Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igor23

Dobry podolog w Warszawie na pedicure leczniczy

Polecane posty

Gość Igor23

Hej nazywam się Igor mam 23 lata i mam nie lada problem ze swoimi stopami mój znajomy wspomniał mi że na taki problem niezbędna będzie wizyta u podologa który zna się na tym i wspólnymi siłami będziemy mogli podołać temu wyzwaniu. Słyszałam że najpierw przeprowadza fachowy wywiad później omawiamy szczegóły. Mieszkam w Warszawie kto waszym zdaniem w tym mieście jest jednym z lepszych specjalistów w tej dziedzinie ?

Gość Merol

Tak byłem na wizycie u podologa i dokładnie jest tak jak piszesz najpierw jest przeprowadzany wywiad później dopiero decydujecie się na zabieg leczniczy lub parę zabiegów jeżeli sprawa jest poważniejsza ale to bardzo dobrze ze zainteresowałeś się tym tematem ponieważ zdrowie stóp jest bardzo ważnę.

Gość Yoda

Swój zabieg pedicure  przeprowadziłem tutaj www.podologwarszawa.pl 

Wszystko przeprowadzone prawidłowo jestem zadowolony i zdecydowanie mogę polecić ten gabinet.

Higiena moich stóp po tym zabiegu zdecydowanie się poprawiła, stopy mniej się pocą.

Gość Koala
38 minut temu, Gość Yoda napisał:

Swój zabieg pedicure  przeprowadziłem tutaj www.podologwarszawa.pl 

Wszystko przeprowadzone prawidłowo jestem zadowolony i zdecydowanie mogę polecić ten gabinet.

Higiena moich stóp po tym zabiegu zdecydowanie się poprawiła, stopy mniej się pocą.

Korzystałem z tego specjalisty a dokładnie z  usługi terapii przeciwgrzybiczej. Wspólnymi siłami usunęliśmy mój duży problem z grzybicą udało mi się to po latach więc zdecydowanie polecam podologawarszawa .

Gość Ursus

Również polecam tego podologa

Gość Heeedo

Też kiedyś brałem tam pedicure leczniczy stopy zdrowe do dzisiaj. Więc w moim odczuciu warto.

Gość Igor23

W takim razie również umówię się niedługo na wizytę.