Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francuski kundelek.

Francuski kundelek.

Polecane posty

Gość Francuski kundelek.

Mam 21 lat i ani się nie uczę, ani nie pracuję. Właściwie to wkrótce zacznę starania o rentę "na głowę" w głównej mierze ze względu na schizofrenię, ale też chęć łatwego zarobku, jeśli w ogóle można nazwać osiemset złotych zarobkiem.

Moim problemem dzisiaj jest to, że nieco ozdrowiałem i nie jestem już maniakiem, który zainteresuje się byle czym i podnieci byle czym. Właściwie to nudzi mnie absolutnie wszystko. I tak jak Wy mówiąc kolokwialnie ''zdychacie'' z przemęczenia, tak ja ''zdycham'' z nudów. Jestem tak delikatny, że muszę spać dwanaście godzin, a jak prześpię o godzinę krócej, to na bank zasnę w dzień. Moja strefa komfortu polega również na tym, że dużo jem - 150kg nie wzięło się znikąd... Nie wiem dokąd zmierzam, ale na pewno nie w właściwym kierunku.

Do niedawna żyłem nadzieją, że zdam maturę i pójdę jak człowiek na studia, ale to tylko proces chorobowy, czyli urojenia...

Nie wiem jak ja będę żył, skoro te osiemset złotych nawet nie jestem pewien czy mi się należy, a jak tak to nie wiem na jak długo. A co jeśli kiedyś będę musiał się przeprowadzić albo wyzdrowieje i nikt mi nie da renty? Przecież do pracy i tak się już teraz nie nadaję.

Gość Francuski kundelek.

up

Gość Monika

Czlowieku Twoim glownym problemem jest WAGA.

To jest zagrozenie zycia.

Gość Francuski kundelek.

xD

Gość Andlina

Zacznij dietę. Będzie cel

Gość GOAL

HAHAHAHA 10+/10