Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss

Nie mam gdzie się podziać.

Polecane posty

Gość sylwia s
3 godziny temu, Gość sss napisał:

Ale żeby nie było, nikogo nie chciałam urazić. Przepraszam.

mnie na tym forum irytują akurat inne rzeczy dlatego już tu nie wchodzę a ty pisz za siebie 

Gość sylwia s
5 godzin temu, Gość sss napisał:

Nie wiem, lubię filmy, muzykę.

i co z tego? kto ich nie lubi?nic w tym nadzwyczajnego

Gość Gość

Sylwia idź do garow a potem obrobić pale twojemu staremu któremu przyrzekalas przed bogiem wypełnienie małżeńskiego obowiązku bez względu na to że jest lajza zamiast od rana zrzedzic jak starą rura. 

Gość sylwia s
5 godzin temu, Gość sss napisał:

Uwielbiałam tańczyć, filmy o poważnej tematyce np. piękny umysł, lśnienie, komedie rzadko, jednak czarownice z eastwick :), świetna komedia.

czarownice? wierzący ludzie nie wierzą w czarownice .Ja uwielbiam komedie i kabarety.Tańczyć nie lubię,raz chciałam kogoś spoliczkować jak poprosił mnie do tańca.Lubię tańczyć tylko solo i na góralską nutę .Najlepiej bawię się sama .

Gość sylwia s

co to za patologiczny wulgarny język?,nikt cie kultury nie nauczył? nie będę dyskutować z dnem! twojego pokroju! i nie zmieniaj tematu! moje życie moja sprawa! patrz siebie!!!

Gość Gość
13 minut temu, Gość sylwia s napisał:

co to za patologiczny wulgarny język?,nikt cie kultury nie nauczył? nie będę dyskutować z dnem! twojego pokroju! i nie zmieniaj tematu! moje życie moja sprawa! patrz siebie!!!

Chciałaś spoliczkowac kogoś bo cię do tańca poprosil a mnie będziesz pouczać? Chyba kpisz babiszczu. Nie wiem już sama która z was jest bardziej psychiczna 🤒 

Gość gość
6 godzin temu, Gość sss napisał:

Tak :), ale jestem sama. Chcę popisać z ludżmi, tylko pisać.

sama? masz dzieci i męża

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chciałaś spoliczkowac kogoś bo cię do tańca poprosil a mnie będziesz pouczać? Chyba kpisz babiszczu. Nie wiem już sama która z was jest bardziej psychiczna 🤒 

chciałam go spoliczkować bo jestem mężatką a on mi powiedział że to nie jest żadna obraczka tylko zwykły pierscionek odpustowy po drugie byłam świeżo poślubiona! a ja jestem wierna! psychiczna to ty jesteś!nie tańczę z obcymi!

Gość Ahaha

Ohh jaka jesteś wspaniała. Mąż na ciebie sra a ty się cieszysz że jestes wierna. Z pewnością prosto do nieba pójdziesz za to wielkie poświęcenie 🤣

Gość sylwia s
9 minut temu, Gość Ahaha napisał:

Ohh jaka jesteś wspaniała. Mąż na ciebie sra a ty się cieszysz że jestes wierna. Z pewnością prosto do nieba pójdziesz za to wielkie poświęcenie 🤣

przynajmniej sumienie mam czyste nie tak jak ty.Jestem wierna przykazaniom .Sakrament to też nie banał ,pamiętam co ślubowałam ,sklerozy nie mam .Przynajmniej potrafię na siebie w lustrze spojrzeć i nie muszę się za siebie wstydzić bo nie mam czego.Mam zasady i kręgosłup moralny którego tobie brak.Jestem wierna sobie i Bogu . Bardzo cenię siebie za to że taka jestem

Gość Gość

Spoko. Dać się ponizac chłopu bo się slubowalo. Bardzo rozsądne. Nie masz szacunku do samej siebie kobieto. I nie pozuj na wielką oblubienice boża bo zachowujesz się w swoich komentarzach jak psychopatka najczęściej. Czytam cię nie od dziś. Jesteś zaklamana. Jak prawdziwy katolik :classic_laugh:

Gość sylwia s
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Spoko. Dać się ponizac chłopu bo się slubowalo. Bardzo rozsądne. Nie masz szacunku do samej siebie kobieto. I nie pozuj na wielką oblubienice boża bo zachowujesz się w swoich komentarzach jak psychopatka najczęściej. Czytam cię nie od dziś. Jesteś zaklamana. Jak prawdziwy katolik :classic_laugh:

właśnie mam bardzo duży szacunek do siebie dlatego się nie szmacę! i nie zdradzam! i za to siebie bardzo szanuję!Za niego nie odpowiadam, on sam za siebie przed Bogiem odpowie i kiedyś zapłaci za wszystkie moje krzywdy ,ja przynajmniej jestem czysta .!

Gość Suche to

Biedna jesteś kobieto. Skazywac się na takie życie to grzech. 

Gość sylwia s
14 minut temu, Gość Gość napisał:

zakłamana? w którym miejscu kłamię?udowodnij że kłamię! Jezusowi też zarzucali kłamstwo ,zapytam jak On ,jeżeli mówię prawdę to dlaczego mnie obrażasz ? a jeżeli nie mówię prawdy to mi ją udowodnij?udowodnij że kłamię ,a jak nie kłamię to dlaczego mi zarzucasz że mówię nieprawdę?psychopatyczne komentarze są produkcją troli twojego pokroju nie moje zresztą ten temat też jest tego dowodem i ty doskonale o tym wiesz!!zakłamana podła psychopatko.Lubisz odwracać kota ogonem prawda? ile jeszcze takich tematów założysz? zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?

