Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31latka

3 lata zmarnowanego zwiazku z brakiem perspektyw na malzenstwo, pocieszcie

Polecane posty

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Skończ się już Piaskun ośmieszać i weź się do jakiejś roboty alimenciarzu!!!

Kobiety krzyczą: "mój brzuch moja decyzja!" tedy i niech same wychowują a utrzymują. Ja zaś inspirowany przypowieścią o siewcy nadal będę zmieniał położenie geograficzne swoich pośladów nucąc Kaczmarskie: "A ty siej,. a nuż coś wyrośnie..."

2 minuty temu, Piaskun napisał:

Wyrażenie: "Żona mi się sypie" nabiera całkiem dosłownego znaczenia...

boję się, że moje małżeństwo się rozpadnie ;)

kurfa, wkleiłam 6 minut temu śmieszny obrazek i widzę różowy, pusty post z napisem "ukryte".

Gość Zuzanna
10 minut temu, Piaskun napisał:

Całkiem, całkiem. To nie pierwszy Twój liryczny wyskok. W przepisach kulinarnych też zaznaczasz jamby i daktyle, a w sypialni krzyczysz trzynastozgłoskowcem?

Nie rozumiem.

3 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

boję się, że moje małżeństwo się rozpadnie ;)

kurfa, wkleiłam 6 minut temu śmieszny obrazek i widzę różowy, pusty post z napisem "ukryte".

Jeśli wkleisz link bez przekierowania (nie dasz enter na końcu linka: w sensie wklejasz link między dwa entery) tak żeby się nie zrobil niebieski a byl czarny to nie będzie ukryty.

https://www.youtube.com/watch?v=YgGzAKP_HuM

Link ma wyglądać jw

W teorii wszystkie multimedia powinien zatwierdzać moderator.

Gość Gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Kobiety krzyczą: "mój brzuch moja decyzja!" tedy i niech same wychowują a utrzymują. Ja zaś inspirowany przypowieścią o siewcy nadal będę zmieniał położenie geograficzne swoich pośladów nucąc Kaczmarskie: "A ty siej,. a nuż coś wyrośnie..."

Co ty piertolisz???

Lecz się pojepancu!

2 minuty temu, Gość Zuzanna napisał:

Nie rozumiem.

Często wklejasz poezję (przynajmniej mam takie wrażenie). Piszesz czy jesteś li tylko zagorzałą miłośniczką. A może tylko za gorzałą? 

Gość Zuzanna
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Jeśli wkleisz link bez przekierowania (nie dasz enter na końcu linka: w sensie wklejasz link między dwa entery) tak żeby się nie zrobil niebieski a byl czarny to nie będzie ukryty.

Link ma wyglądać jw

A jak wkleic zeby sie zrobil niebieski ? Tylko tak krok po kroku.

Przed chwilą, Gość Zuzanna napisał:

A jak wkleic zeby sie zrobil niebieski ? Tylko tak krok po kroku.

Nie powinien. Bo wtedy będzie hiperlinkiem i będzie musiał być zaakceptowany przez moderatora, którego kafeteria nie ma. I post zostanie na wieki wieków ukrytym. A sam link zawsze można skopiować i wkleić do przeglądarki. 

Gość Zuzanna
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Często wklejasz poezję (przynajmniej mam takie wrażenie). Piszesz czy jesteś li tylko zagorzałą miłośniczką. A może tylko za gorzałą? 

Musiales mnie z kims pomylic. Nie wklejam czesto poezji. Dawno juz nie wklejalam zadnego wiersza. I nie jestem az tak znowu zagorzala jej milosniczka. Czasami cos poczytam.

5 minut temu, Piaskun napisał:

Link ma wyglądać jw

ja dodałam jako multimedia właśnie, żeby się wyświetliło. i pupa.

a moderator może niech usunie ten cały spam i chłam, czekam z niecierpliwością.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49614577_2458344897573623_813233434519404544_n.png?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=50efd400711f63eac627535908772dc6&oe=5CC48DF4

przeklejcie se ;)

Gość Zuzanna

Na tym forum chyba rzecywiscie nie ma moderatora.

Przed chwilą, frog_in_the_fog napisał:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49614577_2458344897573623_813233434519404544_n.png?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=50efd400711f63eac627535908772dc6&oe=5CC48DF4

Tia, przyjaciele Moskale fantazją przebijają nawet Amerykanów.
Choć może nie. W stanach pewna panna zażyczyła sobie opłatę wejściowa z góry od gości weselnych  - bagatela 4k$. Chciała zebrać fundusze a wesele marzeń.^^

Przed chwilą, Piaskun napisał:

Tia, przyjaciele Moskale fantazją przebijają nawet Amerykanów.
Choć może nie. W stanach pewna panna zażyczyła sobie opłatę wejściowa z góry od gości weselnych  - bagatela 4k$. Chciała zebrać fundusze a wesele marzeń.^^

u nas niewiele brakuje. każdy chce "kopertę zamiast prezentu", więc równie dobrze mogliby sprzedawać wejściówki.

