Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaa

Czy jemu zależy?

Polecane posty

Gość Jaa

Znamy się już ponad rok, zawsze mieliśmy bardzo dobry kontakt. Przez większą część naszej znajomości ja byłam w związku. On jest bardzo nieśmiały ale cały czas sugerował ze rozstanie to była moja najlepsza decyzja. Zbliżyliśmy się do siebie w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Gdy jesteśmy gdzieś razem to jest super, widze że nie jestem mu obojętna ze jest mna zainteresowany. Tylko problem tkwi w tym,że on nigdy nic nie zaproponuje. Ostatnio nawet sam stwierdził ze jest mu głupio z tego powodu. Nie wiem co dalej robić. Postanowiłam troche odpuścić i zobaczyć co zrobi dalej.

Gość Gość

Układaj sobie życie bez niego i nigdy nigdzie nie bądź z nim. On, jeżeli ma resztki przyzwoitości w sobie, da tobie spokój, jeżeli nie da;  to nie jest wart żadnej kobiety i z żadną nie będzie nigdy szczęśliwy. To nigdy,  jak widać przewija się często w tej "znajomosci":/ Mężczyzna,  który nic nie zaproponuje kobiecie, którą jest zainteresowany zasługuje tylko na to co ma aktualnie, to jego poziom. Lata kontaktowania się z patologią w czasie lat szkolnych, odwiedzanie melin,  procentują teraz skłonnością do owej patologii, tylko w innym mieście. Zastosuj się. 

Gość Jaa

Właśnie on jest najporządniejszym mężczyzną jakiego znam. Wydaje mi się, że problemem jest to ze on nie wie w jaki sposob zdobyć kobiete bo nigdy nie był w żadnym związku. Najgorsze, że nie jesteśmy już dziecmi bo mamy po 25lat.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jaa napisał:

Właśnie on jest najporządniejszym mężczyzną jakiego znam. Wydaje mi się, że problemem jest to ze on nie wie w jaki sposob zdobyć kobiete bo nigdy nie był w żadnym związku. Najgorsze, że nie jesteśmy już dziecmi bo mamy po 25lat.

No tak...

Gość Emilka
26 minut temu, Gość Jaa napisał:

Znamy się już ponad rok, zawsze mieliśmy bardzo dobry kontakt. Przez większą część naszej znajomości ja byłam w związku. On jest bardzo nieśmiały ale cały czas sugerował ze rozstanie to była moja najlepsza decyzja. Zbliżyliśmy się do siebie w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Gdy jesteśmy gdzieś razem to jest super, widze że nie jestem mu obojętna ze jest mna zainteresowany. Tylko problem tkwi w tym,że on nigdy nic nie zaproponuje. Ostatnio nawet sam stwierdził ze jest mu głupio z tego powodu. Nie wiem co dalej robić. Postanowiłam troche odpuścić i zobaczyć co zrobi dalej.

Tylko ty jedna będziesz wiedziała czy jemu zależy, obcy ludzie nie są w stanie udzielić Ci odpowiedzi

Gość Gość
6 minut temu, Gość Emilka napisał:

Tylko ty jedna będziesz wiedziała czy jemu zależy, obcy ludzie nie są w stanie udzielić Ci odpowiedzi

Patrząc z boku więcej widać 

Gość w kość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Patrząc z boku więcej widać 

ale ona nie patrzy z boku

Gość Gość
3 minuty temu, Gość w kość napisał:

ale ona nie patrzy z boku

Wygralaś/eś, odpadam

Gość w kość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wygralaś/eś

naprawdę?

a nie czuję satysfakcji...

Gość Gość
3 minuty temu, Gość w kość napisał:

naprawdę?

a nie czuję satysfakcji...

Bo wygrałeś/as w poziomie glupoty nie rozumiejąc odpowiedzi.

Gość w kość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo wygrałeś/as w poziomie glupoty nie rozumiejąc odpowiedzi.

czyżby?

Gość Jaa

Coś konkretnego?