Gość sylwia s
5 minut temu, Gość Suche to napisał:

Biedna jesteś kobieto. Skazywac się na takie życie to grzech. 

to Bóg mnie z grzechów będzie oceniał nie Ty! póki co grzechem jest cudzołóstwo  i łamanie przysięgi małżeńskiej wiec ja swojego grzechu tu nie widzę żadnego!Gdzie jest taki zapis że mam grzech?potrafisz przynajmniej 10 przykazań wymienić? znasz je w ogóle?Powtarzam sumie mam czyste! i żyję zgodnie ze swoim sumienie ,za to siebie cenię! nie robię z siebie szmaty .!

Gość sss
10 godzin temu, Gość sylwia s napisał:

no co ty nie powiesz trolu?

No ale to ty teraz trolujesz. Nie podoba się to nie odpisuj, takie to trudne.

Gość sylwia s
38 minut temu, Gość sss napisał:

No ale to ty teraz trolujesz. Nie podoba się to nie odpisuj, takie to trudne.

jestes podła i zakłamana ! tak trudne! sie szmacić !kiedy nie ma sie na to najmniejszej ochoty !!!!!kiedy ma sie dom mężą i rodzinę!którą usilnie chcecie rozwalić!jak nie wiesz co jest trudne to sie nie pytaj ...ko! nie przyszło wam to do głowy że mam w doopie wszelkich fagasów??/ jestem zajęta!! tak trudno to zrozumieć?!!!!jesteś podłym wrednym trole M!i MATEusz nie jest w moim typie !...ko! Barbaro! ja mam dzieci a nie bzdury tak jak wy!

Gość sss
5 minut temu, Gość sylwia s napisał:

jestes podła i zakłamana ! tak trudne! sie szmacić !kiedy nie ma sie na to najmniejszej ochoty !!!!!kiedy ma sie dom mężą i rodzinę!którą usilnie chcecie rozwalić!jak nie wiesz co jest trudne to sie nie pytaj ...ko! nie przyszło wam to do głowy że mam w doopie wszelkich fagasów??/ jestem zajęta!! tak trudno to zrozumieć?!!!!jesteś podłym wrednym trole M!i MATEusz nie jest w moim typie !...ko! Barbaro! ja mam dzieci a nie bzdury tak jak wy!

Dziewczyno ty nawiedzona jesteś, jaka barbaro. Lecz się kobieto i opanuj nerwy, nie pozwól sobą manipulować. Nie jestem osobą za którą mnie bierzesz i życzę ci dużo zdrowia.

Gość sss

Sylwia oni nie zrobią ci krzywdy, tylko opanuj się i bądź wytrwała. Dadzą ci spokój, wszystkiego dobrego.

20 godzin temu, Gość sss napisał:

W tańcu można wyrażać emocje, to ekspresja na poziomie orgazmu jeśli ktoś czuje satysfakcję. Tak odbieram taniec.

A to dla zachowania równowagi, https://www.youtube.com/watch?v=FcKxc_wqF6E.

Rozumiem. Ciekawi mnie to bo jakos nigdy nie czulem tanca, za to sama muzyke kocham oraz to, jak potrafi ukazywac i wplywac na emocje 🙂

Gość sss
1 minutę temu, Loken napisał:

Rozumiem. Ciekawi mnie to bo jakos nigdy nie czulem tanca, za to sama muzyke kocham oraz to, jak potrafi ukazywac i wplywac na emocje 🙂

To skąd ta pozbawiona emocji buźka :).

Gość sss

https://www.youtube.com/watch?v=dHYDFClkqHw, muzycznie :).

Niestety link nie dziala. Nie powiedzialbym, ze pozbawiona emocji. Jak to pisalem przypomnial mi sie jeden kawalek od ktorego naprawde sie usmiechnalem 🙂

Gość :) ll

Jeszcze ktoś oprócz mnie nie śpi? ☺ Pozdrawiam ...

No mnie jak zwykle dopadla bezsennosc, tez pozdrawiam 🙂

Gość sss
6 minut temu, Loken napisał:

Niestety link nie dziala. Nie powiedzialbym, ze pozbawiona emocji. Jak to pisalem przypomnial mi sie jeden kawalek od ktorego naprawde sie usmiechnalem 🙂

Działa :).

Gość :) ll

Zaczynam podejrzewać że też cierpię na bezsenność... hmmm 

5 minut temu, Gość sss napisał:

Działa :).

Sprawdzilem na komputerze i dalej nie dziala. Moze skopiowalas link ze swojej listy na youtubie? Podaj nazwe utworu

1 minutę temu, Gość 🙂 ll napisał:

Zaczynam podejrzewać że też cierpię na bezsenność... hmmm 

U mnie to jeszcze wynika z predyspozycji, noc to moj zywiol i jestem wtedy bardziej produktywny

Gość sss
5 minut temu, Loken napisał:

Sprawdzilem na komputerze i dalej nie dziala. Moze skopiowalas link ze swojej listy na youtubie? Podaj nazwe utworu

Skopiowałam ze strony kafe, zawsze sprawdzam w ten sposób. To mało?