Gość Zuzanna

Koperta to nie jest glupi pomysl. Kupi sobie co sama bedzie chciala.

3 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

u nas niewiele brakuje. każdy chce "kopertę zamiast prezentu", więc równie dobrze mogliby sprzedawać wejściówki.

Pamiętam ostatnie wesele, na które został zabrany towarzysz Piaskun. Laski podpisywały koperty które miały wręczyć państwu młodym, bo popularnym zwyczajem stało się anonimowe wręczanie wycinków z gazet w kopercie.

A przeciętny datek w kopercie to odpowiednik aż 333 kg i 30 deko cebuli po cenie hurtowej.

Gość Zuzanna

Czasy sie zmieniaja. Ludzie robia sie coraz bardziej wyrachowani.

kopertą należy zapłacić za to, co się zeżarło i wypiło, plus kupić kieckę, buty, koniecznie nową torebkę, odwiedzić fryzjera, makijażystkę, pazurzystkę, przyklejaczkę rzęs, a to wszystko dlatego, że INNE BABY PACZOM I PORÓWNUJOM :P

dlatego ja wesela obchodzę jak przystało na wielkie święta - szerokim łukiem ;)

Gość Zuzanna

Sluchajcie a moze ktores z Was zalozyloby nowy topik ? Dyskusja tutaj i tak juz dawno odbiegla od glownego tematu. Zreszta i tak poza nami nikt juz tu nie pisze. Ja mam swoj topik na dziale Kultura. Ale rozumiem , ze wolelibyscie zostac tutaj na uczuciowym. Oboje jestescie zalogowani to mozecie ustalic na prywatnych wiadomosciach , kto ma zalozyc.  Pasuje ?

Gość Malin

Dnia 9.01.2019 o 19:31, Gość Malin napisał:

Hm... zaradny czlowiek zna sie na prostych domowych obowiazkach, jakie by nie byly. Ja jestem kobieta i umiem rzecz jasna gotowac, piec, szyc, ale i wiem, gdzie wode sie zakreca (to cos trudnego? Meski obowiazek? To nawet 6-letnie dziecko da rade zrobic). Ba, umiem odkrecic kolanko w zlewie, wymienic wezyk w kibelku, zmienic lampe oraz wyrownac i pomalowac sciany :) osobiscie wole wykonywac prace naprawcze w domu, bo one zdarzaja sie srednio raz do roku, niz codziennie gotowac :)

Cóż, gdyby każdy mial takie podejście niemowlakom trzeba by pizzę zamawiać :D

x

Co Ty pierniczysz? Gdyby kazdy mial takie podejscie jak ja, czyli, ze zaradna osoba, niezaleznie od plci, umie gotowac i robic proste naprawy i w zaleznosci od potrzeby zajmuje sie tym, to dziecku trzeba byloby pizze zamawiac? Na glowe upadles? By the way, wiekszosc smierdzacych meskich trutni i nierobow w wieku powyzej 30 i 40 ma podejscie leniwcow kanapowych, tzn. kobieta ma codziennie gotwowac, niewazne, czy lubi, a on raz na trzy lata kolanko odkreci. 

Tez jestes takim starszawym nierobem?

16 godzin temu, Gość Malin napisał:

Co Ty pierniczysz? Gdyby kazdy mial takie podejscie jak ja, czyli, ze zaradna osoba, niezaleznie od plci, umie gotowac i robic proste naprawy i w zaleznosci od potrzeby zajmuje sie tym, to dziecku trzeba byloby pizze zamawiac? Na glowe upadles? By the way, wiekszosc smierdzacych meskich trutni i nierobow w wieku powyzej 30 i 40 ma podejscie leniwcow kanapowych, tzn. kobieta ma codziennie gotwowac, niewazne, czy lubi, a on raz na trzy lata kolanko odkreci.

potrafić to jedno, a  chcieć robić - to drugie ;)

ale leniwy facet to jest marna inwestycja. szybko staje się rozlazły i brzuchaty. podobnie jak leniwa kobieta.

Gość

zignorowałam tego ćwoka od anala i nic, czemu nie ma opcji blokowania, i czemu moderatorzy z nim nic nie robią?