rozstać, gdy ci źle niż zdradzić.

Gość gość

bo to inna kobieta , no nie wiem jak to wytłumaczyć

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

bo mają n.i.e.d.o.j.e.b.a.n.i.e. mózgowe i takich nalezy omijać

I takie należy omijać.

Gość Kaska

Powiem z perspektywy kobiety 

uważam ze faceci zdradzają bo chcą podnieść swoją samoocenę podnieść męskie ego poczuć się samcem dla nich to podnieta to nie ma nic wspólnego z uczuciami 

w domu może mieć cudowna kochająca żonę ale z pobudek czysto fizycznych będzie latał po bokach 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

I takie należy omijać.

że ty akceptujesz zdrady i zdradzaczy tylko o tobie świadczy nie.do.je.ba.n.c.u, a na ciebie szkoda nawet śliny

Gość gość
2 minuty temu, Gość Kaska napisał:

Powiem z perspektywy kobiety 

uważam ze faceci zdradzają bo chcą podnieść swoją samoocenę podnieść męskie ego poczuć się samcem dla nich to podnieta to nie ma nic wspólnego z uczuciami 

w domu może mieć cudowna kochająca żonę ale z pobudek czysto fizycznych będzie latał po bokach 

a musi podnieśc ego bo jest zaburzony i niech sie leczy, po co to tłumaczyć na wszelkie sposoby, każdy posiada ego, nie tylko facet

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

bo to inna kobieta , no nie wiem jak to wytłumaczyć

nic nie tłumacz wszytsko wiadomo tłumoku

9 minut temu, Gość gość napisał:

I takie należy omijać.

mam nadzieję że mnie będziesz mijac bo bym cię wbiła w ziemię i dobrze o tym wiesz ćwoku, który się własnego cienia boisz a strugasz maczo buhaha buuu ła.c.hudro

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

a musi podnieśc ego bo jest zaburzony i niech sie leczy, po co to tłumaczyć na wszelkie sposoby, każdy posiada ego, nie tylko facet

Oczywiście ze nie i wcale tego nie neguje bo to nie jest żadne tłumaczenie 

poprostu temat jest mi znany bo trafiłam kiedyś na taki właśnie element 

robil z siebie ofiarę ze żona wredna ze sexu nie ma ze go szantażuje ze kasę wyciąga 

ze poprostu zle terafil 

niestety ale my kobiety jesteśmy naiwne i sama taka byłam i uwierzyłam a on poprostu chciał podreperować instynkt samca i sprawdzić czy dalej potrafi łowić kobiety 

Gość gggg

bo są prymitywami, to zdradzają. Najważniejsze dla nich jest j.e.b.a.n.i.e.  Na nic groźba złapania różnych świństw, chociażby grzybicy i niema zawsze ci/te j.e.b.i.ą.c.y/e się nałogowo z kim popadnie roznoszą nużeńca. Ale kto z nich się nad tym zastanawia? Zero pojęcia.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Oczywiście ze nie i wcale tego nie neguje bo to nie jest żadne tłumaczenie 

poprostu temat jest mi znany bo trafiłam kiedyś na taki właśnie element 

robil z siebie ofiarę ze żona wredna ze sexu nie ma ze go szantażuje ze kasę wyciąga 

ze poprostu zle terafil 

niestety ale my kobiety jesteśmy naiwne i sama taka byłam i uwierzyłam a on poprostu chciał podreperować instynkt samca i sprawdzić czy dalej potrafi łowić kobiety 

spoko, ale pisz osobie, nie wiem jak ty ale ja na takie teksty się nie dałam i nie dam o mamić, już jeden żonkoś próbował buhahah Po co mi niedorajda skoro jeśli to prawda to dla wygody tkwi w małżeństwie i ewentualnie przy moje pomocy by się wydostał znalazł głupią praczkę sprzątaczkę i jescze by wyszło że moja wina...nie zaczyna się nigdy takich rzeczy od dupy strony, to nigdy nie była i nie będzzie dobra droga. Ludziom bez charakteru należy mówic nie z miejsca.

Gość Gość

Bo to łatwe. Dostępne. Nie brakuje kobiet chętnych na skok w bok. Podstarzałych  panien gotowych oddać się żonatemu. Taka prawda. My tylko wykorzystujemy nadarzające się sytuacje. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

spoko, ale pisz osobie, nie wiem jak ty ale ja na takie teksty się nie dałam i nie dam o mamić, już jeden żonkoś próbował buhahah Po co mi niedorajda skoro jeśli to prawda to dla wygody tkwi w małżeństwie i ewentualnie przy moje pomocy by się wydostał znalazł głupią praczkę sprzątaczkę i jescze by wyszło że moja wina...nie zaczyna się nigdy takich rzeczy od dupy strony, to nigdy nie była i nie będzzie dobra droga. Ludziom bez charakteru należy mówic nie z miejsca.

