Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joewi97

Pomocy

Polecane posty

Gość Joewi97

Proszę, pomóżcie mi. Potrzebuję porady..zaszłam w niechcianą ciążę, codziennie rano budzę się z myślami samobójczymi bo nikt mi nie wierzy. 8 grudnia odbyłam stosunek, bez zabezpieczenia, tydzień po stosunku zaczęłam czuć wszystkie zapachy świata, to jest irytujące,mięso zaczęło śmierdzieć okropnie, nie mogę spać normalnie bo się szybko budze.. nie mam apetytu, mam rozpulchnioną macicę, po stosunku miałam krwawienie w dniu spodziewanej miesiączki ale nie takie jak zwykle.. zaczęło się od brązowych plam, było mniej obfite, a jak chciałam włożyć tampon to mi wypadł bo jest tam tak miękko i ciasno też, nie wiem co mam robić, kot zaczął się dziwnie zachowywać jakby coś czuła.. zrobiłam betę HCG z krwi 26 dni po stosunku o wyszła negatywna, czy możliwe jest, że to za wcześnie? Nikt mi nie wierzy, oszalałam zrobiłam już tyle badań nawet na USG poszłam gdzie to w ogóle za wcześnie na cokolwiek..szaleje, nie chce być w ciąży, wszyscy stwierdzili, że jestem w urojonej bo wyniki nie potwierdzają ciąży, a ja znam swoje ciało i czuje to cała sobą, nie wiem co mam robić. Nie chce być w ciąży ;((( bardzo mi z tym źle, czy ktoś z was używał tabletek na poronienie? Znacie dobrą stronę? Proszę o pomoc

Gość Mama

A może tak bardzo obawiasz się ciąży,  że psychika niestety płata Ci takie figle. Nie ma takiej opcji, że badania z krwi, usg się mylą, a przeczucia wiarygodnie świadczą o ciąży. 

Gość ....

Ale usg zrobiłam za wcześnie by cokolwiek miało być tam widoczne..

Gość Killa

Beta nie oszuka. Na takie objawy jak opisujesz stężenie hormonu byloby juz wysokie. Wkrecasz sobie. 

Gość :///

No właśnie nie wkręcam w tym rzecz ;(

Gość Killa

No to jedynie masz ciaze urojona. Innej opcji nie ma.