Dokładnie masz racje i się z tobą w 100% zgadzam 

ja byłam naiwna i dostałam za swoje stety za głupotę się płaci i poniosłam cenę i mam nauczkę 

13 minut temu, Gość gość napisał:

mam nadzieję że mnie będziesz mijac bo bym cię wbiła w ziemię i dobrze o tym wiesz ćwoku, który się własnego cienia boisz a strugasz maczo buhaha buuu ła.c.hudro

☺☺ 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo to łatwe. Dostępne. Nie brakuje kobiet chętnych na skok w bok. Podstarzałych  panien gotowych oddać się żonatemu. Taka prawda. My tylko wykorzystujemy nadarzające się sytuacje. 

no i takich łatwych jak ty też nie brakuje i sie kumacie i git, z dala ode mnie i git...tylko te sączące kłamstwa, za to życie surowo zwykle karze, nie ma się czym szczycić że jesteś zapchajdziurą dla jakiejs lafiryndy...może gdzieś za to podziwiają, nie wiem , nie słyszałam o tym...najlepiej pokaż ryj t się pośmiejemy co to za inteligent się wyłonił

Gość gość
24 minuty temu, lonelyman napisał:

☺☺ 

😉 cóż, głupota, chamstwo i obleśność niektórych ludzi tu wyjątkowo mnie mierzi 😉

Gość Gość

Tych zapchajdziur to tak będzie z 70 % populacji. O ile statystyki nie kłamią. Z pozostałych 30% cześć pewnie by chciała tylko nie ma odwagi, warunków albo  sposobności. 

Mi brakuje zdecydowania. Taka ze mnie męska cipa w tych sprawach. Może dlatego, że dotknęła mnie kiedyś zdrada. 

29 minut temu, Gość gość napisał:

😉 cóż, głupota, chamstwo i obleśność niektórych ludzi tu wyjątkowo mnie mierzi 😉

Spoko ☺. Masz sporo racji. Mnie też to dziwi jak niektórzy do tego zagadnienia podchodzą. Moim zdaniem nie zdradza się osoby którą się kocha a nawet się o tym nie myśli. Związek to nie tylko seks. Jest jeszcze przyjaźń, szacunek , zufanie itp. Jeśli któraś ze stron nie czuje tej wyjątkowej więzi to wychodzą takie kwiatki, bratki i stokrotki ☺.

Gość gość
6 minut temu, lonelyman napisał:

Spoko ☺. Masz sporo racji. Mnie też to dziwi jak niektórzy do tego zagadnienia podchodzą. Moim zdaniem nie zdradza się osoby którą się kocha a nawet się o tym nie myśli. Związek to nie tylko seks. Jest jeszcze przyjaźń, szacunek , zufanie itp. Jeśli któraś ze stron nie czuje tej wyjątkowej więzi to wychodzą takie kwiatki, bratki i stokrotki ☺.

Ale są jeszcze perełki i to jest pocieszające 😉❤️ 

Gość gość
14 godzin temu, Gość gość napisał:

nic nie tłumacz wszytsko wiadomo tłumoku

Zobaczcie jak się szm@cisko z poPeGeeRowskich bloków zbulwersowało. Do pługa cię babochłopie zaprzęgnąć!

Gość gość

Zobaczcie jak się szm@cisko z poPeGeeRowskich bloków zbulwersowało. Do pługa cię babochłopie zaprzęgnąć!

o czuły punkt męskiej szmaty został poruszony, a szmać się ze swoimi szm...  brudasie

Gość gość

o czuły punkt męskiej szmaty został poruszony, a szmać się ze swoimi szm...  brudasie

To gdzie mam przyjechać?

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

To gdzie mam przyjechać?

ah, to jednak frustrat, było do przewidzenia że udajesz że masz harem szmat

Gość gość

Nigdy nikogo nie zdradziłem bo nigdy nie miałem dziewczyny. A gdybym ją miał, nawet do głowy by mi nie przyszło żeby ją zdradzić, choćby stado panienek łaziło za mną i mnie napastowało. No ale ja jestem starym prawikiem, czyli dziwakiem, więc jestem inny niż większość mężczyzn.

Gość gość
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

jestem podstarzałą panną , a żonatych gonię jak sparszywiałe psy